Annons

Drömtydning sökresultat 'h':

Drömord

HÖNA (HEN) (Tony Crisp)

Moderliga känslor, något att göra med att vara kvinna eller vård av unga. Se: Kyckling.

Drömtydning "HÖNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HJÄLTE / HJÄLTINNA (HERO/HEROINE) (Tony Crisp)

Mod att möta sig själv och brottas med problem eller försök, som representeras av tolv storverk av Hercules.

Drömtydning "HJÄLTE / HJÄLTINNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÖG (HIGH) (Tony Crisp)

Se: Höjd.

Drömtydning "HÖG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÅLLA / HÅLLIT (HOLD/HOLDING/HELD) (Tony Crisp)

Det här är komplicerat. Det kan vara att du försöker kontrollera något - som när du håller andan. Du kanske försöker kontrollera hur du känner för någon eller något - som när du håller på att något eller någon i en dröm. Holding något kan du manipulera eller skapa. Så du måste definiera om vad du håller, eller hur du håller, i drömmen, har denna typ av kvalitet. Försöker du skydda något eller någon genom att hålla? Eller håller ni på ett possessivt sätt? Detta kan innebära ett försök till ägande och inte dela. Är med en skylt eller ansvar, som när du håller i en bebis? Eller är det ett uttryck för ömhet, som när du håller någon?

Drömtydning "HÅLLA / HÅLLIT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÅL (HOLE) (Tony Crisp)

Ett fel kan du falla in i, ett problem man står inför, eller en fara som möter dig. Ett stort hål skulle kunna antyda en nedstigning i det omedvetna, minnen. Ett hål, särskilt med gräs, blad och buskar runt den, kan representera de kvinnliga könsorganen. Varje hål, tunnel eller grotta, inte bara föreslå kvinnliga attribut såsom lyhördhet, de visar också det okända eller vad som fortfarande är medvetslös. Om tunneln, hål eller grotta är svagt upplyst, tyder det aspekter av er som inte definieras, i skuggan av andra mer fullständigt uttryckt kvaliteter. Se: Cave and Fall. Ett hål kan också vara en flyktväg, så måste du definiera om detta är sant i din dröm. Hål i kläder, objekt: Fel, brister, sjukdom, "full av hål". Hål i kroppen: En känsla av svaghet, tomhet i ens liv såsom ensamhet, sjukdom, negativa känslor om denna del av själv, se organet för lämplig del. Hål i huvudet: Letting alla visste vad du tycker, skvallra. Hål i vägen: En svårighet eller fara konfrontera dig. Ibland är död eller död person faller ner i hålet.

Drömtydning "HÅL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

HEM (HOME) (Tony Crisp)

See: House.

Drömtydning "HEM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HOMOSEXUELL / HOMOSEXUALITET (HOMOSEXUAL/HOMOSEXUALITY) (Tony Crisp)

Var och en av oss har några inslag av homosexualitet i oss omedvetet. I dina drömmar det kan tyda på en önskan om fadern eller modern "kärlek, kanske för att de inte var demonstrativ. Så du kan ha lett till att längta efter kärleken till en man / kvinna. I många drömmar det innebär helt enkelt att ni ansöker motsatt sida av din personlighet. Den kan också visa konflikter eller oro för ditt eget kön, känslor av sexuell otillräcklighet eller brist i ditt eget kön. För vissa människor visar medvetslös smärta i förhållande till det motsatta könet - detta kan rationaliseras i skäl för att vara homosexuell, snarare än att erfarna och att man medvetet, skildrar en inåtvändhet ettor sexualdrift. Ibland föreslår att vara mottaglig partner av samma kön relationen inturned eller undertryckt sexualdrift, eventuellt genom trauma, rädsla eller oförmåga att uppnå full kvinna / man .

Drömtydning "HOMOSEXUELL / HOMOSEXUALITET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HONUNG (HONEY) (Tony Crisp)

Ofta innebär detta frukten av ditt arbete, en sammanfattning av din erfarenhet och / eller arbete. Dess mystiska symbolik, ämnets användning som ett löfte i Bibeln, landet av mjölk och honung, föreslår belöning av andligt arbete, eller står inför sig själv och hantera OHARMONISK villkor.

Drömtydning "HONUNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HORISONT (HORIZON) (Tony Crisp)

Gränsen på din nuvarande uppfattningar.

Drömtydning "HORISONT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HORN (HORNS) (Tony Crisp)

Protectiveness; önskan att skada, det djur i människans - som i form av Pan, sexualitet eller penis.

Drömtydning "HORN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons