Annons

Drömtydning sökresultat 'v':

Drömord

VINDKVARN (MILL) (Tony Crisp)

Prövande tider eller känslor. Föreslår att nedbrytning av gamla attityder och föreställningar.

Drömtydning "VINDKVARN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄSTERLANDET (OCCIDENT) (Tony Crisp)

Se: West.

Drömtydning "VÄSTERLANDET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄG (PATH) (Tony Crisp)

Din riktning i livet, idéer eller önskemål som styr riktningen. Om vi älskar att ta hand om andra, kan dessa känslor direkt oss på vägen av healing, omvårdnad, medicinsk praxis. Stigen symboliserar därför den riktning som din dominerande känslor. Att förlora vägen, eller gå av vägen, är att förlora kontakten med, blir förvirrad över eller ignorera ditt inre tendens, eller missa att se signaler eller tecken i din omgivning att föreslå en förändring i riktning. En välanvänd stig tyder på en väl etablerad eller vanliga sätt att göra något, hur andra människor gör det, så efter normen. Stigen har använts som en religiös symbol för tusentals år, och här innebär i vilken riktning din personliga tillväxt mot helheten tar dig. Det är vägen erfarenhet du beträder medvetandet, eller pre-medvetande, förlorade i naturkrafterna och instinkt, till frigörelse och individualisering av själv på ett medvetet förverkligande av din inneboende väsen, på alla nivåer. Så den vägen kan bara säga - ditt liv resa.

Drömtydning "VÄG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄSKA / HANDVÄSKA (PURSE) (Tony Crisp)

Något i din natur du värdesätter och försöker att inte förlora, din identitet och kraft att vara socialt erkänd som en effektiv person, en kvinna "s sexuella känslor, slidan. See: Bag om USA väska.

Drömtydning "VÄSKA / HANDVÄSKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VAR (PUS) (Tony Crisp)

Negativa känslor, eventuellt fel fysiskt, stagnation eller livlöshet i område där pus ses. Pus i munnen skulle symbolisera otillräckliga eller degeneration av sätt att kommunicera med andra. Känslor av avsky.

Drömtydning "VAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

VÅLDTÄKT (RAPE) (Tony Crisp)

Detta kan innebära att du övervinns av händelser, av andra människor dominerar din, eller ditt egna interna oönskade känslor. Våldtäkt i drömmen kan också visa rädsla av kön, vare noggrann förbi våldtäkt, eller från skuld om eller rädsla för kön. Förnekandet av sexualdrift hos en människa kan leda till drömmar om våldtäkt.

Drömtydning "VÅLDTÄKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VASS (REED) (Tony Crisp)

Ödmjukhet, flexibilitet, religion och mytologi röret representerar den mänskliga viljan som har överlämnats till Gud eller Anden, och är därmed Följ alltid helheten. De utgör ingen svaghet, för det tar en stark inte kommer att flyttas genom att skicka sinnesintryck och flitting idéer, utan att falla för subtila intryck bortom tankar och sinnen.

Drömtydning "VASS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÄG (ROAD) (Tony Crisp)

Riktning ni bedriver. Varje sådan riktning kan inte undgå att leda dig till en viss punkt i livet. En väg är ditt öde, till stor del själv skapats av dina beslut och anlag. En väg kan symbolisera något håll du har tagit, eller funderar på att ta. A love affair, äktenskap, affärer, där kommer de att leda dig? I drömmen du försöker titta på möjligheterna för dessa vägar, och vart de går. Storlek, rikedom, fattigdom, renhet kommentarer dröm vägen på hur du ser dessa möjligheter du har tagit. See: Alley, Crossroad, Cul-de-Sac, motorvägens Freeway.

Drömtydning "VÄG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VÅG (SCALES) (Tony Crisp)

Balans, rättvisa, fair play. Vägning information eller beslut. Skalor på fisk får representera lysande tankar och känslor som utgör den innersta.

Drömtydning "VÅG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

VETENSKAPSMAN (SCIENTIST) (Tony Crisp)

Analytiska sinne, ett försök att väga och mäta livet, att upptäcka dess användbarhet och hur det skall tillämpas. Kan symbolisera också en intellektuell okänslig attityd. Din kreativ nyfikenhet.

Drömtydning "VETENSKAPSMAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons