Annons

Drömtydning sökresultat 'b':

Drömord

BESATT (OBSESSION) (Tony Crisp)

Vi är alla besatta eller besatt på olika sätt. Till exempel kan vi inte kunna gå på gatan utan skor, eller inte kan visa sig offentligt utan krage och slips, eller ordentligt rakade, eller med fel personer, vi är alltså bokstavligen besatt av sociala koder, rädsla för ser en dåre, och så vidare. Att vara besatt av sådant våra handlingar styrs av sådana farhågor. Dessa är de demoner som styr våra liv och förslava oss, och som det talas om i det förflutna som kastade ut. Dessa faktorer är ofta symboliseras i drömmen som bekymrar agent. Agenten behöver inte vara din egen rädsla eller köra dock. Det finns andra drivkrafter, såsom socialt tryck, och stora externa krafter såsom myndigheter eller företag, som agerar på ditt psyke.

Drömtydning "BESATT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BLÄCKFISK (OCTOPUS) (Tony Crisp)

Beroende på om du är bläckfisken, kan det symboliserar viljan att ravenously beslagta annan i dina känslor och äga dem. Eller det kan vara rädsla för att bli besatt av sådana känslor, antingen själv eller i en annan. Hadfield påpekar att ett barn vid sitt bröst mammor ofta griper henne på detta sätt samtidigt diande. Så ibland bläckfisk representera känslor du har om din mor. Bläckfisken kan naturligtvis också symboliserar något omedveten fruktan som kan dra in dig i sitt rike irrationell skräck eller avsky.

Drömtydning "BLÄCKFISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BYXOR (PANTS) (Tony Crisp)

See: Byxor; Kläder ..

Drömtydning "BYXOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BETALA (PAY) (Tony Crisp)

I nästan alla drömmar studerade som avser att betala, är åtgärden att betala för något som liknar en biljett eller varor. Ingen av dem är cirka betalas. Detta tyder på att betala och betala skildra farhågor om att vilja, eller behöva ge något av värde, antingen för att få något, eller känna en situation behandlas. Betalningen kan därför hänvisa till vad ni har att lägga till en situation att få det att fungera, eller få positiva resultat. Betalas: Resultat av tidigare insatser eller erfarenhet. Belöning för vad ni har gjort eller varit. See: Money.

Drömtydning "BETALA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BÄCKEN (PELVIS) (Tony Crisp)

Den sexuella funktionen som helhet. Så inte bara kön, utan reproduktion och hur du hanterar denna makt om liv och död. Bäckenet kan också länka med hur du kopplar in en annan person, eller om du kan tillåta att en sammanslagning och nya. Vissa drömmar visar bäcken som har samband med ödlor och ormar, och detta visar de starka instinktiva drifter och energi som antingen kan rinna ut i sexuell aktivitet, eller flöde upp ryggraden som expanderande medvetande. I woman "s dream: Förmåga att få ett barn. See: Body.

Drömtydning "BÄCKEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

BENSIN (PETROL) (Tony Crisp)

Emotionell energi och drivkraft. Explosionsfarliga känslor. See: Fuel.

Drömtydning "BENSIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BILD / MÅLNING (PICTURES-PAINTINGS) (Tony Crisp)

Dina verk, de saker du har gjort, den bild du har målat av dina möjligheter och inre värld. See: Photograph.

Drömtydning "BILD / MÅLNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BALJA / SKIDA / KAPSEL (POD) (Tony Crisp)

Restriktiv och skyddande inflytande du bryta ut. Någon har sagt att komma ur sitt skal när de bryter utan reserv eller återhållande krafter. Föräldrarnas inflytande kunde symboliseras som en pod. Skidan kan också hänvisa till erfarenheten av att vara i livmodern.

Drömtydning "BALJA / SKIDA / KAPSEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BREVBÄRARE (POSTMAN) (Tony Crisp)

Någon del av dig själv, eller en insikt som har fört något till vår kännedom. En erfarenhet som har fått oss att inse något. Förhoppningar.

Drömtydning "BREVBÄRARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BE (PRAY) (Tony Crisp)

Expressive av en inre önskan, rädsla eller behov. Också en anpassning av själv med din helheten. Kan lämna information om det inre jaget som vi inte känner. Se: Meditation.

Drömtydning "BE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons