Annons

Drömtydning sökresultat 'v':

Drömord

VALV (VAULT) (Tony Crisp)

Får företräda minne eller influenser från ditt förflutna. Också, något du har låst sig eller grävas ner, kanske värdefulla eller mycket viktiga saker. Om valv har samband med begravning, då den avbildar känslor du har om döden och de döda.

Drömtydning "VALV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VEGETARIAN (VEGETARIAN) (Tony Crisp)

Återhållsamhet från passion, aggressivitet och förstörelse. Rengöring av egna insatser och önskemål uppstår sexuellt, aggressiva begär, och därmed en större förverkligande av anden. Det är inte, som en symbol, representerar förtrycket av aggressivitet och sexualitet, men föreslår en sökning efter uppmanar härrör från något annat än instinktiv enheter ..

Drömtydning "VEGETARIAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VIOLETT (VIOLET) (Tony Crisp)

Vanligtvis refererar till känslor om saker som ger en känsla av samband med allt liv, en union med en allmän medvetenhet. See: Colours.

Drömtydning "VIOLETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VIOLIN / FIOL (VIOLIN) (Tony Crisp)

Din uppriktiga känslor och längtan. Pathos eller subtila känslor. Se: Music.

Drömtydning "VIOLIN / FIOL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VIRUS (VIRUS) (Tony Crisp)

Rädsla eller känslor som är skadliga för ditt välbefinnande. En dold attack, kanske muntligt av någon du känner, men du har inte varit medvetna om hur djupt inflytande gick. Det kan också visa känslor av orenhet om något som du har gjort eller är involverade i. Det kan också hänvisa till faktiska kroppsliga infektion.

Drömtydning "VIRUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

VULKAN (VOLCANO) (Tony Crisp)

Se: Eruption.

Drömtydning "VULKAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄGG (WALL) (Tony Crisp)

Ett problem, en svårighet, eller situationer som begränsar, skydda eller skydd. De säger att slå huvudet mot en vägg visar oförmåga att lösa ett problem genom tänkandet ensam. En vägg visar också gränserna du placerar mellan dig själv och andra, eller sätta det i samhället eller andra människor. Se Fence.

Drömtydning "VÄGG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VILL HA (WANT/WANTED/WANTING) (Tony Crisp)

Wherever orden "vill" eller "vilja" att visas i dina drömmar, låter det drifter eller önskar du kanske inte erkänner nog i ditt medvetna liv. Ibland uppmanar kan vara missriktad, som ville bli älskad av någon som har ofta visat sig att de är oförmögna. Men suget är till att bli älskad, och någon annan källa av kärlek bör eftersträvas. När det är en "don" t want "i drömmen, är det bra att ändra den till en positiv." Jag inte "vill inte gå med min mor" skulle kunna vara, "Jag ville göra min egen grej." Detta ger en öppen kanal för behov av att uttrycka, snarare än en dämpning.

Drömtydning "VILL HA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄRME (WARMTH) (Tony Crisp)

Se: Heat-Hot.

Drömtydning "VÄRME" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VATTEN (WATER) (Tony Crisp)

Vatten betecknar vanligtvis rinnande känslor eller förmåga att svarar. Det kan således känslor, önskningar, stämningar, beroende på hur vattnet visas i drömmen. Om det är grumligt det betyder dina känslor påverkas av yttre omständigheter, bekymmer, problem material, eller värden. Om tydliga och mousserande det symboliserar tro, oräddhet, renhet känsla, hopp och glädje. Vatten har formen av ett fartyg som innehåller det. Så det är din förmåga att påverkas antingen av rädsla, kraft, förståelse eller okunnighet, kärlek eller plikt, och så vidare. Detta är viktigt eftersom det innebär att din oro direkt till torrent eller energi som kallas känslor. Som känslor kan bota eller döda detta är något som behöver vård. See: Baptism; River; havet.

Drömtydning "VATTEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons