Annons

Drömtydning sökresultat 'v':

Drömord

VIN (WINE) (Tony Crisp)

Vitalitet, energi. Ett inflytande som ändrar hur du mår. See: Alkohol, Tea.

Drömtydning "VIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VINTER (WINTER) (Tony Crisp)

Döden, vila, inre processer som inte har visat dem själva i medvetandet. Inaktivitet. Den faller bort av den yttre verksamheten för att koncentrera sig på inre medvetandet. Det kan också skildra en svår tid i livet eller näringslivet, kanske en period av kallt, i den meningen att ingenting som växer i ditt liv, eller lite känslor. See: Cold, Ice.

Drömtydning "VINTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VARG (WOLF) (Tony Crisp)

Vanligtvis farhågor om dina egna drifter eller ilska, eller helt enkelt barndomen rädsla. Rädsla är en naturlig eller instinktiv reaktion, och ett av de sätt vi kan ta itu med det är ilska, eller dra tillbaka, kamp eller flykt. Om du möter din varg du kan få den makt de har - det vill säga omdirigera alla emotionella energi inblandade. Se andra inträde på varg.

Drömtydning "VARG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄRLD (WORLD) (Tony Crisp)

Ibland visar den "värld" och åsikter du har skapat ur dina attityder och reaktioner på händelser och personer. Din personliga kontakter med människor och händelser. End of the World: Slut på det sätt du har haft eller om livet, rädsla eller känslor om döden, oron över externa händelser, stor förändring i dem personlig utveckling. Se slutet av andra världskriget drömmar och fantasier. Andra världar eller dimensioner: Nya sätt att uppleva dig själv och livet, nya paradigmet, genombrott till nya insikter.

Drömtydning "VÄRLD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons