Annons

Drömtydning sökresultat 'k':

Drömord

KYRKOGÅRD (CEMETERY) (Tony Crisp)

Du är förmodligen att hantera tankar och känslor om döden, din familj arv attityder och traditioner. I ett fåtal fall kan drömmen vara en form av kontakt med någon du känner som är död. Kyrkogården kan också hänvisa till saker i ditt liv du har "begravt", melankolisk om livet eller känner sig "annorlunda" för andra människor, ett förhållande, som du tycker är "död och begraven".

Drömtydning "KYRKOGÅRD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KEDJA (CHAIN) (Tony Crisp)

Attityder, åsikter, rädslor, att skapa något för träldomen eller begränsning. Även styrka eller känslor eller länkar som binder eller ansluta dig till andra, eller att arbeta, eller en religion, eller en uppsättning idéer. En länk i kedjan representerar styrka eller svaghet i en person, eller av en viss attityd eller aspekt av din styrka eller länka makt.

Drömtydning "KEDJA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KAMELEONT (CHAMELEON) (Tony Crisp)

Växlande känslor, instabilitet, bristande stabilitet eller pliktkänsla. Kommer att ändra värden för att passa yttre händelser, snarare än vara sann mot löften eller plikt, eller anpassningsförmåga.

Drömtydning "KAMELEONT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KAPELL (CHAPEL) (Tony Crisp)

See: Church.

Drömtydning "KAPELL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KEMIST (CHEMIST) (Tony Crisp)

Detta möjligen kopplingar till oro för din hälsa, eller någon form av helande äger rum. Apoteket som en person kan representera insikt och visdom. See: Roles.

Drömtydning "KEMIST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

KYCKLING (CHICKEN) (Tony Crisp)

I många fall skildrar näring eller göra bra i livet. Det kan också hänvisa till det kvinnliga i en manlig eller vara "kyckling" eller rädd. Tuppen: En man eller den manliga sexuella egenskaper, förtroende. Hönan: Mother, moderskap, nedsänkt i moderskap problem och inte ha ett sinne utöver det intervallet. See: Birds.

Drömtydning "KYCKLING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KINA (CHINA) (Tony Crisp)

För västerlänningar i allmänhet Kina får representera irrationella, hemlig kunskap, intuition, visdom av livet. Det kan vara en rädsla för det irrationella. Det är en rädsla för tro eller påverkas av idéer som inte är logiskt bevisas, eller allmänt kända eller som innehas av andra. Vad du tycker om Kina och kinesiska. Om du har rest till Kina: Vad du känt eller upplevt i Kina. See: Abroad.

Drömtydning "KINA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KVÄVAS / KVÄVD (CHOKE/CHOKED/CHOKING) (Tony Crisp)

Inte kunna svälja eller acceptera något. En framväxande känsla eller minne.

Drömtydning "KVÄVAS / KVÄVD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KRISTUS (CHRIST) (Tony Crisp)

Det kan finnas flera kände föreningar med Kristus eller Jesus. Den första kan vara vad du tycker om organiserad religion. I denna mening Kristus kunde skildra de krafter i dig själv som skapar moraliska påtryckningar från normen levde av samhället. Så det skulle vara trycket att anpassa sig till normen. Kristus är också en inre känsla av hur ditt liv åtgärder fram till universella liv du ständigt känsla omkring dig. Detta skulle vara en känsla av vad din högsta potential är, och hur bra eller dåligt att du har visat det. Ibland är detta upplevs som ett möte med sanningen, sanningen om dig själv. Hos vissa människor "är livet Kristus / Jesus skulle bli en aktiv kompenserande kraft. Till exempel ett barn som inte får kärlek och kontakt kan senare i livet skapa en kraftfull inre känsla av Jesus eller någon annan helig figur. Från denna siffra de internt får kärlek, därmed kompensera för den tidigare bristen, och ge emotionell tillväxt att ske. som en process Kristus kan ses som en kollektiv identitet som uppstår i medvetandet hos mänskligheten. Det handlar om oss människor mycket som vår identitet handlar om celler i vår kropp . Det överlever vår död och förändring, integrerar vår erfarenhet, överskrider vår funktion, och har en personlig relation med oss.

Drömtydning "KRISTUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KYRKA (CHURCH) (Tony Crisp)

Detta kan visa din religiösa övertygelse, eller en känsla av organiserad religion. Ibland ger en upplevelse av din koppling till livets väv som du ingår. Om du har en stark känsla av mötet något vackert i kyrkan, då det visar den här länken till livets väv, och representerar din tid med att öppna denna medvetenhet. Den utgör också ortodox tro, dogmen om religiösa organisationer.

Drömtydning "KYRKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons