Annons

Drömtydning sökresultat 'k':

Drömord

KOLV (PISTON) (Tony Crisp)

Kraft, energi. Penis.

Drömtydning "KOLV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KASTA / SLUNGA (PLUNGE) (Tony Crisp)

Att trycka in något som är okänt, oprövat. Tar en risk, att våga.

Drömtydning "KASTA / SLUNGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KERAMIK / KRUKMAKARE (POTTER) (Tony Crisp)

Vi kan potter runt, vilket tyder på att inte göra någonting särskilt. Objektivt kan det symboliserar ett försök att forma och göra något av råvaran i ditt liv. Subjektiv och det antyder att påverkas av yttre påverkan.

Drömtydning "KERAMIK / KRUKMAKARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KÖNSHÅR (PUBIC) (Tony Crisp)

Se Genitals; Hair: Vagina.

Drömtydning "KÖNSHÅR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KÖPA / KÖPER (PURCHASE/PURCHASING) (Tony Crisp)

Detta leder ofta indikerar någon form av val som görs, inför beslut, det kan också vara delar av hur mycket eller lite du påverkas av inre önskningar eller extern försäljning tryck, en drömmare säger när hon känner sig bra på jobbet hon genast går ut för att köpa ett nytt hus. Detta tyder på tillit och social makt är involverade i inköp. Men ibland gör vi inköp när saker går fel, som ett sätt att motverka den negativa känslor. I vissa drömmar frågan om din ekonomiska ställning uppstår, så inköp kan ha att göra med hur du känner dig om dina pengar situation.

Drömtydning "KÖPA / KÖPER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

KAJ (QUAY) (Tony Crisp)

Se: Harbour.

Drömtydning "KAJ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

(QUEUE) (Tony Crisp)

Väntar på något du vill, känslor om var du står i förhållande till andra, eller om du får vad du söker. Det kan också finnas känslor om vad du förtjänar, eller vad du kan tillåta dig själv - det vill säga kanske du känner andra människor förtjänar mer.

Drömtydning "KÖ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KVICKSAND (QUICKSAND) (Tony Crisp)

Känslor av hopplöshet som slukar alla planer, förhoppningar, insatser. Rädsla för att förlora mark i konkurrens med andra. Känslor att uppsluka dig.

Drömtydning "KVICKSAND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KANIN (RABBIT) (Tony Crisp)

Sexualitet - på grund av mänskliga sammanslutningar med sin snabba avel, mjukhet och icke-aggression, ibland till den grad att skildra oss som ett offer, eller dåraktigt passiv -, kan vara ovärldsliga idealism. Kanske på grund av sin tendens att falla offer för rovdjur, används ofta som ett offer i drömmen, som antyder skada vi kan uppleva att den mjuka, känsliga delar av vår natur som vi upplever smärta i mötet verklighet i den mognadsprocess; känsla förföljda av någon, sådana utsatta barn själv, foglighet och ödmjukhet. Se andra posten för kanin. Om drömmaren jagar kaniner: Vissa inslag av sig själv eller andra kritiseras, attackerade, "jagade" eller förföljda, instinktiva drift att dominera. Kanin: Att vilja bli klappad eller sköta dem, mild kontakt och omsorg, ansvar. Kaninhålet: Alice ner kaninhålet illustrerar detta - en som går i själv, i det omedvetna, livmodern, försöker fly från problem genom att vrida på.

Drömtydning "KANIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KORP (RAVEN) (Tony Crisp)

Döden, rädsla, det okända. Mörkret intelligens. Krafter i livet som verkar ha intelligenta riktning, men inte syns utåt. Den negativa aspekten av far.

Drömtydning "KORP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons