Annons

Drömtydning sökresultat 'u':

Drömord

UNIFORM (UNIFORM) (Tony Crisp)

Överensstämmelse, ortodoxi. Också, myndighet, makt, ett uttryck för en allmän verksamhet. En präst har makten i kyrkan bakom sig, en polisman har befogenhet av lagen. Så enhetlig kan innebära dessa faktorer som påverkar dig. Den enhetliga kan också skildra din identifikation med en social roll, t.ex. som en sjuksköterska eller lärare. I detta fall kan det handla om hur mycket du behöver denna roll för din egen känsla av förtroende, eller kanske hur du ändrar i rollen.

Drömtydning "UNIFORM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UNIVERSITET (UNIVERSITY) (Tony Crisp)

Att dra lärdom om livet, ambitionen att förbättra ditt liv kompetens eller status. Eller man kan länka till dina egna erfarenheter av universitetens verksamhet. I vilket fall är det värt att definiera vad ditt helhetsintryck av universitetet - ensamhet, nöje, intensiv vänskap? Se: School.

Drömtydning "UNIVERSITET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

UPP / UPPÅT / ÖVRE (UP/UPWARDS/UPPER) (Tony Crisp)

I många drömmar tyder detta direkt till de strategier du använder för att hantera känslor eller situationer som undergräver förtroendet eller positiva känslor. Till exempel kan vi ta vår uppmärksamhet bort från något som pressar genom att slå på TV, besöker en vän, dricka alkohol eller röka. Där det är möjligt att det är värt att uppfylla de känslor du försöker fly från i drömmen. Så detta genom att föreställa sig själv i drömmen igen och vände sig till ansikte vad du flyr från. Märker vilka känslor eller minnen uppstår. Se Ascend.

Drömtydning "UPP / UPPÅT / ÖVRE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

URIN (URINE) (Tony Crisp)

Att urinera är att släppa spänningar, vare sig de är sexuella, känslomässiga, affärer, eller pedagogiska. Urin kan också symbolisera sexuella känslor eller upplevelser i livmodern.

Drömtydning "URIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ULL (WOOL) (Tony Crisp)

Får företräda den mjuka, sköna saker i livet, milda tankar, och glädje, som i drömmerier.

Drömtydning "ULL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons
Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons