Annons

Drömtydning sökresultat 'e':

Drömord

ELD (FIRE) (Tony Crisp)

Mer än något annat brand representerar processen för livet. Precis som med alla levande varelser, behöver eld som skall ges till förbli levande. Så en eld brinnande låga kunde visa ditt liv process på ett lågvattenmärke. Brand kan också kan skildra dina brinnande kärlek, eldig passion, emotionell feber, smärta eller rening. Eld är en enorm energi som vi lära oss att använda även vid ganska unga. Så det kan hänvisa till hur du använder kraftfulla emotionella energier som kan stödja eller förstöra. Brand kan visa en nödsituation, eller en plötslig och svår förändring. Liksom energi i allmänhet, kan brand varm, producerar makt, rena, åstadkomma kemisk förändring, eller så kan konsumera, förstöra, skada, springa amok. Det är därför ofta som en symbol för relationen till din egen kraftfull energi - kön, ilska, ambition, rädsla. Även brand kan stå för lider av en mental eller fysisk karaktär. Eller så kan skildra förstörelsen några av dina känslor, passioner eller ilska kan do.Standing i eller är i lågor, kan därför föreslå antingen rening, förbränning av gamla attityder eller upplevelser, eller djupt personligt lidande. Använda eld för själviska ändamål, i mytologin, har ofta framställts fruktansvärd skuld eller reaktioner. Förmodligen eftersom det visar ett själviskt uttryck för den livgivande energi. Ibland brand kan också vara varning av sjukdom.

Drömtydning "ELD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

EREMIT / ENSLING (HERMIT) (Tony Crisp)

Ibland symboliserar en önskan att slippa kraven i världen. Eller en eremit är företrädare för dina inre känslor.

Drömtydning "EREMIT / ENSLING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ELFENBEN (IVORY) (Tony Crisp)

Något värdefullt eller vacker, som en insikt eller personlig kvalitet, som har vuxit fram ur att trycka och trycka av livserfarenhet. Svart elfenben är omedvetna aspekter av själ eller personlighet.

Drömtydning "ELFENBEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ETIKETT (LABEL) (Tony Crisp)

En beskrivning, eller "etikett", kan du vara tillämpliga på dig själv. Så märkningen skulle vara om en bild du har av dig själv. Du kan också omedvetet märkt någon annan. Om etiketten är naturligtvis om ett objekt, så det kan beskriva en kvalitet du har, negativ eller positiv. Ibland etiketten kan handla om information som du håller omedvetet som är till hjälp.

Drömtydning "ETIKETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

EJ FUNGERANDE (MALFORMATION) (Tony Crisp)

Oavsett symboliseras är inte uttrycka sin sanna karaktär.

Drömtydning "EJ FUNGERANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

EK (OAK) (Tony Crisp)

Styrka, uthållighet, mightiness, skydd, skydd, härdighet, fruktbarhet. Fortsatt inför svårigheter, eller befinner sig i svårigheter. Detta har förmodligen uppstått från några av de hårda klimat ekarna växa i, som på stenig havsklippor. Många översätta eller tolka Jesu kors som ett träd. Konstnärer har ibland skildrat Jesus spikades upp på ett träd. Ofta är detta ek, som symboliserar kraften i det fysiska livet, kraften bakom materiella skapelsen. Se: Acorn, Cross, Tree.

Drömtydning "EK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ERBJUDANDE (OFFER/OFFERED/OFFERING) (Tony Crisp)

Att erbjuda något i en dröm, eller erbjudas något vanligtvis skildrar någon form av förändring, kanske ett där ett beslut måste fattas - om du vill acceptera eller inte. Det kan också föreslå förlängning av dig själv, eller ha nått ut till på något sätt. Detta kan innebära en viss nivå av risk eller exponering för avslag eller används.

Drömtydning "ERBJUDANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ETT (ONE) (Tony Crisp)

En är den första siffran och är odelbar. Den symboliserar dig själv som en individ, en början. den första manifestationen, något som är så grundläggande och elementära den inte kan delas. Den representerar den himmelske Fadern, den manliga, manlighet, makt. Man kan dela in ett valfritt antal lämnar detta nummer oförändrad. Det symboliserar därför makt ande att träda i allt och ändå inte ändra sitt yttre manifestation, eftersom all manifestation har uppstått ur en. Det är, även om varje uttryck kan vara annorlunda i yttre form men man kan gå in var och inte ändra den. Således hundra dividerat med ett är fortfarande ett hundratal. Man står för det astrologiska tecken Väduren, och representerar personlighet, ego eller känsla av individualitet, banbrytande förmågor, och huvudet. Det kan också innebära längd eller höjd. Även om det är ett udda nummer, och därför maskulin, är det ibland visas som hermafroditer tack vare sin förmåga att gå in på alla. See: Numbers.

Drömtydning "ETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ERHÅLLA (RECEIVE//RECEIVED/RECEIVING) (Tony Crisp)

Detta är vanligtvis omkring en enkel mottagning av något liknande känslor från ett förhållande, eller idéer som är användbara.

Drömtydning "ERHÅLLA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ENSLING (RECLUSE) (Tony Crisp)

Se: Hermit.

Drömtydning "ENSLING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons