Annons

Drömtydning sökresultat 'b':

Drömord

BALLONG (BALLOON) (Tony Crisp)

Lättsamma part humör, känslor att göra med fest, eller något mindre väsentliga som lätt kan förstöras eller förloras - plötsligt.

Drömtydning "BALLONG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BALSAL (BALLROOM) (Tony Crisp)

Känsla av romantik eller önskan att träffa en partner. Kanske minnen från det förflutna, eller konkurrens och social ställning. Se: Dance.

Drömtydning "BALSAL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BANAN (BANANA) (Tony Crisp)

Manlig sexualitet.

Drömtydning "BANAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BANDAGE (BANDAGE) (Tony Crisp)

Känsla ont, eller rädsla för skada. Förbandet ansluter också med helande och ibland dödsfall.

Drömtydning "BANDAGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BANDIT (BANDIT) (Tony Crisp)

Manlig sexualitet i sin ungdom, aggressiva stadiet.

Drömtydning "BANDIT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

BANK (BANK) (Tony Crisp)

Tankar, oro eller beslut om pengar och hela livsstilen som går med det. Därför kan det tyda drömmar och förhoppningar om framtiden, resurser - ekonomiska, psykiska, andliga, ett "s inre känsla av säkerhet. Pengar kan också vara kopplade till känslomässiga resurser såsom förtroende och sexuell säkerhet, social makt, känsla av tryck över skulder eller social pengar situation, något som du är beroende av. Om det finns en känsla av hot i drömmen, då det antyder känslor av osäkerhet och rädsla. Bank RAID: Du kan känna ett hot mot säkerheten, eller har ångest. Eller om du är en bankrånare, känslor av desperation om pengar. Kanske inte känner socialt ansluten i vägen för att få pengar som går till dig. Konkurs: Känslor av förtvivlan eller fel och slutet på ett system eller släktskap, realisering eller känslor som den riktningen har ej arbetad tid och måste överges, om ett äktenskap, en verksamhet eller inriktning i livet, gör för mycket och utmattande dina reserver, materiellt eller känslomässigt. Difficulty ritning pengar: Du kan uppleva frustration om din intjäningsförmågan och därmed förmågan att hitta säkerheten eller självkänsla. Dessutom skulle samband med misstroende eller negativa känslor om personliga värde. Kanske finns det ett behov av att personligen bekräftade. prata med bankdirektör: Funderar du på, eller försöka ta itu med frågor om finansiering, personliga resurser och självförtroende . Om bankdirektör är allvarligt, måste du titta närmare på din ekonomi. Om han är älskvärd, gör du nog bra trots bekymmer. valven i en bank: Djupt medvetslös resurser, dina potentiella eller reserver. jobba på en bank: hantera pengar frågor, säkerhet, personliga värderingar. See: Money.

Drömtydning "BANK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BANKETT (BANQUET) (Tony Crisp)

Detta kan gälla frågor du har om sociala relationer, att erkännas eller ses som valts och känslor om klass, social ställning eller ställning, affärs / sexuell möjligt, känslor om att äta och dricka, köra för att imponera på, eller är imponerad.

Drömtydning "BANKETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BAR (BAR) (Tony Crisp)

Varje stång eller bar är oftast manliga sexualiteten, eller den positiva, dynamiska, konstruktiva och kraftfull delar av själv. Det är ett uttryck för Anden, eller libido. Vad vi gör med staven i drömmen visar på hur vi använder vår energi och viljestyrka. Övning bar: Kommentera din kondition, eller vad din kropp behöver för att få passa. Om spärra sätt: Hinder; block mot dina egna uttryck. Eller du kommer att användas för att blockera andra. Metal bar: Din kommer att användas som ett vapen, defensiveness, styrka, penis. Sand-bar: säker plats att stå upp ur vattnet - emotion; möjlig fara om man i en båt - eller en plats att landa, dvs göra en förändring, möjligen från att bli i livet och känslor. Vad vi gör med baren: Hur vi uttrycker energi eller kraft vid denna tidpunkt.

Drömtydning "BAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BARRUM (BARROOM) (Tony Crisp)

Vad händer i baren kan ange hur du relaterar till sociala relationer på en grundläggande nivå. En offentlig bar kan antingen gälla den känsla av glädje, kärlek till företag och underhållning, eller ibland den plats där du upplever förändringar i dig själv - det vill säga påverkad av alkohol eller alkohol. See: Alkohol.

Drömtydning "BARRUM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLOTTA (BARE) (Tony Crisp)

Kanske en oro över att ha ditt motiv, känslor, hemliga förhoppningar och farhågor, avslöjade. Ibland är en önskan att avslöja dig själv till andra, att få dem att se dig som du är under, beroende på dröm innehåll. See: Naked; Clothes.

Drömtydning "BLOTTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons