Annons

Drömtydning sökresultat 'k':

Drömord

KAKA (COOKIE) (Tony Crisp)

Pleasure, kanske i samband med barndomen. Om du gör cookies, kan det föreslå att ta hand om dina egna behov, eller andra människor. Om matlagning: Närande själv; tillgodose en hunger, kreativitet. Det kan också vara din förmåga att göra något nytt av de olika möjligheter eller erfarenheter du har. Beroende på drömmen, kan det tyda också ger av dig själv. Se: Cook.

Drömtydning "KAKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KOPPAR (COPPER) (Tony Crisp)

(Metal) värme, fasthet med värme, något varaktigt ändå mjuk och lättpåverkad. Det är ibland kopplad med kärlek genom sitt astrologiska samband med Venus. Eftersom det är så ofta används som ett alternativ stöd med artrit som ett armband, kan det finnas något samband med detta.

Drömtydning "KOPPAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KORALL (CORAL) (Tony Crisp)

Beautiful inre erfarenhet, idéer, inspiration, eller intuitioner. Något som utvecklas naturligt ur sikte, eller i det undermedvetna.

Drömtydning "KORALL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KÄRNA (CORE) (Tony Crisp)

Se: Centre.

Drömtydning "KÄRNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KORK (CORK) (Tony Crisp)

Om flytande: Förtroende, uthållighet, hög spiritedness, förmågan att höja sig över omständigheterna, eller vinna genom besvär. Om det i flaska: Känsla komprimerade, eller kanske i en flaska hals situation där din utveckling hämmas. Hålla något konserverade eller otillgänglig.

Drömtydning "KORK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

KORRIDOR (CORRIDOR) (Tony Crisp)

Detta tyder på att du känner dig i någon typ av "ingen" s mark ", ett limbo, eller något i mellan stat, kanske processen att gå från en sak till en annan. Ibland korridoren även visar erfarenheterna från födseln. Om korridoren framkallar svåra känslor, kan det vara beskriver din känsla av att inte kunna komma ur en otillfredsställande situation. Det kan också föreslå en riktning i livet som produceras av omständigheter, eller ens de kvinnliga könsorganen. Se: Vit

Drömtydning "KORRIDOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KORRUPTION (CORRUPTION) (Tony Crisp)

Många saker som vi gör eller inte gör är inte ett uttryck för vårt bästa. Vi kan inte stå upp för något vi tror på djupt, eller för att vi döljer något, vi engagera med personer som missbrukar eller manipulera oss. Detta leder till en känsla av någonting ruttet och korrumperande inom oss. Till exempel du kanske inte har styrkan att säga nej till någon som manipulerar dig genom din sexuella önskningar eller rädslor. Detta innebär att du också engagera sig i den personen "är Deviousness och korruption också. Ett grundläggande skäl till detta kan vara att det är något om dig själv du inte har mod eller styrka att erkänna. Denna passiva ljuga öppnar du påverkas på olika sätt du senare ångrar, eller lämnar du öppet för svar till andra som inte störa dig. Till exempel att du kan känna sig otillräcklig som man eller kvinna av någon anledning. döljer en sådan otillräcklighet lämnar dig svag och öppna för korruption och manipulation. Dreams illustrerar ofta denna situation med något ruttet eller ned vid hälen. Se Maggot.

Drömtydning "KORRUPTION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KORSETT (CORSET) (Tony Crisp)

Begränsningar, hålla dig själv tillbaka på något sätt. Eller till och med att presentera dig själv som du tror andra vill se dig. Se: Pansar.

Drömtydning "KORSETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KOSMETISK (COSMETIC) (Tony Crisp)

Den mask vi bär inom gömma våra sanna känslor, tankar från andra. Våra försök att inte se oss själva som vi är, eller inte inse fakta. Kvinnlighet. Kanske ett försök att förbättra sig själv.

Drömtydning "KOSMETISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KUSIN (COUSIN) (Tony Crisp)

Förmodligen representerar dina åsikter eller känslor för den personen. See: Family.

Drömtydning "KUSIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons