Annons

Drömtydning sökresultat 'e':

Drömord

EKORRE (SQUIRREL) (Tony Crisp)

Se Squirrel i större inträde.

Drömtydning "EKORRE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

EBB (TIDE) (Tony Crisp)

Möjlighet eller makt händelser. Ebb och flod av entusiasm, begär, längtan, ambition eller energi. Se: Moon, Sea.

Drömtydning "EBB" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ENHÖRNING (UNICORN) (Tony Crisp)

Eftersom den smälter bilden av hästen med den i jungfru, och de utestående enda horn, tyder det renhet med djur eller grundläggande sexualitet. Budskapet är därför att sexualitet kan riktas på ett nytt sätt med samma sinne. Mytologi av enhörningen antyder att det bara kan tämjas av en ren kvinna. Bilden av kvinnan menar att om en människa kan möta sin egen kvinnlighet, eller om han kan vara med en kvinna utan att släppa energin hos önskan rinner fysiska kön eller utrop, då energi sexualitet förvandlas till något annat, en större medvetenhet till exempel. Följande dröm illustrerar något av detta. Nicolas dröm tycks skildra starka motsatser i hennes natur. Tiger är hennes kraftfulla möjligheter till aggressivitet och vilja, och enhörningen skildrar möjligheten att göra dessa. Motsatserna är ofta visas i en sådan konfrontation. Jag är i ett hus med en flicka i rullstol. Uttråkad jag ta en promenad. Flickan sa att det skulle vara farligt. Jag är på stranden. Havet är framför mig som en vägg. Till höger om mig är ett lugnt hav och en tiger. Till vänster om mig är grov sjö med en enhörning. Som tiger körs på mig enhörningen avgifter och rumpor det. I en annan dröm Anthony möter en liknande situation. Han beskriver sin dröm på följande sätt: En massiv kraft bakom källaren i mitt hus hotade att växa fram. Det hade redan rivit ner en del av taket i källaren. Denna styrka i form av en kvinna och en orm. Men när det skulle uppstå siffran Kristus också kom in i rummet och de två verkade byta varandra. När jag utforskade dröm jag kände kvinnan representeras mina egna naturliga och ohämmad önskningar och behov, och Kristus var kraften i socialt tryck på överensstämmelse. Att lösa ut dem, både min naturliga begär och sociala behov kan uttryckas i kreativa handlingar - till exempel en sångare kan göra i föreställningar. De kan därför vara acceptabelt, men fortfarande innehåller socialt farliga naturliga impulser. Carl Jung skriver om detta som säger: Kristus själv symboliskt framstår som Guds lamm eller fisk, men han är också ormen upphöjd på korset, lejonet, och i mer sällsynta fall enhörningen. Dessa djur attribut för Kristus visar att inte ens Guds Son (högsta personifikation av människan) kan inga fler undvara hennes djuriska natur än med sina högre, andliga natur. Så Unicorn och rena kvinnliga representera denna omvandling eller råmaterial från djur uppmanar till kreativa människors handlingar och medvetenhet.

Drömtydning "ENHÖRNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ENHET / SAMMANFÖRA (UNION/UNITY/UNITED) (Tony Crisp)

Överensstämmelse på grund av yttre påtryckningar än inre riktning. Makt enade känslor, energier, idéer. United eller slås samman med någon eller något: Det är som kärlek, där du absorberar kvaliteter från den andra personen. I vissa drömmar du rentav bli dem som du gör stora förändringar liv och möjliggöra nya sidor hos dig själv att växa fram.

Drömtydning "ENHET / SAMMANFÖRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

  • Slash
  • 59 år
  • 23 Juli 1965

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons