Annons

Drömtydning sökresultat 'b':

Drömord

BUKT / VIK / KLYFTA / SPRICKA (GULF) (Tony Crisp)

Är det något som skiljer dig från en person, eller en situation? Klyftan kan till och med en känsla av något slag som orsakat en spricka mellan dig och en person eller en situation. Om klyftan är stor, se Abyss.

Drömtydning "BUKT / VIK / KLYFTA / SPRICKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BARBERARE / FRISÖR (HAIRDRESSER) (Tony Crisp)

See: Barber.

Drömtydning "BARBERARE / FRISÖR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BIKUPA (HIVE) (Tony Crisp)

Se: Bin.

Drömtydning "BIKUPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BARNDOM (INFANCY) (Tony Crisp)

Delar av dig själv som speglar fortfarande barndomsupplevelser, kanske beteendemönster du har inte vuxit ur, eller kontrolleras av mödrar. Eller också känslan av att vara ett barn, eller önskan att vara ett barn att undgå ansvar som vuxen.

Drömtydning "BARNDOM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLÅSA UPP (INFLATE) (Tony Crisp)

Att fylla upp eller föras bort av en känsla av din egen skicklighet, överlägsen förmåga, kunskap och makt.

Drömtydning "BLÅSA UPP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

BLÄCK (INK) (Tony Crisp)

Något som kan lämna ett märke på dig, som en fläck på din karaktär. Ibland står någon omedveten innehåll du har att göra med.

Drömtydning "BLÄCK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BURK (JAR) (Tony Crisp)

See: Cup.

Drömtydning "BURK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLODIGEL (LEECH) (Tony Crisp)

Något eller någon som i smyg dränerar din energi. Blodigeln kan också, på grund av sin tidigare användning inom medicinen, har föreningen med en läkande process, i detta fall kanske det visar rinna av "Bad Blood" dåliga känslor. See: Blood.

Drömtydning "BLODIGEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BEN (LEGS) (Tony Crisp)

Detta pekar på de saker som hjälper dig i livet. Ert stöd kan vara beroende av föräldrar, jobb, pengar, religion, vänner, ditt eget förtroende. Ibland en händelse inträffar, eller vi få nyheter, som slår undan vårt stöd eller självförtroende, och drömmar representerar detta ett problem eller skador på benen. Benen kan också skildra förmågan att ta sig runt i livet. Ambition till exempel, kan ge oss köra och självförtroende att stå upp göra något i livet. Om ditt företag misslyckas dock kan ambition vittra, företrädd av benen sparkas bort från dig. See: Left, Right.

Drömtydning "BEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BREV (LETTER) (Tony Crisp)

Ett förverkligande, vanligtvis om någon annan, eller nyheter om dig själv. Ett hopp för, eller rädsla för kontakt med eller uttryck för känslor från någon. Det kan ibland vara en symbol som används för att uttrycka intuitiv kontakt med en annan person. Blackout edged: Nyheter i, intuitioner och känslor om döden. Brev från viss person: Tankar om eller intuitioner om den person som brevet är från; orealiserade känslor om avsändare och hoppas - kanske att ha kontakt med personen. Öppet brev: att förverkliga något, få nyheter, samlag. Oöppnade brev: känslor, tankar eller intuitioner som inte har gjorts medvetet eller erkänd, känslor du inte vill möta, möjlighet som inte har tagits upp eller erkänt ännu, oskuld. Skicka ett brev: De tankar eller känslor du utstråla till andra, kanske omedvetet. En uppmaning att kontakta den person som du skickar meddelanden brevet till. Önskan att vara i kontakt.

Drömtydning "BREV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons