Annons

Drömtydning sökresultat 'h':

Drömord

HÄRSTAMMA FRÅN / URSPRUNG (DESCEND/DESCENDING/DESCENT) (Tony Crisp)

Att regrediera till tidigare, mer ungdomligt sätt att se på saker, eller beteende. Detta kan innebära att du uppfyller effekterna av en barndom skadad eller svek. Det kan indikera en period av depression, eller känner lågt. I vissa drömmar där intensiv rädsla, kan det visa en rädsla för att falla eller fallande från gynna eller behörighet. Komma ner till jorden från en mer idealistisk, fantasifulla, eller visionär synvinkel. Nerför en backe: Detta ibland hänvisar till slutet av ungdom, i början av ålderdom. Men det kan också betyda att förlora en bredare syn på saken, komma tillbaka till vardagen. Går ner eller fallande i en hiss: I manu drömmar detta verkar koppling antingen med en sänkning av sexuell upphetsning, eller att komma ned på jorden. Om det är trappor det kan finnas en viss oro om sjunkande inblandade - falling in love, inte att hålla balansen.

Drömtydning "HÄRSTAMMA FRÅN / URSPRUNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HUND (DOG) (Tony Crisp)

I allmänhet hunden i din dröm representerar starka känslor och begär som bara är lite socialiserat eller korrekt. Om du har älskat hundar och blivit älskad av dem, då kan skildra denna kärlek eller omsorg ges eller tas emot. Eftersom hunden funktionerna på så många sätt i drömmar, måste du fundera över i din dröm. Så det får representera trohet, envishet, en smutsig hund, eller orena känslor och begär, oftast av sexuell natur. Används ofta för att representera en person som hotar eller angriper dig känslomässigt, till exempel som en far eller make, som rop Barks och rasar, eller visar tänderna på dig. I detta fall hänvisar mer till känslor framkallas av attacken. Eller det kan symbolisera, beroende på drömmen innehåll, dina egna känslor av ilska och aggression. Hunden är i allmänhet betraktas som en manlig varelse, helt annorlunda än kvinnlighet av katter. Det står därmed för manlig sexualitet och äventyrlighet eller aggressivitet. Som det ser i mörkret, och har gärna öron, är det ibland används som en symbol för instinktiv och intuitiv kunskap. Hunden här representerar också den instinktiva livet. Det är den person som bor utan större känsla eller tanke, som ett djur. I vissa drömmar, är hunden används på ett liknande sätt som den egyptiska symboliken, som en guide till det omedvetna, eller Land of the Dead. Se större post i Dog.

Drömtydning "HUND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HISS (ELEVATOR) (Tony Crisp)

See: Lift.

Drömtydning "HISS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÖST (FALL) (Tony Crisp)

Säsong Se: Autumn.

Drömtydning "HÖST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HITTA / HITTAR / HITTAT (FIND/FINDING/FOUND) (Tony Crisp)

Detta tyder på att förverkliga något, som när man hittar lösningen på ett problem. Det kan också innebära förändringar, som att hitta en ny riktning eller relation. Ibland vad du tycker är en tydligare förverkliga din egen identitet eller egenskaper.

Drömtydning "HITTA / HITTAR / HITTAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

HANDSKE (GLOVE) (Tony Crisp)

Isolation mot världen. Det kan också vara en inbjudan, liksom en tappad handske eller näsduk. Kan stå för en hand utan något liv i den. Skydd, eller den attityd att undvika kontakt, eller något som inte eller inte passar på något sätt. See: Clothes

Drömtydning "HANDSKE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HADES (HADES) (Tony Crisp)

Detta kan gälla någon form av självplågeri, kanske genom känslor av skuld eller svåra beslut som gjorts tidigare. See: Hell.

Drömtydning "HADES" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HAGGA / GAMMAL OCH FUL KVINNA (HAG) (Tony Crisp)

Ibland är gripande, ont känslomässiga tendenser, eller kan dölja den gamla kloka kvinnan instinktiva eller naturlig visdom.

Drömtydning "HAGGA / GAMMAL OCH FUL KVINNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÅR (HAIR) (Tony Crisp)

Denna symbol används mycket i drömmar, antingen som huvud, ansikte eller kropp hår. Huvudhår motsvarar normalt karaktär och även kön du presentera dig själv som. Den stil, längd, även färgen föreslå olika mentala attityder, egenskaper, styrkor och svagheter som skildras. Skallighet: Ageing, känsla föråldrade, clearing av tankar. Borsta håret: Klargörande attityder eller tankar. Byta frisyr: Förändrade attityder, en förändring i sinnet. Brösthår: manlighet, virilitet. Skära skägg: Att göra en förändring, känner dig mer säker på dem manlighet, eller osäkerhet om manlighet. Cutting hår rätt off: Mindre tänkande, förnekande av sinnliga och fysiska enheter, som munk. Mörkt hår: Medvetslös område av tankar och attityder, "mörka" tankar eller attityder. Ovårdade hår: Mental förvirring, eller desorganiserad tänkande. Ljust hår: Awareness; "yrsel". Genitala eller armhåla: Intimate, personliga sexuella känslor. Sexualitet. Hår på bröstet kvinnliga, även barn: den manliga sidan av kvinna, kan föräldrarna önskan om en pojke som genererats manliga egenskaper. Lång tovigt: Inte bry sig om sociala anseende eller egenföretagare, hoppar av. Långt tidy hår: Frihet, tolerans, Girlhood med kvinnan. Man "drömmar - Beard: Kan representera osäkerhet, så döljer sig bakom skägget, manlig sexualitet, manlighet. Flätat eller ponny svans: Girlhood; socialiserade tankar och känslor. Tight stil: Discipline; självständig återhållsamhet. Mycket långt skägg: Sense of evig. Kvinnors armhålan eller ben hår, beroende på dreamer: skulle representera deras sociala sexualitet, sina yttre relationer med andra. många beställningar av olika religioner raka av sitt hår som ett tecken på att avstå från materiella livet, ingår sexualitet. Förlusten av Simsons hår tog sin fysiska och andlig styrka, så vissa psykiatriker säger att beskäras hår representerar sexuella begränsningar, nekar till sexuella känslor. Håret kan också representera dina tankar och intellektuella livet. Eller så kan symbolisera spiritualisation av sexuella känslor. Det vill säga, utveckling av sexualitet i sympati är broderlig kärlek, protectiveness, förening med Gud. hårklyverier ett exempel på sammanslutning av hår med intellectuality.

Drömtydning "HÅR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HALL / FARSTU (HALLWAY) (Tony Crisp)

Hallen eller passage i ett hus kan skildra hur du relaterar till andra människor, hur mycket du låter dem i ditt liv. Det kan också föreslå sambanden mellan de olika delarna av dig själv, såsom olika intressen och talanger. Ibland hallen i en kvinna "dröm visar hennes livmoder.

Drömtydning "HALL / FARSTU" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons