Annons

Drömtydning sökresultat 'v':

Drömord

VILDE (SEWAGE) (Tony Crisp)

Se kloakbrunnar.

Drömtydning "VILDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VASS (SHARP) (Tony Crisp)

Se: Razor.

Drömtydning "VASS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÅR (SPRING) (Tony Crisp)

Säsongen: En ny start inom något område av ditt liv. Växer. Tid för unfoldment och förnyelse. Våren vatten: Friflytande känslor, föryngrande energi, kan ibland se dem som källa till liv och medvetande i en andlig mening, särskilt om våren är i en grotta eller under jord. Vidare föreslås dem personlighet blir mer medvetna om det kollektiva omedvetna och dess innehåll. Se: Vatten.

Drömtydning "VÅR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄSKA (SUITCASE) (Tony Crisp)

Se: Luggage.

Drömtydning "VÄSKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄGGBONAD (TAPESTRY) (Tony Crisp)

Vad du har vävt med dina handlingar i livet, vad du har skapat med ditt eget inre liv, kanske en indikation på din andliga liv. Se: Carpet.

Drömtydning "VÄGGBONAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

VERKTYG (TOOLS) (Tony Crisp)

Självuttryck. resurser, praktiska, färdigheter. Du attityder som ger dig möjlighet att göra ändringar, och din skicklighet att göra det.

Drömtydning "VERKTYG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VACCINATION (VACCINATION) (Tony Crisp)

Detta kan illustrera vilka känslor eller tankar du använder eller kan använda, för att hantera negativa inflytande i ditt liv. Se: Syringe.

Drömtydning "VACCINATION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VAGINA (VAGINA) (Tony Crisp)

Innebär inte bara sexuella känslor och önskningar, men är en symbol för komplett kvinnlighet och kvinnlighet. Slidan och livmodern, i sin form representerar mänskliga egenskaper av sympati, mottaglighet, kärleksfull, godtagande, önskan att absorbera. Livmodern är en symbol för fertilitet. villiga att offra personliga tillgångar, liv, energi och idéer, så att nytt liv, ny kärlek, kan ny andlig impuls ta form. Den nya idén eller skapande använder de gamla delarna av dig själv, men omformar dem, lägga till nya funktioner eller kvaliteter. Slidan och livmoder form tillväxten av nya impulser eller form. Den femaleness eller maleness får inte förväxlas med personlighet. Medvetna personlighet är ett mycket flexibelt och shapeshifting sak. Det kan vara manliga eller kvinnliga i kvalitet oavsett vad kroppen kön. Men i drömmen är honan mottaglig, kreativ aspekt av denna shapeshifting personlighet. Därför hona i sin relation med maleness, är i allmänhet inte så aktiv i den yttre världen, men genom hennes medkänsla, kärlek, mottaglighet och ge av egna formar manliga åtgärder och kreativa krafter, som skildras av livmodern forma kreativa krafter spermierna. Å andra sidan är en man i allmänhet inte så aktiva i sitt inre, intuitiva livet, och hans yttre verksamhet penetrerar kvinnans inre liv, stimulera och styra sin intuition och själ. Tas som symboler för de båda delarna av en person natur utgör penis det yttre jaget, kreativa och aktiva, intellekt och resonemang, förmåga att lyckas i affärer och social verksamhet i sina konstruktiva inslag. Vagina symboliserar känslor, inre känslor, irrationella själv, intuition, medkännande och inre kontakt med människor, förmågan att producera nya idéer, nya energikällor. nya koncept. De två arbetar tillsammans uppfylla och kompletterar varandra, yttre verksamhet uttrycker, tester och leder till förverkligande av intuition.

Drömtydning "VAGINA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VAMPYR (VAMPIRE) (Tony Crisp)

Vissa idé eller rädsla som dränerar energi, ambition, resolution. En negativ relation som du inte har att göra med bra, och så känner dränerar din energi eller känsla av välbefinnande. Svåra känslor om kön eller sexuell relation. Känslor om att inte vara oberoende, men psykologiskt är förknippade med någon som förälder.

Drömtydning "VAMPYR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VAS (VASE) (Tony Crisp)

See: Cup.

Drömtydning "VAS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons