Annons

Drömtydning sökresultat 'b':

Drömord

BALSAMERA (EMBALM) (Tony Crisp)

Försöket att förlänga den nuvarande formen av tro och känslor, trots att livet har gått vidare, och försöker uttrycka på nya sätt. Fruktan för döden. Längtan efter fysisk odödlighet.

Drömtydning "BALSAMERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BREV (ENVELOPE) (Tony Crisp)

Kroppen, miljö, skydd eller ett sätt att dölja något.

Drömtydning "BREV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLOND / LJUSLAGD (FAIR) (Tony Crisp)

(Hair) dina medvetna tankar, medvetande, rubriken ljus. See: Hair.

Drömtydning "BLOND / LJUSLAGD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BÅT (FERRY) (Tony Crisp)

Detta tyder på rörelse mot förändring, eller anslutningar i ett förhållande. Det skulle kunna tyda på att fungera om du ofta använder en färja på ett sådant sätt. Det är ibland i samband med dödsfall eller ett nytt liv. Det är också e medel att gå vidare känslor som preskriberade framsteg och utveckling, såsom barnets känsla av att vara beroende av sina föräldrar, eller smärta i ett förhållande. Det kan hjälpa att fråga dig själv vad du rör dig mot på färjan i drömmen.

Drömtydning "BÅT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRANDMAN (FIREMAN) (Tony Crisp)

Representerar de av dina egenskaper som kan hantera dina energier, brinnande önskningar, eller känslomässiga nödsituationer. See: Roles.

Drömtydning "BRANDMAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

BLOMMOR / BLOMMA (FLOWER/FLOWERS) (Tony Crisp)

Växande eller tillväxt, öppnandet av förmågor eller känslor, som i blomning. Blommor kan stå för en typ av medvetande, eller fakultet sinnet, liksom chakran av indisk filosofi. Också en känsla av skönhet, kärlek, känslor. Blommor används för att uttrycka dina känslor, som att ge röda rosor. Och att förlora oskulden kallas DEFLORERING. Så mot bakgrund av den drömmen är viktig.

Drömtydning "BLOMMOR / BLOMMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BENSIN / DRIVMEDEL (FUEL) (Tony Crisp)

Känsla drives, motivation, vad har "underblåst enheten". I grund och botten energi och resurser. Men energi kan bli farligt sprängämne, som med gas / bensin.

Drömtydning "BENSIN / DRIVMEDEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BEGRAVNING (FUNERAL) (Tony Crisp)

Detta kan återspegla oro död, kanske för att någon nära har avlidit och konfronteras du med döden. Döden är en viktig del av ditt liv, och DRAM använda en sådan dröm att utforska ämnet och hitta större helhet och helande. Ibland vi drömmer om att se någon vi känner begravd när vi vill ha dem ur våra liv. Så detta är en påminnelse om att vi vill göra en paus. Någon enstaka gång vi drömmer om begravningen av en nära släkting eller vän, och det är därför vi har en intuitiv insikten om sin kommande död. Egen begravning: Det är en gemensam dröm att titta på din egen begravning. Det inte bara låter dig definiera vad du vill göra innan du dör, men det visar också vad ni anser om döden. Ofta är detta en stor helande. Naturligtvis kan en sådan dröm också vara ett rop på uppmärksamhet eller sympati.

Drömtydning "BEGRAVNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BÖG / HOMOSEXUELL (GAY) (Tony Crisp)

Se: homosexuell.

Drömtydning "BÖG / HOMOSEXUELL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BAKTERIER (GERMS) (Tony Crisp)

En dold fara, eller något osynligt försvagas din hälsa. De bakterier eller virus kan också innebära en känsla av att du kan tillgodogöra sig ett dåligt inflytande från en annan person - beroende på drömmen. Det kan vara en direkt rädd om din hälsa, eller ens en intuition om en virus-eller bakterieangrepp.

Drömtydning "BAKTERIER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons