Annons

Drömtydning sökresultat 'u':

Drömord

UGN (OVEN) (Tony Crisp)

Liksom tal används som en symbol för livmodern, "en i ugnen" till graviditet. Också som en symbol för degelns eller smältdegel, där förändringar i livet sker. Ugnen är ett magiskt instrument, för att vi sätter in ett ämne, som kan vara oätliga och smaklös, och ut kommer något helt annat. Det utgör därför omvandling.

Drömtydning "UGN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UGGLA (OWL) (Tony Crisp)

Intuition och intuitiv visdom, på grund av sin förmåga att se i mörker, och vända blicken åt något håll. Ibland innebär en rädsla för mörkret, eller inre innehållet i dig själv, eller för dödsfallet eller omedvetna, de sistnämnda är synonyma. På grund av sin lätthet med mörkret i det omedvetna, kan ugglan i dina drömmar ibland fungera som en guide eller rådgivare.

Drömtydning "UGGLA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UNDERKJOL / UNDERPLAGG (PETTICOAT) (Tony Crisp)

Inre känslor som få se. Ibland symboliserar sexuella känslor, eller ens psykiska organ eller aura. See: Clothes.

Drömtydning "UNDERKJOL / UNDERPLAGG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UPPLOPP (RIOT) (Tony Crisp)

Se: Revolution.

Drömtydning "UPPLOPP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UTSIKT / VY (SIGHT) (Tony Crisp)

Se: Eyes.

Drömtydning "UTSIKT / VY" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

UGN (STOVE) (Tony Crisp)

See: Oven.

Drömtydning "UGN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UBÅT / U-BÅT (SUBMARINE) (Tony Crisp)

I vissa drömmar kan träda i stället för symbolen för val, så representerar starka känslor och begär som härrör från det omedvetna. Men ubåt är också ett sätt att utforska din egen inre innehåll och visdom. Se: Ship.

Drömtydning "UBÅT / U-BÅT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UFO (UFO) (Tony Crisp)

Detta är förmodligen ett möte med din helheten. Eftersom denna medvetenhet om oändlighet är en enorm upplevelse, och ovanligt, vår image bildar dröm själv brukar uttrycka det som främmande kontakt, eller ett UFO, eller andra runda ljus. Detta tyder också ett nytt område av erfarenhet, eller nya sätt att uppleva sig själv, växer. Så UFO erfarenhet kommer ofta före livet förändras. Så överväga vilka förändringar som sker på det sätt som du relaterar till människor och händelser.

Drömtydning "UFO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UNDER (UNDER/UNDERNEATH) (Tony Crisp)

Detta kan innebära ett brett spektrum av detta beroende på drömmen sammanhang. Den kan föreslå skydd, när du är under ett tak eller ett träd. Det kan innebära att uteslutas eller domineras av någon, eller känner dem som överlägsna, om du på något sätt under dem - vilket föreslagits av idiom "under tummen". Man kan peka på dina egna känslor av överlägsenhet om något eller någon är under dig på något sätt. Den idiom "under ett moln" visar också hur vi använder detta ord för att beskriva att vara deprimerade eller i sprit.

Drömtydning "UNDER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UNDERJORD (UNDERGROUND) (Tony Crisp)

Under marken: Vanligtvis symboliserar inre känslor, omedvetna riktning och tendenser, saker som påverkar dig som verkar under nivån för ditt dagliga medvetande. Detta skulle kunna omfatta barndom känslor eller smärtsamma minnen som undertrycks, instinktiva eller intuitiva svar, familj eller personliga attityder som är djupt vanliga. Underground-Metro-bana: Din utforskning eller genomförande av dina egna vanligtvis omedvetna tendenser och influenser. Eller kanske vad du gör som inte är godkända för allmän samhället - en "underjordisk" verksamhet.

Drömtydning "UNDERJORD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons