Annons

Drömtydning sökresultat 'k':

Drömord

KO (COW) (Tony Crisp)

Kvinnlighet, moderskap, kvinnliga sexuella känslor. Se andra enry på ko.

Drömtydning "KO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KRABBA (CRAB) (Tony Crisp)

Rädsla eller stark sinnesrörelse orsakar spänningar inom, speciellt abdominally. Detta kan bero på rädsla eller skuld av vällust. Det kan också innebära yttre hårdhet eller cynism täcker inre mjukhet, eller yttre hårdhet och graspingness i livet. Om krabba hotar någon det pekar på en önskan att orsaka smärta för andra. Att kvävas av en krabba kan tyda på någon form av psykosomatisk smärta eller sjukdom.

Drömtydning "KRABBA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KRAN (CRANE) (Tony Crisp)

Fågeln: Inner känslor om helheten, lycka till. Förmågan att hantera harmoniskt med libido eller energi på. Mekanisk kran: Du kan genomgå kraftiga förändringar, eller göra viktiga beslut.

Drömtydning "KRAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KRATER (CRATER) (Tony Crisp)

Minne av gamla skada, gamla känslor eller smärta, eller skrämmande situation. Om det är vulkaniska, en spricka i den yttre själv genom vilka inre undertryckta passioner kan hälla ut.

Drömtydning "KRATER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KRÄM (CREAM) (Tony Crisp)

Best of life, lyx, särbehandling, tillgivenhet.

Drömtydning "KRÄM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

KREDIT KORT (CREDITCARD) (Tony Crisp)

De känslor du har om pengar, de möjligheter makt och njutning det innebär, eller stress och osäkerhet kring om det, förmåga att få vad du vill, eller känna sig trygga. Efter att ha eller få ett kreditkort: En känsla av att få större lätthet och möjligheter med pengar, att hitta en lättare känsla för världen och att ha makt att flytta runt i den. Förlust eller förstörelse av kreditkort: Osäkerhet om din ekonomiska framtid, känsla av stress eller kamp för att få dina behov i livet, förlust av makt. See: Money.

Drömtydning "KREDIT KORT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KROKODIL (CROCODILE) (Tony Crisp)

See: Alligator.

Drömtydning "KROKODIL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KORS (CROSS) (Tony Crisp)

Börjar med de mest populära användningsområden, kan det utgöra en svårighet eller ett problem vi har, kors vi måste bära. I betydelsen av ett problem med en fästing är rätt, är ett kors fel. Korset i allmänt bruk betyder också slutförts eller slutgiltig, döden, ty vi över något av en lista vid kontroll eller färdiga. I kristendomen korset också har många betydelser. Den representerar en religion som en helhet, messiasgestalter lidande, mans lidande i namn av sin religiösa övertygelse, styrkan i hans övertygelse, ett tecken på andlig godhet och makt för att avvärja det onda. Det innebär också våndan inför när överlämnandet individ kommer att vilja att samhället / gemenskap. Slutligen kan det symboliserar perfekt union, balans, rättvisa och försoning i olika delar av ditt väsen.

Drömtydning "KORS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KORSNING (CROSSING) (Tony Crisp)

som med en väg eller flod. Detta skildrar oftast förändring, men ibland med svårigheter, beroende på drömmen. Till exempel om floden eller bro är svår att passera, då föreslår att du har oro eller andra problem att brottas med i förändringen. Ibland förändringen är en stor en, som lämnar barndomen och in i tonåren, eller trädde i ålderdomen. Äktenskap eller föräldraskap kan vara en sådan förändring. Naturligtvis också döden är ofta utpekade som passage av en flod eller ett tröskelvärde.

Drömtydning "KORSNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KORSVÄG (CROSSROAD) (Tony Crisp)

Beslut, konvergens mellan önskningar och behovet av att välja en riktning. En vändpunkt i livet. Eller det kan innebära en känsla av obeslutsamhet, en rädsla för att inte göra det rätta. Se: North, East, South, West.

Drömtydning "KORSVÄG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

  • Slash
  • 59 år
  • 23 Juli 1965

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons