Annons

Drömtydning sökresultat 'h':

Drömord

HÄST (HORSE) (Tony Crisp)

Hästen är en vacker symbol återfinns i hela människans historia, i alla konster och omedvetna upplevelser. Huvudsak hästen står instinkter, energi, sexuella önskningar, men enheter som har i viss mån bli "tama" eller riktas. Om hästen är vild och RYTTARLÖS det visar att dessa krafter är starka nog att uttrycka sig, trots oro för dina tankar eller moraliska samvete. Om hästen är ridna, då innebär dessa energier riktas. Men ibland drömmar tyder på att även om en häst är riden, det borde ges fria tyglar, vilket indikerar alltför medveten kontroll över dina känslor, och behovet av att släppa ditt grepp om själv. Folklore och religion vi också hitta nämner den bevingade hästen. Detta symboliserar den sexuella eller instinktiv enheter som inte har motarbetas, men tillåtna i samarbete med medvetande och förnuft, att utveckla den högre möjligheterna latent i dem. Fysisk passion och kärlek kan förvandla till en andlig eller broderliga kärlek och passion. Detta lyfter medvetande, ryttaren, i högre sfärer av erfarenhet. Slutligen utgör Mare en kvinna på jorden. kvinnlighet, mottaglighet, fertilitet, fred. Hingsten är en hane, fieriness, manlighet, makt, manlighet. krig. Se även ytterligare beskrivning av häst.

Drömtydning "HÄST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HOTELL (HOTEL) (Tony Crisp)

Nya områden av själv. Attityder i jaget som inte kan vara bestående. Stater sinne eller som är som du är logi, semester, eller passerar igenom på väg till någon annanstans. Lyx och enkelhet.

Drömtydning "HOTELL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HUS (HOUSE) (Tony Crisp)

Vanligtvis representerar dig själv och dina olika aktiviteter eller avdelningar i livet. Mestadels huset representerar din kropp, men särskilt de aspekter av din personlighet som du kan koppla till din kropp. Till exempel den övre våningen i din fysiska hus / kropp är ditt huvud eller tänkande. Så där uppe kan vara förknippade med tänkande, den nedre med kön eller reproduktion. Detta blir uppenbart om att ha besökt olika vänner hus, döma dig sin karaktär genom villkoret i huset. I många drömmar i en källare är det omedvetna, köket förmågan att göra livet välsmakande eller att skapa och erbjuda, att ge av tid och energi åt familjen; vardagsrum avkoppling och fritidsaktiviteter, bibliotek eller bokhyllan intellektet eller visdom, sovrum din sexuella liv, eller tillståndet att vara vaken eller sovande till något, vinden, din idealism och hög sinnelag, eller kanske viljan att komma bort från människor, eller kanske minnen, saker från det förflutna; toaletten din befrielse från eller till spänningar att släppa delar av själv onödig för dig, badrum, dina försök att komma ren med själv, eller avlägsnande av smuts och smuts förvärvats från din mentala emotionella kontakter med liv och människor. Taket skildrar skydd, säkerhet, skydd, eller familjen atmosfär under vilken du hittar skydd och komfort. Ta någon under ert tak är att dela med sig familjen atmosfär och varor. Grunderna för hosue symboliserar den grundläggande attityder och processer som ligger ditt liv är byggt. En forntida hus kunde hänvisa till ett tidigare liv på något sätt i samband med din nuvarande existens. See: Basement, Stairs, Window, Glass, Door, Furniture.

Drömtydning "HUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HUSARBETE (HOUSEWORK) (Tony Crisp)

Rengöring av icke funktionella - negativa - attityder, tankar och erfarenheter, att hålla våra interna hus, kanske genom att ta tid att förtydliga eller definiera motiv, åsikter och känslor inför andra.

Drömtydning "HUSARBETE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HUNGER (HUNGER) (Tony Crisp)

Ditt behov av det som råkar ni, känslomässigt, mentalt eller fysiskt. Vi ibland förlora hoppet, tro eller styrka, och denna hunger representerar den inre behov som funnits vid sådana tillfällen. See: Food.

Drömtydning "HUNGER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

HYENA (HYENA) (Tony Crisp)

Se andra inträde på hyena.

Drömtydning "HYENA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HYPNOS (HYPNOSIS) (Tony Crisp)

Att påverkas av förslagen om vem eller vad hypnotises i drömmen. Blir mottaglig och kapitulation för den hypnotiska symbol. Huruvida detta är bra eller dåligt måste bero på vem eller vad det är i drömmen som man ger upp kontroll. I en symbolisk mening allmänhet fel om inte medvetandet upprätthålls under hypnos, utan måste bero på drömmen innehållet.

Drömtydning "HYPNOS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HOPPA (JUMP) (Tony Crisp)

Att ta en risk, ett språng in i en situation som är osäker. Tar en chans.

Drömtydning "HOPPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HANDTAG (KNOB) (Tony Crisp)

Detta är ofta penis, eller du hålla på en situation. Dörrhandtaget: vändpunkt i tillfälle, sexuellt eller på annat sätt.

Drömtydning "HANDTAG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HISS (LIFT) (Tony Crisp)

Upp-och nedgångar i livet. Mood skift eller förflyttning av uppmärksamhet - som när vi går från att vara inblandade i fysisk förnimmelse och övergång till tänkande, ökning eller minskning av status eller arbetssituation, vår känslomässiga toppar och dalar - hissen går ut genom taket kunde visa tendens till att vara manisk - Going Underground, möte influenser från det omedvetna, bli "upphöjda" eller känsla "down". Lyft drömmar innehåller ibland starka känslor av ökad sexuell njutning. Så hissen kan skildra det stiga eller falla av sådana känslor.

Drömtydning "HISS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons