Annons

Drömtydning sökresultat 'k':

Drömord

KÖRA (DRIVING) (Tony Crisp)

Om du kör: Det tyder du bestämmer din egen inriktning i livet. Driving vårdslöst: Brist på ansvar socialt eller sexuellt, behovet av mer medvetenhet. Körning utan licens: Du kan känna skuld om din livsstil eller socialt beteende, utan att våga testa dina kvalitet mot sociala normer måste du kanske gömmer sig en känsla av otillräcklighet. Någon annan körning: Du är förmodligen påverkas till din riktning av någon annan.

Drömtydning "KÖRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KEJSARE (EMPEROR) (Tony Crisp)

Ibland är denna siffra, som kung, representerar känslor om din far. Det kan ange ditt behov av godkännande eller föräldrarnas välsignelse, eller vilka känslor eller behov du är "styrde" av. Ett avgörande siffra som detta också kan representera hela, det kommer kollektiva mänskligheten. Se: King.

Drömtydning "KEJSARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KVÄLL (EVENING) (Tony Crisp)

Den här kan innebära en tid av avkoppling, ett slut på ansträngning, eller finare, mindre tydliga eller skumma saker om dig själv. Det kan också hänvisa till de senare åren av ditt liv.

Drömtydning "KVÄLL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KÄNDIS (FAMOUSPEOPLE) (Tony Crisp)

Vi projekt ofta många egna unlived eller icke erkända svagheter och styrka på att kända personer. Så att personen i din dröm kan utgöra en särskild kvalitet eller svaghet, din egen potential, en önskan att synas och uppmärksammas. Om du tänker på en person i en viss roll eller scen blir detta förmodligen den viktigaste ledtråd till vad de är - som älskare som lämnar - fadern som offrar, etc.

Drömtydning "KÄNDIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KVINNA / TJEJ (FEMALE) (Tony Crisp)

En hona i drömmar är ofta mer känsla, intuitiva, irrationella del av jaget. Om det är någon du känner, symboliserar hon förmodligen dina åsikter och känslor om henne, eller vad hon har lett dig till känna. See: Girl, Woman.

Drömtydning "KVINNA / TJEJ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

KÖTT (FLESH) (Tony Crisp)

Om detta är mänskligt kött det föreslår den vitala liv, eller processer som håller dig levande. Det är något som i allt väsentligt ett uttryck för den person vars kött det är. Det kan i vissa drömmar tyder på en del av dig själv så kopplade med en annan person, att om de går, är den del av dig slits ut. Fruktköttet är den känsligaste delen av dig, så att dina känslor. Det är också kroppsliga liv, så kräver av kroppen. Märken på köttet: Eftersom köttet är vad ditt liv har skapat, ditt öde och karma, några märken föreslå något som du bär med dig i ditt öde, eller öde. Viss erfarenhet har markerat dig. Berättelsen om Kain och Able illustrerar detta. Kött äts upp: Att känna att livet är dränering dig, eller du är under stor stress. See: Body; Meat.

Drömtydning "KÖTT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KRAFT (FORCE) (Tony Crisp)

Att använda våld i en dröm betyder oftast att vi försöker så att rikta oss på ett sätt som mycket av vår natur inte kan naturligtvis följa. Också ett uttryck för hat, aggressivitet, energi, etc.

Drömtydning "KRAFT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KIPPA (GASPING) (Tony Crisp)

Se: Asthma.

Drömtydning "KIPPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KÖN (GENITALS) (Tony Crisp)

Normalt direkt hänvisar till sexuella känslor, rädslor, önskningar, planer, förhoppningar, av sexuell karaktär. Ibland hänvisar till kön som en helhet vare sig man eller kvinna.

Drömtydning "KÖN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KALEBASS / KURBITS (GOURD) (Tony Crisp)

Kvinnligt kön orgel. See: Cup.

Drömtydning "KALEBASS / KURBITS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons