Annons

Drömtydning sökresultat 'v':

Drömord

VÄTSKA (FLUID) (Tony Crisp)

Se: Vatten.

Drömtydning "VÄTSKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄN (FRIEND) (Tony Crisp)

Känslor eller oroar sig för denna vän. Om drömmen vän är ingen ni vet då ofta utgör den inre intuitiva känslor att uppmuntra och ge dig råd. Karaktären av denna okända person kommer att berätta vilken del av dig själv vän bildskärmar. Eller det kan handla om din kontakt med vänner.

Drömtydning "VÄN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄXTHUS (GREENHOUSE/GLASSHOUSE) (Tony Crisp)

Kan innebära antingen att man har ompysslad eller äldre vårdas i livet, inte utsätts för svårigheter eller hårdhet - eller sårbara växande delar av sig själv eller andra.

Drömtydning "VÄXTHUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VAKT (GUARD) (Tony Crisp)

Vi vakt vårt språk, våra tankar, våra handlingar. Vakten kan symboliserar moral, sociala trycket, rädslor, som används på detta sätt. Det kan också innebära en rädsla för att förlora något, såsom respekt, kärlek, social ställning, oskuld. Kan symboliserar skydd också, t.ex. i form av en väktare. Se: Polis.

Drömtydning "VAKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VAPEN (GUN) (Tony Crisp)

Detta kan vara ett tecken på begär efter att såra någon. Det kan också betyda rädsla för att bli attackerad och skadad av andra, eller en känsla av otillräcklighet när de möter aggression. För vissa människor vapnet avser en känsla av makt och styrka att möta världen. Det är ett förtroende bygger på ett yttre objekt. Pistolen kan också representera aggressiva eller skrämmande sexualitet.

Drömtydning "VAPEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

VATTNA / BEVATTNA (IRRIGATE) (Tony Crisp)

Att tillåta känslor, eller känsla värden att komma in i ditt liv. Ett helande process som kommer att främja tillväxt och en ny känsla av själv.

Drömtydning "VATTNA / BEVATTNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄNSTER (LEFT) (Tony Crisp)

Om du är högerhänt, vänster är nästan alltid används för att beteckna det omedvetna, stadigvarande eller stödjande delar av dig själv, saker utanför ditt medvetna jaget, mörker, okunnighet, decentralisering, krafter förstörelse, jorden. Till exempel din vänstra hand stödjer åtgärder i rätt i det mesta, såsom att skriva, hamrar på en spik, etc. Så vänster kan relatera till ert förtroende, alla de subtila känslor och färdigheter som tillsammans stöder de åtgärder som du gör i världen . Detta kan vändas om du är vänsterhänt. Vänster kan också representera de delar av dig själv som inte är dominerande. De önskningar och begär som inte får huvudrollen i ditt liv. I vissa drömmar finns en pjäs om vad som är rätt (korrekt) och vad som är kvar (fel). Ett fåtal personer kan också upptäcka att vissa drömmar ena sidan av kroppen representerar känslor och attityder som de tog upp från sin mor, och den andra sidan vad de absorberas från sin far. Spelet mellan vänster och höger används ibland i drömmar för att illustrera den dynamiska påverkan mellan motsatser i vår egen natur. Till exempel spela mellan vad vi anser, från vår kulturella uppfostran, att vara rätt och fel, gott och ont, konstruktiva och destruktiva. Även om begreppen gott och konstruktivt kan hjälpa oss att göra bra beslut, ibland på vägen till verklig tillväxt är en balans mellan motsatser. Din inre värld av känslor, minnen och värderingar - vänster, din yttre värld av aktivitet och miljö - rätt. Ett sekundärt val - vänster, "rätt" val vid den tidpunkten - rätt. Delar av själv medvetslös eller skuggiga - vänster, ditt medvetna

Drömtydning "VÄNSTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÅNING (LEVEL/LEVELS) (Tony Crisp)

I vissa drömmar mycket är tillverkade av olika nivåer, eller på en viss nivå. Innebörden kan variera kraftigt beroende på sammanhanget. De olika nivåerna kan hantera känslor av klass, överlägsenhet, värt eller makt. Eller de kan föreslå olika insatser, exempelvis en psykisk reaktion, en intuitiv nivå svar, en sexuell reaktion, etc. När nivåerna är i en byggnad: Detta hänvisar ofta till olika nivåer för dem personliga erfarenheter som fysisk förnimmelse - marknivå (första våningen i USA), sexuella känslor - kan mitt golv eller "nere", känslor - övre våningen, i huvudet och tänker - översta våningen, minnen, som skiljer den från andra människor - på vinden. byggnad Dessa halter kan också föreslå nivåer av betydelse, eller klarhet-pragmatism. nivåer kan också visa rädsla och svårigheter en ansikten på att göra en förändring från en väg eller nivån för livet till en annan. exempel vi har levt livet som ett nio till fem arbetstagare, och så vi ser världen genom dessa behov. Men ett helt nytt sätt eller på att se och reagera kan plötsligt opa. I drömmar kan vara att ett hål öppnas plötsligt, och vi ser en annan värld pågår under eller ovanför oss. Eller en person visas från ingenstans från en annan nivå. Ibland med chock vi inser liv har många andra sätt att vara. Kanske vi till och utforska dem.

Drömtydning "VÅNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄTSKA (LIQUID) (Tony Crisp)

Hjärtat, eller modet, kan vända sig till vatten, vilket innebär att löser blivit mjuk. Eller hjärtat kan smälta, vilket tyder på en förändring av hjärta, öppning för sympati. Bli flytande är vanligtvis att ändra, att bli mjuk, för att förverkliga din medfödda formlöshet och strömmande karaktär. Om dina ben tur till vatten, då ditt motiv har svikit dig. Vätska skildrar också hur dina känslor flyter genom, eller är inblandade i kroppen. Se: Vatten.

Drömtydning "VÄTSKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VIG / BÖJLIG (LITHE) (Tony Crisp)

Känslomässiga eller psykiska anpassningsförmåga, avsaknad av trångsynthet eller envishet.

Drömtydning "VIG / BÖJLIG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons