Annons

Drömtydning sökresultat 'b':

Drömord

BLOCKERING / BLOCKERAD (BLOCKAGE/BLOCKED) (Tony Crisp)

Vanligtvis skildrar fast eller hålls tillbaka känslor, energi eller tankar. Gemensamma områden för blockering är halsen, där ord eller känslor kan blockeras av spänning eller begränsningar såsom ilska och hjälplöshet, bröstet, oftast lager av känslor kanske från många år sedan, könsorganen där vi kan blockera lust, hunger och grundrörelsen i vår kropp mot nöje. Blockeringen kan visas i dina drömmar som en flod som uppdämda, en trafikstockning, en maskin igensatt, eller någon del av din kropp inte fungerar smidigt. Att prata med en sympatisk vän om drömbilder och känslor som är förknippade med drömmen kan hjälpa till att frigöra blocket. Ibland drömmen visar ett problem i själva kroppen. Så om drömmen har den sortens känsla har en hälsokontroll.

Drömtydning "BLOCKERING / BLOCKERAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLOD (BLOOD) (Tony Crisp)

Din energi och känsla av existens, anknytning till din familj som känslor av anslutning eller bindning, ärvt tendenser - vad vi nu kallar gener, men också ärftliga styrkor och svagheter i karaktären, samhällsomfattande liv och kraft i ditt liv, därför samband med mänsklighet , smärta eller strid, skador, dödsfall. När vi ser blod på marken eller på någon "s kläder, tyder det stor skada, smärtsamma känslor eller död. Så denna aspekt av blod i dina drömmar måste komma ihåg. I kulturer såsom makedoniska, där symboler ansågs ofta i termer av bra eller otur, företrädd ljus blod goda nyheter, mörkt blod dåliga nyheter. För kvinnor finns det uppenbarligen ett starkt samband mellan blödning och menstruationen. Därför kvinnohandel drömmar med blod, får blodet skildra vad känslor, glädje, svårigheter är förknippade med menstruation för drömmare. Då kan föreslå fertilitet och kan vara en smärtsam rengöring och svår period för att släppa det gamla. Gamla dör bort och lämnar utrymme för nya att växa. Blödning: Oftast rör känslomässiga eller psykisk skada och förlust av energi, men kan också skildra kroppsskada eller aning om det. Emotional ont kan betyda sårande kommentarer, till exempel höra att vi inte är älskade - dessa kan SAP vår motivation att leva och kan beskrivas som blod. Drömmen blod kan beteckna skador, ofta från tidigare trauma, som leder oss att förlora energi och motivation. Det kan representera våra grundläggande biologiska, evolutionära liv - alltså en koppling till allt liv, så ses som ett sakrament, den heliga vinet som länkar vårt eget liv med den universella förmåga till känslor och energi i livet. Detta skildras inte som skada utan näring, vin eller blodigt kött. Blod på händerna: Känslor av skuld över något. Kanske ni har dödat den bästa i dig själv eller dina barn på något sätt.

Drömtydning "BLOD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLOM / BLOMMA (BLOSSOM) (Tony Crisp)

Den utspelar sig och uttryck för vad som latent i från början.

Drömtydning "BLOM / BLOMMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLÅSA UT / SLÄCKA (BLOW-OUT) (Tony Crisp)

Se: Punktering.

Drömtydning "BLÅSA UT / SLÄCKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLÅ (BLUE) (Tony Crisp)

Avser sinnet, religiösa känslor, intuition. Det handlar om erfarenhet av expansion, som när vi känner oss nya idéer och synpunkter öppning för oss. Dark blues: I många kvinnor "drömmar hotfulla män verkar klädd i mörkblå eller mörkblå overaller, depression, negativa tankar eller intuition. Light blues: Vår känsla för intuition, det har stor medvetenhet om livet, religiösa känslor. Also: svalka karaktär. ofta ser i visioner i livmodern som en blå grotta eller kvinna med gloria av blått, så ansluter med fosterdiagnostik och spädbarnets relation med mamma. See: Färg

Drömtydning "BLÅ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

BÅT / SKEPP (BOAT/SHIP) (Tony Crisp)

Detta skildrar ofta hur du hanterar upp-och nedgångar i livet, med dess tidvatten, strömmar och skiftande väder. Eller kanske fartyg / båt visar hur livet har att göra med dig, hellre än att du med den. I många båt drömmar dramat är egentligen om en relation, vad du möter, vad ditt engagemang är med en eller flera andra människor. Därför i vissa drömmar vore det sexuella äventyr. Ibland båten skildrar resan i ditt eget självupptäckt när du börjar undersöka innehållet i ditt undermedvetna. Resan du tar på det sedan står för dina äventyr i det okända, och ditt sätt att hantera det som uppfattas. I vissa myter båten används för att bära själ till underjorden eller dödsriket, och här betecknar kontakt med andliga världar. Förankrade båt: Security. Båt utan åror: Ej väl rustad för att direkt dina framsteg. Böjer: Styrka att möta utmaningar. Avstigning: Leaving en relation eller något som förbinder dig med andra människor. Torrdockan: Att göra förändringar, och att vara inaktiva när ändringar görs. Inleder ensam: Att vara oberoende eller lämna något, någon bakom. Färja: Om över en flod, död, slutet av en relation, övergång från en fas i livet till en annan, den känslomässiga kontakter i en relation. Saknas en båt: missad möjlighet eller relation.

Drömtydning "BÅT / SKEPP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BOMB (BOMB) (Tony Crisp)

Några explosiva känslor eller befarar att förskräcka. Din ilska kan explodera och göra dig själv och andra skador. Oro för plötslig attack. Se: Gruvor.

Drömtydning "BOMB" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BEN (BONE) (Tony Crisp)

Vi kan associera olika saker med ett ben, styrka till exempel, eller död. Så ett brutet ben kan en förlust av styrka och förmåga. Också något som ger struktur och stöd. Begrava ett ben: Hiding något från någon. Eller förvarar något för framtiden. Gräva upp ben: minnas något från den långa förflutna. Backbone: Styrka, moralisk makt, stöd. brain Intellect, tänkande, insikt, kreativitet, vad någon egentligen tycker.

Drömtydning "BEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BOK (BOOK) (Tony Crisp)

Minnen, tankar, en journal eller ett uttryck av dig själv eller andra.

Drömtydning "BOK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BOSS / CHEF (BOSS) (Tony Crisp)

Rådande viktigaste drivkraften i ditt liv, som ambition, lust, kärlek.

Drömtydning "BOSS / CHEF" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

  • Slash
  • 59 år
  • 23 Juli 1965

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons