Annons

Drömtydning sökresultat 'ö':

Drömord

ÖVERGIVEN (ABANDONED) (Tony Crisp)

Rädsla för nedläggning är en av de mest kraftfulla barndomens känslor. Din dröm kan bli representerar rädsla eftersom händelserna ha lett till att dyka upp igen på något sätt. Betrakta din vardagserfarenheter för att se om du kan upptäcka sitt ursprung eller orsak. När övergavs i den meningen att bli lämnad ensam, uttrycker detta en känsla av ensamhet, av att vara oälskad, FÖRSUMMAD för, och osäkerhet i relationer. När övergavs i den meningen att ge vika för känslor, är det en avskaffandet av moraliska kod eller personliga begränsningar, finna en ny frihet, släppa instängd känslor. Om du överger någon annan, kan detta uttrycka dold ilska, eller att du överger vård eller tillväxten i någon del av din personlighet. Ibland drömmer om nedläggning kan innebära känslor om att vara beroende, eller att stödja anhöriga. Se: Alone.

Drömtydning "ÖVERGIVEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÖVERENSKOMMELSE (AGREEMENT) (Tony Crisp)

En harmoni av tidigare oförsonad åsikter, känslor, övertygelser, etc.

Drömtydning "ÖVERENSKOMMELSE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÖL (BEER) (Tony Crisp)

See: Alkohol.

Drömtydning "ÖL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÖVERTYGA (CONVICT) (Tony Crisp)

Detta kan vara skildrar asocialt begär, eller en känsla av att bli instängd, kanske genom egna icke riktad känslor och reaktioner på händelser. Det kan också visa hur du håller tillbaka några av dina egna känslor och drifter. See: Prison.

Drömtydning "ÖVERTYGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÖVERGIVEN / FÖRSUMLIG (DERELICT) (Tony Crisp)

Delar av dig själv har du inte tagit hand om, eller inte används, eller har använt dåligt.

Drömtydning "ÖVERGIVEN / FÖRSUMLIG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ÖKEN (DESERT) (Tony Crisp)

Bristen på känsla, intellektuell torkan, skepsis, tvivel. En osäkerhet om själv, livet, framtiden. Ensamhet - avfolkas - med något som växer i ditt liv .. Det kan också skildra en kvinna "s oförmåga att bära ett barn. Vildmarken med vilken yttre liv verkar presentera oss, skapar en fruktansvärd törst och hunger efter visshet och verklig erfarenhet av vårt inre. I öknen dessa önskemål, och torkan , få oss att se hägringar, eller illusioner. Så öknen representerar alla så kallade logiska, intellektuella, torra åsikter, övertygelser, spekulationer och fördomar man hålla fast vid när de saknar sann inre kunskap och säkerhet. Dessutom representerar de åtgärder och tankar som uppstår i våra liv från sådana övertygelser och åsikter. Dessa orsakar inget levande eller utövar verklig tillfredsställelse, att växa i våra liv.

Drömtydning "ÖKEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÖRN (EAGLE) (Tony Crisp)

Örnen kan representera flera saker, beroende på sammanhanget i din dröm. Man kan peka på den kraftiga, starka Viltinstinkten i affärer eller på att tillhandahålla en förälder. Det kan skildra skyddande styrka, en manlig figur, intensitet. Eftersom örnen, som de flesta fågeljakt, har en oerhörd långtgående och omfattande blick, kan man länka med möjligheten för ditt eget sinne att ibland expandera långt bortom de omedelbara sinnesintryck och problem, att ta år av livserfarenhet, och vad du har lärt dig när betraktat i sin helhet. Det kan därför representera andlig vision. Ibland örnen, eller annan sådan stor fågel, kan vara en hotfull figur i en dröm. Detta eftersom bredare kunskap kan ibland kännas som om du är "transporteras bort". Lyfts in i det okända på detta sätt kan leda till obefogad rädsla. See: Birds.

Drömtydning "ÖRN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÖRA (EAR) (Tony Crisp)

Mottaglighet för dina känslor och intuition. Rykten.

Drömtydning "ÖRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÖST / ÖSTER (EAST) (Tony Crisp)

Den odefinierbar men kände källa till din personliga medvetenhet. Mysteriet med födelse och existens. Ibland visar vad du vet omedvetet men har aldrig gjort medvetet.

Drömtydning "ÖST / ÖSTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÖGON (EYES) (Tony Crisp)

Din intelligens och förmåga att se och förstå saker. Medvetande och kunskap, nyfikenhet. Ibland används ordet spela istället för I. I sådana fall ofta utgör titta på dig själv, ett öga tittar på I. Många ögon är en erkänd symbol för ökad medvetenhet, intuition, psykiska visningar och dina innersta känslor. Ser i någons ögon: intimitet och förståelse. Synförlust på höger öga: Inte se vad som händer i omvärlden. Nedsatt syn på vänster öga: Inte se vad du verkligen tänker eller känner, inte känner till själv, motiv, beteende, ingen "In-Sight".

Drömtydning "ÖGON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons