Annons

Drömtydning sökresultat 'e':

Drömord

ELEKTRIFIERA / GÖRA ELEKTRISK (ELECTRIFIED/ELECTRICITY/ELECTROCUTED) (Tony Crisp)

I allmänhet gäller din energi i alla dess aspekter, mentala, emotionella och psykiska. Denna energi, som el, kan vara mycket positivt eller skadligt. dvs rädsla och sedan länge sorg kan orsaka sjukdom. I vissa drömmar el ses som skrämmande eller hotande, detta eftersom det finns nivåer av din egen potential och känslan du inte hanterar bra. Du kan känna mycket av självkritik till exempel. Den el kan också vara "chockerande". Detta tyder på en viss händelse eller känslor är smärtsamma. I vissa drömmar el om det uppfattas som skrämmande eller hotande, detta eftersom det finns nivåer av din egen potential och känslan du inte hanterar bra. Den el kan också vara "chockerande". Detta tyder på en viss händelse är smärtsam. Eller en motor brinner ut, visar hur du måste vara försiktig med hur du hanterar din energi och känslor.

Drömtydning "ELEKTRIFIERA / GÖRA ELEKTRISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ELEFANT (ELEPHANT) (Tony Crisp)

Detta är den stora kraften i det omedvetna processer i livet, inte bara i kroppen, men omkring dig. Din relation med elefanten visar hur du hanterar denna enorma kraft. Elefanten kan också ta kontakt med samlag, eller kön energi. Den enorma inre kraft av det omedvetna, med en Mahout, eller medveten riktning eller samarbete kan åstadkomma fantastiska saker. Utan den enorma förstörelse kan äga rum. Ganesh, den indiska Elephant guden representerar plockaren av alla hinder, makt ande manifesterar sig. Se andra inträde på elefant.

Drömtydning "ELEFANT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ELVA (ELEVEN) (Tony Crisp)

11 elfte timmen har representerat sista minuten verksamhet, sista desperata försök. Det representerar också styrkan att möta och bekämpa epizootiska art eller instinkter, som ger oss frihet från dem. Det är två på en högre nivå, eller en annan nivå, symboliserar en reflex av nummer tio, som är den dynamiska direktivet till Reincarnate, eller re-Express. Eleven är den matris, eller mögel, inom oss, som tar emot och återställer form efter det mönster som vi redan har skapats i det förflutna, eller på grundval av det vi har upplevt tidigare. Den astrologiska tecknet Vattumannen, sökaren eller vetenskapsman. Den reglerar anklar och nervsystemet, och det elfte husreglerna lång vänskap. See: Numbers.

Drömtydning "ELVA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

E-MAIL / E-POST (EMAIL) (Tony Crisp)

Huvudsakligen om kommunikation, eller anslutning. Denna anslutning kan ske genom sådana tankar eller intuition, inte bara genom fysiska kopplingar såsom telefonlinjen. Se: Brev.

Drömtydning "E-MAIL / E-POST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

EMBLEM / SYMBOL (EMBLEM) (Tony Crisp)

Detta gäller förmodligen vad du djupt, men kanske omedvetet identifiera sig med, eller har kopplingar till. Exempel att du kan identifiera sig med den kultur av dina föräldrar om du är en invandrare, eller du kan identifiera sig med en viss typ av person. Så emblem i din dröm skulle visa dig var starka psykiska styrkor är. Det kan finnas ett samband med din inre förtroende.

Drömtydning "EMBLEM / SYMBOL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

EMBRYO (EMBRYO) (Tony Crisp)

Något som utvecklas i det omedvetna. Något som växer på som vi ännu inte känner till och som ännu inte tillräckligt utvecklade för att uttrycka utåt, och det är sårbar. Eller en regression till tidig medvetandenivå. En önskan att leva i livmoder-medvetande.

Drömtydning "EMBRYO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

EMIGRERA (EMIGRATION) (Tony Crisp)

Ändring av vanor, idéer. Sökandet efter själv. En förändring av riktning i livet.

Drömtydning "EMIGRERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ENCYKLOPEDI (ENCYCLOPAEDIA) (Tony Crisp)

Minne, inre kunskap; kollektiv mänsklig visdom, så kan skildra samband med det kollektiva omedvetna. Se: Book.

Drömtydning "ENCYKLOPEDI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ENERGI (ENERGY) (Tony Crisp)

Se: Elektricitet.

Drömtydning "ENERGI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

EXPLOSION (EXPLOSION) (Tony Crisp)

Kan innebära ilska. See: Eruption; Dynamite.

Drömtydning "EXPLOSION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons