Annons

Drömtydning sökresultat 'h':

Drömord

HUVUD (HEAD) (Tony Crisp)

Du kan förlora ditt huvud, har en av höjder, siffror, eller använd huvudet. Vanligtvis rör din mentala skicklighet eller intellekt, dina tankar. Men det är också ofta att göra med attityder och beslutsfattande. Bortsett från denna den representerar medvetande, medvetenhet om själv eller reglerande faktor. I vissa drömmar kan det hjälpa att tänka på idiom över huvudet på din visst språk. Till exempel i engelska vi säger "gå vidare", i betydelsen förbättra de stående. Eller head over heels, vilket Crazy in Love. Se: Face.

Drömtydning "HUVUD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÖRA (HEAR/HEARING) (Tony Crisp)

Se: Ear.

Drömtydning "HÖRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HES (HEARSE) (Tony Crisp)

Se: Funeral.

Drömtydning "HES" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HJÄRTA (HEART) (Tony Crisp)

Känslor, sympati, ömhet, kärlek, tillgivenhet. Också inre känslor, hemliga tankar, samvete. Du kan ta hjärta, och därmed bedriva igenom svårigheter, eller förlora hjärta och ge upp. I vissa drömmar hjärtat står för bekymmer som du har om din hälsa. Det kan inte vara så att du har hjärtproblem, utan helt enkelt att på grund av ned känslor, är ditt "hjärta" inte i vad du gör, så det finns ingen livslust.

Drömtydning "HJÄRTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÄTTA / VÄRME (HEAT/HOT) (Tony Crisp)

Starka känslor, frigörande av känslor eller överflöd. Sexuella passion eller spänning som på värme. Okontrollerad önskningar.

Drömtydning "HÄTTA / VÄRME" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

HIMLEN (HEAVEN) (Tony Crisp)

Detta skulle kunna tyda du livet svårt, och det är en kompenserande dröm. Det kan också vara en intuition om livet efter döden, en reträtt från livet, ett möte med religiösa begrepp, röra din egen känsla av harmoni eller integration, vara borta från smärtan eller olycka i en fruktansvärd förhållande eller plats, bli kär eller djupt lycklig.

Drömtydning "HIMLEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÄCK (HEDGE) (Tony Crisp)

Se Fence.

Drömtydning "HÄCK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÖJD / HÖG (HEIGHT/HIGH) (Tony Crisp)

Ibland om du är på en höjd i en dröm, visar detta att du har ett bredare grepp om din livssituation. Det kan också föreslå känna sig isolerade och fjärran. Om något är högre än du, tyder det känslor av vördnad, eller en känsla av att den är över huvudet eller mer kraftfull.

Drömtydning "HÖJD / HÖG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HELVETE (HELL) (Tony Crisp)

Känslor, farhågor som ni är rädda. Din egen skapade misär, kanske till följd av sådant som ilska eller förbittring dig fast vid, eller en känsla av att vara annorlunda eller oönskade. Känslor som brinner i dig, smärta från tidigare trauman, minnen eller känslor i samband med, en plats eller relation du var djupt olycklig i. Personer som har utsatts för barn trauma ofta drömma om detta som fan. Ibland omvända roller himmel och helvete.

Drömtydning "HELVETE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HJÄLPA / ASSISTERA (HELPERORASSISTANT) (Tony Crisp)

Detta handlar om din egen problemlösning förmågor eller din styrka och skiil att behandla eller bota vad konfronterar dig. Ibland är detta uttryck för känslor som trygghet eller kärlek som i det förflutna, det möjligt för dig att möta svårigheter eller situationer.

Drömtydning "HJÄLPA / ASSISTERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons