Annons

Drömtydning sökresultat 'k':

Drömord

KARNEVAL (CARNIVAL) (Tony Crisp)

Tappa sociala eller moraliska begränsningar, att släppa taget, kreativitet, sociala kontakter, sexuellt tillfälle.

Drömtydning "KARNEVAL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KONTANT (CASH) (Tony Crisp)

Se: Bank. Pengar.

Drömtydning "KONTANT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KISTA (CASKET) (Tony Crisp)

Secret dolda minnen. Wonders dold i oss själva. Speciella saker. Se: Coffin för begravning kista.

Drömtydning "KISTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KASSETT (CASSETTE) (Tony Crisp)

Kan helt enkelt vara den sortens glädje vi känner på att lyssna på musik, de intryck vänster på oss av händelser, människor - alltså minne, men ofta integrerat minne av det omedvetna till insikter, information vi har samlat in, de intryck vi kan lämna efter sig vid dödsfall - vad som återstår av oss, det intryck vi vill ge andra.

Drömtydning "KASSETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KASTRERA (CASTRATE/CASTRATION) (Tony Crisp)

Detta innebär en rädsla för att inte klara sexuellt. Losing sexuella självförtroende eller lust. Skära djupare känslor, sympatier, ambitioner och energi. Att skära av penis eller pung illustrerar åtgärden att undertrycka de känslor, känslor och uppmanar företräds av dem. Detta skära kan ske genom en rädsla, skuldkänslor om sexualitet, övertygelse av underlägsenhet, rädsla för smärta eller som avsky eller tanke motbjudande.

Drömtydning "KASTRERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

KATT (CAT) (Tony Crisp)

Du kanske har känt en massa kärlek från en katt, och så associerar det med sensuell, eller till och med sexuell njutning. Det kan också representera ditt behov att ta hand om någon eller tas om hand, att ha nära fysisk kontakt. För vissa människor en katt är ett substitut barn, kan det därför skildra starka mödrars känslor och önskningar. Eller en manlig katt kan representera manlig sexuell lust. Termen "Catty" avser en elak kvinna. Så om katten i din dröm är arg man kan skildra själv om kvinnlig, eller en känsla av en kvinnlig vän. Eftersom katter är självständiga och ofta ensamma, kan de representerar den hemliga delen av dig själv, eller självständighet. See: Kitten, Animal; större post i Cat.

Drömtydning "KATT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KATASTROF / JORDSKRED (CATACLYSM) (Tony Crisp)

Sett ur den synvinkel som drömbilder representerar vårt eget liv och känslor på något sätt, till världens ände, och rädslan att gå med den, skildra de mäktiga och hotfulla inre och yttre förändringar som följer stora omställningar. Övergången från barndom till tonåren till exempel är slutet på den värld som existerade för hela livslängden för enskilda fram till den tidpunkten. Sådana punkter övergång inträffa flera gånger i livet för alla som vågar växa och anpassa sig. Menopaus för kvinnor, de lämnar hemmet för barn förlusten av ett arbete, pension, alla kan företrädas av världens ände - eller en värld. See: Atom Bomb.

Drömtydning "KATASTROF / JORDSKRED" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KATAKOMB (CATACOMB) (Tony Crisp)

En undersökning av din inre innehåll eller tidigare erfarenheter och deras påverkan på ditt nuvarande liv. En nedstigning i det omedvetna, så möte känslor om död och återfödelse, bedrägeri och visdom. En sökning på ditt inre rötter, bestående värden, underliggande förmågor. Medvetslösa samband med förfäder.

Drömtydning "KATAKOMB" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KÄNDIS (CELEBRITY) (Tony Crisp)

Möte eller att vara kändis kan visa att du önskar att bli sedd och hyllade. Eller den berömda person kan vara din egen potential, ofta förbisedd, och projiceras dröm karaktär. Om du skjuta på karaktären, eller känner att de har makt över dig, kan de visa hur du relaterar till en förälder. Om du har problem som rör den berömda person, kan du kämpar med att acceptera sig själv som respekteras, eller dina ambitioner önskan och ansträngningar för att bli framgångsrik. Ibland: Den person får på grund av deras liv eller roll, utgör en särskild kvalitet såsom mod, kärlek, "dom" drives i livet, myndighet etc.

Drömtydning "KÄNDIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KÄLLARE (CELLAR) (Tony Crisp)

See: Basement, Cave.

Drömtydning "KÄLLARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons