Annons

Drömtydning sökresultat 'b':

Drömord

BIL (CAR) (Tony Crisp)

Bilar är en så oerhört viktig och vanligt förekommande inslag i det moderna livet som de representerar alla möjliga saker. Men de är särskilt representativa för din förmåga att flytta runt eller din makt att styra ditt liv och göra val. Allt som transporterar dig, som en lastbil, tåg eller bil, är en bild på din förmåga att komma någonstans i livet, för att motivera dig själv och andra människor. Vem du är med i dessa former av transport visa vilken inställning du har till dem som delar era ansträngningar. Och uppdelningar just det - den rädsla och känslor att avbryta resan. De skildrar också ambitioner, attityder och omsorg, eller avsaknaden av den som driver dig i livet. Det sätt på vilket du gör genom livet naturligtvis innebär att du i otaliga relationer av olika slag. Så bilen är åter en symbol för dessa möten och uppbrott. Men bilen drömmar kan även avse verksamhet köra din faktiska fordonet i vardagen, och det sätt på vilket du gör det. Därför några bilen drömmar kan varna dig om attityder har du som är farliga, inte bara i relationer, men faktiskt på vägen. Bilen i din dröm kan bara avse känslor om särskilda bilen. De kan skildra vad du tycker om din social status eller social ställning. De är också utmärkta bilder av självkontroll eller avsaknaden av den, i dina relationer med andra. Någon annan körning: Du kanske är en passiv eller lära relation med den som kör. Eller kanske du påverkas av deras åsikter eller känslor. Bilkarosser: Din egen kropp. Därför bilkarosser kan illustrera känslor om ditt eget utseende och kondition. Car boot / trunk: Saker du bära omkring med dig i bakhuvudet. Eller resurser du har. Ibland något du vill dölja eller bli av med. Minnen, karma, eller influenser från tidigare åtgärder och erfarenheter, gör vi fortfarande med oss. Den "bagage" av oro och tankar som kanske inte är nödvändigt. Verktyg för att hantera svåra livssituationer. Bil i brand: Du är förmodligen upplever någon form av stress, eller "utbrändhet", antingen fysiskt eller känslomässigt. Förarstol: De attityder styra hur du lever ditt liv. Den som sitter i sätet påverkar ditt liv, antingen genom din tillåtelse, genom beroende eller dominans, kanske rädsla. Att vända: Känslan av att inte komma någonstans, känsla av att du glider bakåt, vända ett beslut eller ändrar riktning.

Drömtydning "BIL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BÄRA/LYFTA (CARRY-CARRYING) (Tony Crisp)

Detta tyder vanligen användaren har, eller bär något inom dig själv. Vad det beror mycket på vad du bär. Exempel: Min far dog när jag var 3 - 1973. Jag drömde nyligen jag bar mina fäder kista vid hans begravning. På vägen till kyrkan jag tappade kistan och locket föll exponerar hans ansikte på den långt framskridna nedbrytning. Jag ersatte locket så att inte sörja min mamma längre. Men jag följde min far "är andemeningen i luckorna i kistan. Om det är en positiv levande sak: Kan du bekräfta att du har denna energi eller känsla, och kan använda den till din egen fördel? Om det är en död sak: Den exanple ovan visar hur vi kan genomföra en livlös sak runt i vårt minne, eller våra känslor. Om en sådan sak som visas i din dröm, fråga dig själv var i din kropp eller känslor du transporterar denna livlöshet. Varför behöver ni hålla på till något som inte lever och växer? Kan du nu släpper det? Om det är ett objekt: Är det här ett bra objekt? Har dock föreslå en börda eller en möjlighet? Är det bra på något sätt? Du måste ställa dig själv vad det är du bär runt. Är det ett slöseri med energi, till exempel gamla minnen som inte är produktiva? så kan du släppa det? Om det är en bra sak, vilken talang eller färdighet har ni att ni kanske inte använda?

Drömtydning "BÄRA/LYFTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BARMHÄRTIG / VÄLGÖRENHET / ALLMOSOR (CHARITY) (Tony Crisp)

SHOP användbarhet värdelös, söker efter våra behov eller saker som vi vill, återvinning av tidigare erfarenheter, saker som idéer, kunskaper, attityder, har vi fått från andra människor, den egna kasseras eller bortglömda erfarenhet. Se: Shop.

Drömtydning "BARMHÄRTIG / VÄLGÖRENHET / ALLMOSOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRÖST / BRINGA (CHEST) (Tony Crisp)

Ibland är detta pekar på ett samband med din fysiska bröst. Men oftast den visar vilka känslor, vilka minnen och känslor du lagrar inom dig, bokstavligen i bröstet. Du kan dölja dyrbar och kärleksfull feelings too, inlåst eller instängd inuti dig.

Drömtydning "BRÖST / BRINGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRUDAR (CHICKS) (Tony Crisp)

Detta är en referens till antingen din egen barndom och känslor eller händelser i samband med det, eller till externa barn eller spädbarn. Detta kan ibland peka på utsatta personer eller tillgångar. See: Birds.

Drömtydning "BRUDAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

BARN (CHILD) (Tony Crisp)

Vanligtvis avser ungdomliga minnen, eller attityder som fortfarande lever kvar i dig. Om vi blir ett barn i en dröm, kan det vara du känner dig omogen på något sätt. Barnet innebär också vad som växer och ivrig i din, vad är sårbar och kanske lättpåverkade i sin tillväxt. Drömmen händelser kommer att ge er en inblick i vad som händer med ditt "barn" self. Om detta är en av dina egna barn, titta upp son eller dotter. See: Boy, dotter, Girl, Son.

Drömtydning "BARN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BIO (CINEMA) (Tony Crisp)

Filmer skildrar ofta på skärmen delar av vår egen inre värld, med sina fantasier, rädslor, trauma och passioner. Tittar på skärmen är som att titta på en spegel där du ser porträtterade ditt eget inre liv och drama. Därför bio kan skildra några av dessa aspekter av dig själv. Biografen är ibland en plats för romantik, sexuell kontakt, eller fantasier om det. Filmer utvidga det område av upplevelsen, precis som drömmar gör, så vissa drömmar kan använda denna bild för att föreslå ställföreträdande erfarenhet. Bio kan också vara en dröm miljö där du kan få en objektiv bild av delar av din egen personlighet - som om de vore film tecken.

Drömtydning "BIO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BINDA / STRÄNG (CORD) (Tony Crisp)

Liksom kedja, men ibland föreslår väva samman av många mindre intresse att ett syfte, för styrka. Det finns också en länk med begränsningar, att vara bundna, eller interna knop genom spänning eller de band som är smärtsamma. Därför kan det vara en indikation om ett förhållande som är inblandade i känslor av drömmen. Bryta eller skära av sladden: Breaking med relationer att binda dig, eller styckning band som du har hållits av.

Drömtydning "BINDA / STRÄNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRYTA / AVBRYTA (CRACK/CRACKING) (Tony Crisp)

Kvinnliga könsorganen. Broken löser, springa i din rustning, rädsla för att bryta under stress, en svaghet. Eller början av ett erkännande av ett sätt att ta itu med något, att knäcka problemet.

Drömtydning "BRYTA / AVBRYTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BORD / SKRIVBORD (DESK) (Tony Crisp)

Det kan representera arbete eller ett projekt du arbetar med. Eftersom det kan vara det ställe där du skriver brev, kan det koppling med kommunikation. Se tabell.

Drömtydning "BORD / SKRIVBORD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons