Annons

Drömtydning sökresultat 'r':

Drömord

RÖKA / RÖKER (SMOKE/SMOKING) (Tony Crisp)

Rök i en dröm kan föreslå en intuition för fara, eller intuitioner om något - något i vinden. Det kan också föreslå passioner som är redo att brista ut i lågor. Röka en cigarett: Ibland används för att representera makt vana eller ångest i ditt liv. Det kan också föreslå vad du förknippar med handlingen att röka. Det kan också föreslå ett nära kamratskap eller dela, som när röka en joint eller i Native American rökte pipa ritual.

Drömtydning "RÖKA / RÖKER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RYMDEN / RYMD (SPACE) (Tony Crisp)

Möjlighet eller potential också liktydigt med frihet, beroende på utrymme. Cosmic space: Beyond tänkande eller begränsad begrepp och avgränsningar ego, utöver vad som redan etablerat, inte har kontakt med verkligheten. Medvetenhet om rymden: Medvetenhet av erfarenheter som går utöver den nuvarande världsbild man har skapat. Insikten dem personliga erfarenhet är inte allt som finns. Man eller dig själv i rymden: Beroende på drömmen, kan man föreslå känsla av kontakt med andra människor, inåtvänd pga mår illa till mods med dig själv, medvetenhet om andligt liv utanför gränserna för de fysiska sinnena, expanderat medvetande.

Drömtydning "RYMDEN / RYMD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RYMDSKEPP (SPACESHIP) (Tony Crisp)

Dina möjligheter att utforska lopp inre upplevelse utöver det begränsade medvetenhet ges genom våra sinnen. Därför kan innebära att utforska dem inre resurser genom intuition, eller öppna nya aspekter av psykisk funktion eller erfarenhet, såsom sker i förändrade medvetandetillstånd, eller ovanliga mentala funktioner. Se: Rocket.

Drömtydning "RYMDSKEPP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RULLTRAPPA / TRAPPA (STAIRCASE/STAIRS) (Tony Crisp)

Som baby lade trappor en enorm utmaning. Ta itu med dem vi var tvungna att utveckla flera viktiga förmågor, såsom stadig balans, förtroende, kontroll av rädsla för att falla, styrka ändamål. Därför trappor representerar många känslor i samband med framgång, misslyckande, klättring och faller. När dessa känslor kontakt även med arbete, relation, social ställning eller kön, då vi använder trappan som en symbol för vad vi känner. Running up: Vi använder ibland detta i våra drömmar när vi försökte fly från uppmanar till följd av lägre ned i kroppen - så det är en förflyttning av fokus på den abstrakta eller psykiskt, från rädsla till följd av omedvetna eller sexualitet. Så brist på förtroende, en rädsla för att misslyckas eller inte kan är också en vanlig känsla i samband med trappor. Om du kör upp med nöje, då det antyder överflöd producerar en förändring i dina känslor och situation. Skimming ner: Det här är en dröm ofta hos barn. Det är nästan som att flyga ner för trapporna, fötter vidrör bara kanten av trappan var så ofta, vilket skapar en spännande känsla av välbehag. Anledningen till dröm är mest troligt att gå nedför trappor som ett litet barn är en svår och farlig skicklighet. De flesta av oss har fallit någon gång. Som vi större fysisk kontroll och kan köra nerför trappor, uppstår en känsla av större prestation. Inte bara trappor, men andra områden av vår miljö som var farliga, är nu en källa till njutning. Drömmen översätter denna känsla till bilden av skumma trappan.

Drömtydning "RULLTRAPPA / TRAPPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RÖRA / BERÖRD (TOUCH/TOUCHED/TOUCHING) (Tony Crisp)

Graden av förhållande med en annan person eller en del av dig själv. Anslutningen med inflytande, och erfarenhet av något annat än sig själv.

Drömtydning "RÖRA / BERÖRD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

RESA (TRAVEL) (Tony Crisp)

Din rörelse genom livet, din åldrandeprocessen, din sökning efter mening och nya erfarenheter. Det kan också föreslå ett sätt att hålla borta form förlängs relationer, varaktig och därmed konfrontera relation. Resa utan mål: med några mål i livet, förvirrad riktning, tar livet som det kommer. Att åka på semester: Moving mot att ge dig mer fritid, tillväxthormon mot tillåter dig att uppfylla dina behov istället för att alltid överväga andra människor. Resa till en ö: Att bli mer självständig, isolera sig. Reser ensamma: Independence; ensamhet. Att resa till det mystiska landet: att försöka hitta dem igenom den märkliga dimma i sinne och minne, för att förverkliga delar av barndomen som är viktiga, men nu verkar långt borta. Resa med andra: engagemang med andra, relation, sociala relationer, hur du jämför dig med andra, vilka känslor och attityder påverkar dig.

Drömtydning "RESA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RESA (VOYAGE) (Tony Crisp)

See: Travel, Boat.

Drömtydning "RESA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RÖNTGAR (X-RAYS) (Tony Crisp)

Invisible inflytande i ditt liv. Genomträngande insikt, rädsla för att bli sedd genom att titta på det inre jaget. Rädsla för sjukdom eller inre fel.

Drömtydning "RÖNTGAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons