Annons

Drömtydning sökresultat 'b':

Drömord

BAROMETER (BAROMETER) (Tony Crisp)

Visar statusen för dina inre tryck eller känslomässiga klimatet.

Drömtydning "BAROMETER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BARRIKADERA (BARRICADE) (Tony Crisp)

Försvaret du använder mot andra, eller händelser - i försvaret användas mot dig. Kan vara i form av en ursäkt Im alltför sjuka för att gå till jobbet, eller dåligt aldrig komma någonstans, så whats användning av försök. See: Armour; Fence.

Drömtydning "BARRIKADERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BARTENDER (BARTENDER) (Tony Crisp)

Detta beror hon-/hananslutningar. Beror också på din relation till alkohol. Om du dricker ofta, då det möjligen handlar om de känslor som leder till att dricka. Andra möjligheter är sällskaplighet, ensamhet. See: Kvinna, Man, Roles.

Drömtydning "BARTENDER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BAD/BADA (BATH/BATHING) (Tony Crisp)

Badet kan påminna om känslor av avkoppling, för att känna mer presentabel och acceptabelt. Det kan också vara en process av helande och förändring. See: Baptism; Vatten. Bad i en flod: Att vara öppen för strömmande känslor och begär inom sig, låta sig påverkas inifrån genom uppmanar mot förändring eller tillväxt eller expansion av medvetenhet. Bad i havet: Att vara öppen för en mer universell - mindre själv i centrum - medvetenhet om sådana förbindelser med livet.

Drömtydning "BAD/BADA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BATTERI (BATTERY) (Tony Crisp)

Energi, livskraft. Om batteriet är låg eller skadad kan det tyda hälsoproblem.

Drömtydning "BATTERI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

BUKT (BAY) (Tony Crisp)

Detta har en liknande innebörd till stranden, men en croissant i en vik är mer skyddad och kan även gälla en kvinna "sexualitet och öppenhet inför parning, mottaglighet. Segelbåt i viken: Något kommer in i ditt liv, en ny händelse eller relation. Segling över fjärden: Tidens gång eller händelser, avstånd till destinationen, i det avseendet att den omfattar mark i ens liv. Segelbåt i viken: Nå fram till en lugnare situation i livet, känslan enklare eftersom du inte längre är "till sjöss "om något. Valar eller andra djur i Bay något viktigt och djupt känt att förverkligas eller konfronteras. Vanligtvis handlar om känslor eller enheter. Se: Beach.

Drömtydning "BUKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BAJONETT (BAYONET) (Tony Crisp)

Se: Arms.

Drömtydning "BAJONETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BJÖRN (BEAR) (Tony Crisp)

Ibland kan sägas utgöra en possessiv mor, och de känslor detta har väckt. Men i många fall björnen kommer att innebära ett möte med farliga känslor som ilska eller lätt upphetsad. Det kan också vara föreningar med oberoende, eller styrka. See: Animal; andra bär inträde.

Drömtydning "BJÖRN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BEST (BEAST) (Tony Crisp)

Djur av oerhörda makt eller en varelse som orsakar stora terrorn är ett kännetecken för många drömmar och mardrömmar. Den siffran kan delvis människa eller ett djur som har konstiga egenskaper, eller kanske det är en siffra som aldrig riktigt uttalar sig kvar osynliga men orsakar eller flygande stor rädsla. I vissa drömmar odjuret har formen av en förhistorisk varelse. Övergripande vilddjuret representerar den naturliga unsocialised svaren inom oss, ur vilken vi gradvis mögel vår sociala och intellektuella själv. Om vi inte bli vän med våra djur det kan finnas konflikter i oss mellan rationell och icke-rationella. Vi funnits som ett djur för miljontals år innan det slags medvetande som ledde till den personliga medvetenheten uppstått. Självkännedom är fortfarande mycket nytt och sårbar. Det behöver större djup och medfödda visdom av djur att överleva. See: Animal. Temat för djur är mycket viktigt för kvinnor "drömmar, men kan hålla en något annorlunda tema än hos män" s. Denna skillnad illustreras av berättelsen om Skönheten och Odjuret, där en ung flicka möter och lever med en kraftfull djur. Berättelsen understryker flickan "s förhållande med sin far som en kontrapunkt till det med vilddjuret. Kommissionen föreslår att en ung kvinna möter en annan typ av kärlek när hon lämnar tillgivenhet från och för hennes pappa. Att bli helt en kvinna och mor Hon måste upptäcka djupt djur uppmanar som ligger till grund för personlighet och sociala egenskaper hon har utvecklats hittills. Dessa kräver inte alls klumpig, men är definitivt primitiva. De öppna henne för att uppleva djup sexuell längtan, och makt att ge sig själv med passion till sina barn och sin man. Så hon får i sig något förbjudet i hennes relation med sin far - en erotisk och procreational kärlek.

Drömtydning "BEST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BI / BIN (BEES) (Tony Crisp)

Arbete, socialt liv, ordning. Massa makt, individuell svaghet. Unity ansträngning.

Drömtydning "BI / BIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons