Annons

Senaste nytt från Damernas Värld på dagenshoroskop.nu

Senaste nytt om kändisar och nöjen. Klicka på länkarna och läs mer om aktuella händelser.

Modechefens val ? 11 svala kimonos (det perfekta sommarplagget) 07/16/2018 11:53 AM

Sommarvärmen är här med besked, och hade vi bara fått välja ett plagg att ha i garderoben just nu vore det kaftanen eller kimonon. Perfekta, svala plagg att använda över bikinin på stranden, för att sedan klä upp med ett par snygga skor till kvällen. Modechef Lisa Pettersson har valt ut 11 kaftaner och kimonos i butik just nu ? många av dem guldkorn på rea.

Festfixaren Micael Bindefeld släpper porslinskollektion: ?Jag skulle aldrig duka utan en?? 07/16/2018 08:30 AM

Att Micael Bindefeld vet hur man ställer till med fest har vi vetat länge, men att han har en genuin passion för porslin kanske inte lika många vet. Nu släpper PR-gurun nämligen en egen porslinskollektion, och för Damernas Värld passar han på att dela med sig av sina bästa tips för en lyckad helkväll.

Bakom kulisserna på modeveckan i Nigeria ? Afrikas nya modeunder 07/16/2018 07:35 AM

Storstaden Lagos i Nigeria har på bara några år växt till Afrikas nya modemetropol. Men trots en pulserande modevecka och talangfulla designers, vars klientel består av bl.a. Beyoncé och Michelle Obama, är det nigerianska modet ännu ett outforskat fenomen i västvärlden. Programledaren Parisa Amiri har besökt Lagos Fashion Week, och för Damernas Värld berättar hon varför det är dags att sätta det afrikanska modet på kartan.

9 älskvärda anledningar till att hylla kronprinsessan Victoria 07/13/2018 04:18 PM

Kronprinsessan Victoria är en förebild på många plan ? inte minst för sin öppenhet kring svåra ämnen som många kan känna igen sig i. Från sitt stöd för svensk design till sin kamp för viktiga ämnen ? här är 9 anledningar till att hylla kronprinsessan Victoria (utöver att hon fyller år!).

20 stilsäkra looks med kronprinsessan Victoria ? som vi inte glömmer 07/13/2018 03:14 PM

Grattis på födelsedagen, Victoria! Oavsett om du är på språng eller gala lyckas du alltid vara stilsäkert klädd ? och din förkärlek till svensk design har smittat av sig mer än en gång. Här är dina 20 bästa looks ? som vi sent kommer att glömma.

Så fixar du festfrisyren ? om du har tjockt och tungt hår 07/13/2018 10:22 AM

Ett tjockt hår kan kännas tungt och svårhanterligt, men det behöver det inte vara. Vi guidar till fyra snygga frisyrer som passar perfekt till fest.

Nu finns det rosa choklad ? gjord på rubinröd kakaoböna 07/13/2018 09:32 AM

En rosa, fruktigt bärig choklad utan tillsatta smakämnen, så beskrivs den nya rosa chokladen som klassas som en helt ny sort bredvid den mörka, ljusa och vita.

4 skönhetsproffs avslöjar vilka 3 produkter de alltid har i sminkväskan 07/12/2018 01:22 PM

Damernas Världs skönhetsmedarbetare öppnar sina makeupväskor och avslöjar nyckelprodukterna de inte klarar sig utan.

Nu är det officiellt: Kenza debuterar med visning på modeveckan 07/12/2018 10:15 AM

Snart är det dags för Stocholms modevecka där svenska designers och varumärken presenterar nyheterna för våren/sommaren 2019. Denna säsong tar flertal debutanter plats på catwalken ? bland andra Kenza med sitt märke Ivyrevel.

Så slipper du skavsår mellan låren (riktig sommarplåga!) 07/11/2018 12:03 PM

Vi har väntat hela vinterhalvåret på att få slippa trånga jeans och äntligen få bära tunna kjolar och klänningar. Men med bara ben och svett slutar det lätt upp i skavsår ? här är knepen hur du slipper dessa sommarpågor.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Hemleverans?

Annons