Annons

Drömtydning sökresultat 'r':

Drömord

RÄV (FOX) (Tony Crisp)

Cunning visdom. Instinktiva kunskap. Klokhet att hantera det som är vänd mot dig, en knepig person eller relation, street wise; trickiness när det gäller händelser eller domar själv. Detta gäller vanligtvis till din feltolkning eller attityder till situationen, klokhet eller vishet vunnits livserfarenhet, oförutsägbara beteende, förmågan att inte följa, de jagade. See: Djur; andra inträde på räv.

Drömtydning "RÄV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

REGERING (GOVERNMENT) (Tony Crisp)

Antingen regler som du styr ditt liv, eller yttre influenser du känner regleras eller påverkas av vilket det regleras, eller de inre krafter som styr din hälsa och välbefinnande. I varje fall skulle det förmodligen vara stort inflytande, inte från en enskild.

Drömtydning "REGERING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RODER (HELM) (Tony Crisp)

Som på fartyg. Viljekraft, de ansträngningar som gjorts för att direkt ditt liv. Den som är vid rodret skulle symbolisera det leda inflytande i ditt liv. Affärsman skulle representera ambition eller pengar, skulle en präst ange religion, en artist står för kreativitet och skönhet.

Drömtydning "RODER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RESA (JOURNEY) (Tony Crisp)

I allmänhet drömresa är en kommentar om vad som händer i ditt liv, och hur du känner för det. Det kan också gälla företag man ge sig på, nya erfarenheter eller levnadssätt du skriver. Du kan åka på resan i livet, en andlig resa, resan till äktenskap, föräldraskap, etc. resan inte kan genomföras om du inte är beredda att resa, flytta från en upplevelse, en attityd eller sätt att leva till en annan. Så ibland möter du Tveksamheter eller saker att göra innan du kan gå. En resa till sjöss nedskärningar oss från vår normala verksamhet. Det försätter oss i närmare och ofrånkomligt kontakt med medresenärer. Den erbjuder också möjligheten att missa båten, något som kan vara oåterkalleliga. Allt detta pekar på hur vi alltid i mitt enorma naturkrafter, tider och tidvatten av verksamhet. Din havet drömmar kommer att ange din relation med detta.

Drömtydning "RESA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RÖKA PIPA (PIPESMOKING) (Tony Crisp)

Maskulinitet, vuxen ålder, säkerhet, lugn, tålmodig och lugn, farhågor om cancer.

Drömtydning "RÖKA PIPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

RÖRMOKERI (PLUMBING) (Tony Crisp)

Det sätt på vilket känslor eller känslor är riktade. Om du tror på fri kärlek, har regisserat denna tro dina känslor annorlunda för att de av någon som anser att sex är en synd. Var och en av dessa attityder är en annan VVS-system. En brast vattenpipa skulle därför utgöra en brytande av känslor. Eller det kan skildra någon fysisk åkomma, eventuellt i tarmarna eller "verk vatten". dvs urinvägarna. See: Tap.

Drömtydning "RÖRMOKERI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RECEPT (PRESCRIPTION) (Tony Crisp)

Oro för din hälsa. Eller det kan vara ett förslag från ditt undermedvetna som du behöver ta på allvar. Föreslår är slut i harmoni, eller illa till mods med det inre jaget.

Drömtydning "RECEPT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RABBI (RABBI) (Tony Crisp)

Symbol för din inställning till din religiösa tendenser, eller att judiska religiösa idéer.

Drömtydning "RABBI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RADAR (RADAR) (Tony Crisp)

Intuition.

Drömtydning "RADAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RADIO (RADIO) (Tony Crisp)

Underhållning, nyheter om andra, kommunikation med andra. Din känsla för vad som "s" i luften "- meddelanden som du plockar upp från andra människor eller din omgivning. Att vara på radion: Feeling värderas, med en känsla av något som är värt att kommunicera, faktiskt kommunicera.

Drömtydning "RADIO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons