Annons

Drömtydning sökresultat 'r':

Drömord

RADIOAKTIV (RADIOACTIVE) (Tony Crisp)

Kraftfull energier uppstår inifrån, som tycks hota det medvetna jaget. Förorening, skada genom omedvetna faktorer, såsom känslor plockas upp av andra, attityder utstrålas från andra som vi inte har märkt, men har påverkats av, troligen på ett negativt sätt.

Drömtydning "RADIOAKTIV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

REGN (RAIN) (Tony Crisp)

Drömtydning "REGN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

REGNBÅGE (RAINBOW) (Tony Crisp)

Ett löfte om bra saker, en överenskommelse, en harmoni mellan dig och din helheten.

Drömtydning "REGNBÅGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

REGNROCK (RAINCOAT) (Tony Crisp)

Attityder som skyddar dig från känslor, oro, eller utbrott, speciellt andra människor "s. See: Clothes.

Drömtydning "REGNROCK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RÅTTA (RAT) (Tony Crisp)

Man kan vara en råtta, eller osa katt eller råtta på någon. Lömska bedrivs utan att erkänna den verkliga motiv, såsom sex utan kärlek, eller för materiell vinning. Sägs också representerar gnager okänd på våra liv och vi kan visa att finna den tom. Råtta kan också skildra det vi mest hatar eller känner motvilja mot.

Drömtydning "RÅTTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

RAKBLAD (RAZOR) (Tony Crisp)

Intellectual akuta. Förmåga att skära igenom värdelös eller vilseledande att det verkliga problemet. Men sådana duktighet kan vara farligt om vi inte är ödmjuka, för du kan också klippa bort känslor och glädje i livet. Det symboliserar den tunna skiljelinjen mellan visdom och dårskap, liv och död, geni och det irrationella, jaget och det universella.

Drömtydning "RAKBLAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RECEPT (RECIPE) (Tony Crisp)

Sättet att använda själv, eller rätt proportion på saker att sträva efter.

Drömtydning "RECEPT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RÖD (RED) (Tony Crisp)

I många drömmar detta band med starka känslor, även till graden av fasa. Så det är förmodligen problem värt att undersöka när röda visas i din dröm. Röd representerar också din primala känslor, den jordiska sidan av naturen, och din sexualitet. I skildrar din styrka, din vitalitet och din makt att läka. På grund av den moderna förening med trafikljus och varningar som bromsljus på bilar, kan det ibland användas som en varning, eller ett sätt att säga "stopp" eller "nej". Av resultaten för tidig människor vi vet att den röda färgen, och ämnen såsom rödockra, spelade en stor och viktig del i deras liv. I Afrika rödockra var, och fortfarande är, kallas "blod på jorden" och används i ritualer att göra med död och förnyelse. Eftersom rött har samband med blod och tydligt samband med hälsa, att vara vid liv, och processen att förlossningen hos kvinnor, ockra och rött används ofta i healing metoder. See: Colours.

Drömtydning "RÖD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RELATION (RELATIONSHIP) (Tony Crisp)

Förhållande i drömmen är ett grundläggande tema. Men män och kvinnor du möter, kärlek och slåss med, oftast visar hur du relaterar till de många och skiftande attityder och förmågor du har. Den stora kärleksaffär är därför det drama där du möter din egen maskulina eller feminina själv.

Drömtydning "RELATION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RÄDDA / RÄDDAS (RESCUE/RESCUED/RESCUING) (Tony Crisp)

Ett ingrepp eller åtgärder som har lett till en radikal förändring av dig själv, möjligen från verkliga psykiska eller fysiska svårigheter. Det är värt att definiera vad som fram förändringen, så att du kan använda den i framtiden. Rädda någon annan, eller ett djur: Detta är en åtgärd du vidtar för att bevara något viktigt inom sig själv från att förstöras av Gemensamma innehas attityder och levnadssätt. Till exempel en känsla av förundran och kreativitet kan förstöras eller "drunkna" av materialistiska eller cynisk synpunkter.

Drömtydning "RÄDDA / RÄDDAS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons