Annons

Drömtydning sökresultat 'h':

Drömord

HALTA / HALTAR (LIMP/LIMPING) (Tony Crisp)

Limp i den meningen att de inte fast, föreslår känslor av mild depression, förlust av entusiasm, eller ens sexuell ångest, oförmåga att svar på sexuell stimuli. Detta drabbar män och kvinnor, och kan bero på alltför stort tryck på personliga förväntningar på människans egen sexualdrift. Haltande Se: Lame.

Drömtydning "HALTA / HALTAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HERRGÅRD (MANSION) (Tony Crisp)

Huset, liksom huset, visar alla de olika avdelningarna i ditt liv, till exempel i badrummet för rengöring, bibliotek för mental tillväxt, etc. Herrgården däremot, används ibland för att visa hur stor du är, hur mycket du har på dig själv och kanske hur mycket arbete ni lagt ned på att bli vem du är. See: House.

Drömtydning "HERRGÅRD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HANDLARE (MERCHANT) (Tony Crisp)

Verksamheten, kommersiella sidan av själv. Önskemål för vinst inom något område av ditt liv.

Drömtydning "HANDLARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÄGRING (MIRAGE) (Tony Crisp)

Illusioner vi jagar ibland ur vår törst eller hunger efter något, kanske kärlek eller förmögenhet. See: Desert.

Drömtydning "HÄGRING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HALSBAND (NECKLACE) (Tony Crisp)

Makt, auktoritet, förstärkning av personlighet, social attraktionskraft, charm eller amulett. Kan representera också. saker du hänga runt halsen, som en kvarnsten runt halsen. Det är, skyldigheter, svårigheter, motgångar. Får umgås med personer som gjorde det, och relationen med dem. See: Smycken.

Drömtydning "HALSBAND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

HAVRE (OATS) (Tony Crisp)

Sexuella energi. Flyghavre är ett uttryck för ungdomlig sexualitet och sensualitet. Också näring, eller grundläggande näring. Se: Corn.

Drömtydning "HAVRE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÄNGLÅS (PADLOCK) (Tony Crisp)

Se: Lås.

Drömtydning "HÄNGLÅS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÄNGE / HÄNGSMYCKE (PENDANT) (Tony Crisp)

Se: Halsband.

Drömtydning "HÄNGE / HÄNGSMYCKE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HUSDJUR (PET) (Tony Crisp)

Mycket skildrar ofta din känsla av ansvar eller omsorg, dina känslor av kärlek eller behov av ömhet, som vi kanske känner för ett husdjur. För PET kan skildra din naturliga enheter såsom fortplantning, önskan att bli "klappad. Dessa känslor kan ha" hus utbildas "eller bur, utfodrats eller inte, beroende på dröm. Följaktligen talan i drömmen kommer att ange vad du gör med denna sida av din karaktär. sällskapsdjur kan föreslå att du känner dig som ett djur - att bara kunna göra vad den person du är beroende av önskemål. En unfed PET: Ofta har att göra med känslor av ansvaret till vård av någon annan, eller ta hand om dina egna grundläggande behov. Kanske barnen har vuxit upp och slutat, och det finns ingen att tillbringa din omsorg och kärlek på. Eller annars du är så upptagen att du glömmer dina egna behov. Baby sällskapsdjur: Om en kvinna "s dröm kan betyda hennes moderliga drive, hennes längtan efter barn, ditt eget beroende själv och känslor. Om vi har hållit ett husdjur som har drömt om: Vad sällskapsdjur i drömmen skildrar beror mycket på vad din relation med sällskapsdjur var. Till exempel en kvinna vars dotter höll en råtta som var omtyckt, skulle ha helt olika föreningar och känsla reaktioner i samband med råttor än många människor. I drömmen om ett barn: Oftast hänvisar till barnet "s känslor av att vara beroende. Ett husdjur är en varelse som är beroende av människor - i likhet med barn - för att mata den och vårda den. Det kan inte fatta några beslut om sin egen, eftersom Det är fångade i en bur av något slag. Så ett barn ofta använder sällskapsdjur att skildra sitt eget tillstånd av beroende och oförmåga att göra många av sina egna beslut. Drömmen kan också vara ett sätt att barn experiment med sätt att utveckla självständighet. Men husdjur är ofta källor till stor kärlek och tillgivenhet, så det kan representera denna sida av barnet - dess behov av kärlek. See: Djur.

Drömtydning "HUSDJUR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

HÄFTSTIFT / NÅL (PIN) (Tony Crisp)

Anslutningar med saker som du skränande stift som på mig. Lycka till. Mindre ont, möjligen från någon annan. Smärta vid samlag.

Drömtydning "HÄFTSTIFT / NÅL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons