Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SÄLJA / SÅLD (SELL/SELLING/SOLD) (Tony Crisp)

Detta ibland förbindelser med ett svårt avsked eller förlust, som till exempel säljer ett hus. I detta fall kan tyda på att förändras, eller en känsla av förändring. Det kan också bero på affärer eller ekonomiska problem, positiva eller negativa.

Drömtydning "SÄLJA / SÅLD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPERMA / SPERMIER (SEMEN) (Tony Crisp)

Vanligtvis symboliserar manlighet, eller potentialer, det väsentliga i livet eller personlighet, Det lagras makt. Naturligtvis kan också länka med graviditet och föräldraskap. Se: Seed.

Drömtydning "SPERMA / SPERMIER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SEPTISK (SEPTIC) (Tony Crisp)

Smittats av ett yttrande eller rädsla.

Drömtydning "SEPTISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SJU (SEVEN) (Tony Crisp)

Symbolen för sju är triangeln ovanför torget. Det gäller de cykliska tidsuttryck i kosmos och i mans liv. Det är ett yttre uttryck för en inre andlig princip. Således sju barn förlorar sina mjölktänder, vid fjorton års ålder utvecklar sexualitet, vid tjugo-en förstorar fakulteter ovikta i tonåren, vid tjugo-eight stabiliserar dem etc. Det sägs vara sju chakran, eller centrum i mans kropp , som är fokus i den andliga krafter som verkar på hans kropp och själ. Dessa är uttryck för olika nivåer av medvetande och olika krafter eller principer, såsom tillväxt, reproduktion, och känsel. Således representerar påverkan på den fysiska, den osynliga rytmer i människan, den kosmiska tangentbordet av harmoniska vibrationer eller energier. Zodiakalljuset tecken är Vågen manager. It rules njurarna, och den sjunde reglerna huset äktenskap. Sju är antalet inletts, och det finns sju färger i spektrumet, sju noteringar i musik. See: Numbers.

Drömtydning "SJU" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SY (SEW/SEWING) (Tony Crisp)

Skapa en ny attityd, ändra gamla vanor, healing en skada, eller tår i ett förhållande om lagning. Se: Darn.

Drömtydning "SY" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SEX (SEX) (Tony Crisp)

Sexuella drömmar uttrycka vanligtvis dolda önskningar, som vi skulle vilja uttrycka sexuellt, eller problem inom detta område. Även kön symboliseras i många drömmar, där det verkar direkt visar att drömmaren kan lättare acceptera sin sexuella begär och ont. Vad är då viktigt att försöka förstå vad inställningen eller drama sexuella inslag förekommer i. Våra psykologisk och sexuell natur, som vår fysiska, aldrig stå stilla i utvecklingen om inte en smärta eller problem frysa dem till en viss grad av mognad. Därför vår sexuella drömmar, även om vårt sexliv är tillfredsställande, visa oss vad tillväxt, vilka nya utmaningar, har uppnåtts.

Drömtydning "SEX" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKUGGA (SHADE/SHADOW) (Tony Crisp)

Känslor av att vara i skuggan, eller skyms av någon annan. Det kan vara maka, make, eller föräldrar som får oss att må sämre, och i deras skugga. Vanligtvis är något står i vägen, i den meningen att de inte gör det möjligt för oss att se ljuset, eller få förståelse. En skugga är också en symbol för det omedvetna aktiviteter som ibland kontrollåtgärder. Så en skugga kan skildra inre känslor sällan uttrycks. En skugga också kan vara ett tecken på kommande händelser, skuggor från framtiden. Detta beror på att vi ofta ser någons skugga innan vi ser dem.

Drömtydning "SKUGGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SHAMAN (SHAMAN) (Tony Crisp)

See: Guru.

Drömtydning "SHAMAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SCHAMPO (SHAMPOO) (Tony Crisp)

Detta symboliserar strävan att glömma eller komma över något eller någon. Att bli av längtan, idéer eller känslor. Att rengöra sexuella känslor. See: Hair.

Drömtydning "SCHAMPO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SNÄCKA (SHELL/SHELLFISH/SHELLS) (Tony Crisp)

Ibland står själv eller inre. Eller skal vi krypa in för skydd mot världen. See: Oyster, Clam. Shell som i bestyckning: Ett eventuellt explosiv situation, lagras ilska eller våld som kan lanseras i en attack.

Drömtydning "SNÄCKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons