Annons

Drömtydning sökresultat 'b':

Drömord

BOTTEN (BOTTOM) (Tony Crisp)

Detta används ibland i England för att föreslå den bakre, för bakom. Så det kan vara ord spela för den, om cirka botten av en trädgård, kulle eller hål, kan man föreslå något i bakhuvudet - känd men sköt på baksidan, om du är i botten det tyder på problem, eller en lång stigning, ansträngningen OT komma till toppen, eller till och med tillbaka till där du var, som i botten kan också förtvivlan. I botten av någon form av behållare skildrar den som innehar makten, befogenhet att innehålla och stöd.

Drömtydning "BOTTEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BOX/LÅDA (BOX) (Tony Crisp)

Saker du förvara inuti dig, såsom minnen eller känslor. En sluten låda kan representera livmodern, eller saker du dölja från vyn andras eller ens själv. Beroende på storleken av lådan, kan det representera minnen, eller dyrbara erfarenheter. Se: Chest.

Drömtydning "BOX/LÅDA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BROMSAR (BRAKES) (Tony Crisp)

Dessa tyder på din förmåga att ha kontroll över en situation. Detta kan vara kontroll över din ångest eller sexualitet eller känslor. De skildrar också förmågan att kontrollera eller stoppa. Bromsar not working: Ibland drömmer uppstår om du är orolig för att förlora kontrollen över en situation eller händelser. Det kan därför tyda på rädsla för att ta chanser eller initierar saker i fall de blir "out of hand". Det kan också visa en svårighet att kontrollera sexuell lust eller känslor. Se: Bil.

Drömtydning "BROMSAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRÖD (BREAD) (Tony Crisp)

Brödet symboliserar den fysiska behov eller näring av din kropp. Eftersom det användes ofta i ritualer för att representera delar av livet och erfarenheter, kan man skildra även din länk med andra på ett subtilt sätt, det kollektiva livet. Ibland en limpa är ett ofött barn. See: Food.

Drömtydning "BRÖD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRYTA (BREAK) (Tony Crisp)

Breaking något i din dröm föreslår brutna löften, en paus i ett förhållande, eller ett splittrat hopp eller ideal. Det kan finnas känslor av förlust eller skada som bifogas detta. Så se om du kan identifiera dessa i ditt dagliga liv.

Drömtydning "BRYTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

BRÖST (BREASTS) (Tony Crisp)

I allmänhet bröstet är en ger av sig själv, eller av sådana sexuell njutning. Bröstet är ett uttryck för kvinnlig kärlek och vårda, och ett uttryck för kvinnlig sexualitet. Gå till en kvinnas bröst i en dröm kan vara ett uttryck för babys önskan att få mat, älskad och gjorde känna sig trygga. Det vill säga en regression, eller återupplever av spädbarn önskningar. En kvinna uttrycker manlig sexualitet genom hennes bröst, eftersom hon uppfyller själva barnet. Kan även innebära känslomässig trygghet.

Drömtydning "BRÖST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRUD (BRIDE) (Tony Crisp)

Detta kopplar vanligtvis med känslor eller önskan för äktenskap. Den uttrycker också kärlek, mottaglighet och fertilitet. Symboliserar också längtan efter fysisk äktenskap, kärlek, barn, att lämna hemmet, erfarenhet äktenskapliga nöjen och ansvar. Kvinna dröm: mer direkt om äktenskap och vad det betyder för dig. Om gifta: Ofta ett sätt att utforska ångest eller intuitioner om din kommande bröllop. Det kan också symbolisera integration av ditt medvetna personlighet med ditt undermedvetna, speciellt om bruden / brudgummen är orientaliska eller färgad. Se: Äktenskap. Hane dröm: avbildas ofta ett "s relation med dina egna känslor och icke rationella natur.

Drömtydning "BRUD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRUDGUM (BRIDEGROOM) (Tony Crisp)

I många drömmar här uttrycker en önskan att vara gift, eller att hitta en kärleksfull partner. Kvinna dröm: känslor om den sorts människa man vill gifta sig. Även integration med intellekt och yttre förmåga. Hane Dream: känslor om äktenskap, försök att integrera medvetet och omedvetet.

Drömtydning "BRUDGUM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRO (BRIDGE) (Tony Crisp)

En koppling mellan motstridiga eller olika känslor, önskningar, riktningar. Ett sätt att hantera svårigheter. Bron Ofta innebär övergång från en fas i livet till en annan. Så det kan betyda att lämna något bakom, som ungdom. En annan betydelse är att vara en länk mellan människor, såsom någon man älskar eller arbete. En länk mellan dig och möjligheter. Om det finns en förändring till det bättre i drömmen, då bron kan ha en liknande innebörd till låten "Bridge Over Troubled Water". Fallen bridge: Detta kan gälla missad chans, trasiga obligationer och anslutningar, bena i förhållande, eller ett sätt att hantera hinder förlorade. Bygga en bro: Att göra en länk med någon, eller med en förändring eller en möjlighet.

Drömtydning "BRO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BROSCH (BROOCH) (Tony Crisp)

Se: Badge.

Drömtydning "BROSCH" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons