Annons

Drömtydning sökresultat 'k':

Drömord

KLASSRUM (CLASSROOM) (Tony Crisp)

Så många intryck är etsade in oss i skolan, att denna dröm symbol uttrycker något av dessa tidigare erfarenheter. Så det kan handla om studier, att relationen med auktoritet, eller kanske att göra med känslor om prestanda. Kanske du måste fråga dig själv vad du egentligen lärt sig i skolan.

Drömtydning "KLASSRUM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KLIPPA (CLIFF) (Tony Crisp)

Rädsla för, eller möjligheten, faller i ögonen på andra eller dig själv. Fall från makten eller prestation. Rädsla för att inte kunna uppnå. Annan innebörd kan vara att du står inför en känsla av att vara på kanten, vänd fara, göra ett svårt beslut, tar en risk, möter ett hinder, eller det okända, beroende på dröm innehåll. Klippan, om du är på toppen av det, kan också ge dig en bredare syn på livet, en som inkluderar dödsfall. Om du försöker klättra klippa: Sense svårigheter eller att möta hinder.

Drömtydning "KLIPPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KLÄTTRA / KLÄTTRAT / KLÄTTRAR (CLIMB/CLIMBED/CLIMBING) (Tony Crisp)

Försöker, eller stigande ovan, svårigheter. Försöker uppnå en ny synpunkt, eller att lära sig eller utveckla en ny förståelse. Ibland kan vi klättra i en dröm att undvika något, att komma bort, att klättra ut några röran vi befinner oss i. Vi klättra för att nå något, och därigenom få ta en risk. Om du närmar medelålders, klättra upp för en kulle kan företräda den första halvan av ditt liv, och går utför medelålders eller gamla.

Drömtydning "KLÄTTRA / KLÄTTRAT / KLÄTTRAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KLOCKA (CLOCK) (Tony Crisp)

Detta kan hänvisa till din känsla av samband med andra människor, tullar eller de begränsningar eller ämnesområden du sätter på dig. Klockan kan ibland representera ditt span av livet, och den tickande, ditt hjärta - hur mycket tid har du kvar? Vilken tid i ditt liv är det?

Drömtydning "KLOCKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KLÄDER (CLOTHES) (Tony Crisp)

Vi ofta förknippar idéer och känslor om hur andra ser oss, eller hur vi skulle vilja bli sedd, med kläder. Kläder också tillåta oss att ändra hur människor relaterar till oss, så kan representera olika sätt du kan uttrycka. Kläder kan också innebära att dölja vad du verkligen känner, eller dölja något. Ibland kläder representerar inställning du använder för att skydda dig, eller för att avvärja andra människor. Underkläder: Sådana som vest, underkjol, se dina inre känslor och attityder, oftast de som du förmodligen är omedvetna om. Rustning och skyddskläder: försvar mot inre oro, förbi ont, och externa intimitet. Byta kläder: Förändringar ditt sätt att agera, eller ändra din roll eller humör. Children "s eller tonåring kläder i vuxen" s dream: Ungdomlig känslor och sätt att tänka och göra saker. Kläder olämpligt att drömma närheten: Du kan agera på ett sätt som inte passar in med din situation. Smutsig eller osnygga kläder - om drömmaren "s: Dessa visa dig saker du inte är stolt över på dig själv, vanligtvis känslor eller drifter. Man in kvinnan" s kläder: Det finns en viss fråga här om manlig roll, med sina gamla normer bröd vinnande, aggression, som kanonmat i krig. Det kan också peka på någon form av homosexuella känslor eller dolda känslor av längtan efter mamma "s godkännande. Nya kläder: På något sätt du gör en förändring, eller har kommit till en ny känsla om dig själv. Gammal men bekväma kläder: Dessa kan visa dina välanvänd vanor och sätt att göra saker i livet. Andra människor "är kläder som bärs av Dreamer: vi alla ta på idéer och levnadssätt från andra människor. Denna dröm tyder på att du har tagit på sig mycket av en viss person. Trasig eller olämpliga kläder: Detta tyder på ett minskat förtroende och din positiva självbild. Det kan också visa en vilja att undvika överensstämmelse. Tight kläder: Ni lever i attityder och moraliska koder som också är begränsande för dig, och du inte är bekväm med dem. Undressing: Av någon anledning du är villig att avslöja mer av vad du verkligen känner, och vem du egentligen är, än vanligt. Kvinnan i manliga kläder: oacceptabla kvinnliga roll, såsom moderskap, hemmafru. Det kan finnas vissa lesbisk tendens här också. Arbetskläder: Detta antyder att du antingen arbetar på något, kanske ett system eller på dig själv, eller att du är orolig för arbete på något sätt.

Drömtydning "KLÄDER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

KOL / FÖRKOLNA (COAL) (Tony Crisp)

Pengar, lycka, energi. Ancient omedveten kunskap du har kommit till ytan. Sådan visdom måste vikas från den symbol genom att utforska känslor och idéer i samband med bilden.

Drömtydning "KOL / FÖRKOLNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KAPPA (COAT) (Tony Crisp)

Vi alla har olika beteenden, och pälsen, om det är mycket speciell representerar ditt vardagliga själv, svaren och attityder som du brukar använda. See: Clothes.

Drömtydning "KAPPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KOBRA (COBRA) (Tony Crisp)

See: Snake.

Drömtydning "KOBRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KAFFE (COFFEE) (Tony Crisp)

Många drycker utgör en stimulans som liknar alkohol, med sin egendom för att förändra hur du mår och hur du agerar. De frigör energi, känslor, känslor förändras, och därför kan förknippas med alkohol. en osynlig makt, eller kraften bakom mänsklig tillväxt, förändringar som vår erfarenhet av saker. Kaffe kan också representera trevnad, vänskap, givande av kärlek. See: Alkohol.

Drömtydning "KAFFE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KOFFEIN (COFFIN) (Tony Crisp)

Tankar och känslor om döden är ofta i bakgrunden av vårt sinne, och drömmer om en kista antyder du kan utforska hur du relaterar till döden. Ibland, om kistan är förknippade med någon vi känner, kan det visa en dold önskan att få dem ur ditt liv. Kanske också oro för hälsan hos den person, eller rädsla för jande dem. Kistan kan också skildra död och återfödelse. See: Death.

Drömtydning "KOFFEIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons