Annons

Drömtydning sökresultat 'l':

Drömord

LUNGOR (LUNGS) (Tony Crisp)

Denna dröm kan omfattas av spänning, känslor av att vara "kvävas" i en relation eller situation, som man kan ha med en "mamma eller hemliv. Det händer ofta att göra med rökning eller vad du tar in från andra eller miljön i ett subtilt sätt. Den idiom samband med andning förklara andra möjliga anslutningar - Catch ett "s andetag, spänning, hålla ett" s andetag.

Drömtydning "LUNGOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LURA (LURE/LURED) (Tony Crisp)

Det finns en aspekt av det omedvetna och drömmar som kan få till följd att locka en längs en väg av fantasi och illusion. Några av de antika myterna berättar om hjälten eller hjältinnan att lockas in i svåra situationer - Odysseus till exempel lockas av sirener. Detta lockar kan naturligtvis avser något som händer i en relation eller affär du är engagerad i. Men det kan också vara resultatet av att ha vilda förhoppningar och overkligt önskemål om vad du vill uppnå genom aktiv eller andliga sökande. Du är sedan leds längs en väg av enorm overklighet som kan vara förödande. Idéer och hoppas bli uppblåst av känslor energi på att uppträda som verkligheter.

Drömtydning "LURA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LODJUR (LYNX) (Tony Crisp)

Se andra inträde på lodjur.

Drömtydning "LODJUR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LABYRINT (MAZE) (Tony Crisp)

Detta skildrar ofta ett virrvarr av tankar och känslor, uppmanar de stridande och yttranden, svårigheten att hitta din väg genom massan av skenbart irrationella känslor och bilder som uppstår inom, eller de olika åsikter och auktoritativa informationskällor utanför. Detta område av själv är ibland ett område med skenbart kaos. Den behöver något annat stadium av dig än det rationella förnuftet, till intuitiv förmåga, guida dig igenom. Ibland måste du erkänna att du är vilse och behöver hjälp. Ibland: Den omvägar och ofta förvirrande väg du tar till större mognad. I denna mening labyrinten utgör ett försök att hitta din väg genom medvetna tankar, åsikter och tvivel, en upplevelse av din grundläggande natur. Vid mitten av labyrinten Men istället för en skatt kan du hitta tomhet. Vad är i centrum - du är - egentligen - det omedvetna.

Drömtydning "LABYRINT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LERA (MUD) (Tony Crisp)

I vissa drömmar, som i en lerig väg eller träsk, är leran bara försenar aspekt av din tvekan och rädsla. I andra drömmar, människor söker hjälp, eller gräva i leran, som representerar den utrensning av känslor som orsakas av yttre omständigheter, att titta genom erfarenhet eller dynga av ditt liv för sina skatter, för ofta en blomma eller smycke kan hittas i lera. Det är i första ämnet eller livsenergi, sensualitet, även blod. Lera är som lera, är det ett ämne som kan formas, och så får presentera idén om dina grundläggande minnen och känslor som formades. Lera kan också symbolisera healing, eftersom den innehåller alla de delar av det förflutna, som vi behöver för fullständighet.

Drömtydning "LERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

LUKT (ODOUR) (Tony Crisp)

Beror helt på vad det luktade, vad känslor omger det. Till exempel kan du säga "jag osa katt", eller något luktar skumt eller hela stinker till höga himlen. En parfym kan påminna dig om en viss person, och därför umgås med dina känslor om dem, eller har särskilda minnen eller händelser i livet. Lukter är ofta känslor, sevärdheter, avsky, färsk eller inaktuella, levande eller döende. De kan också representera känslor som strålar ut från dig, eller från vad symbolen föreställer.

Drömtydning "LUKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÖK (ONION) (Tony Crisp)

Kan innebära gråt. eller tårar, eller något vi har svårt att klara. Det utgör ibland lager av din personlighet. Dess symbolik uppstår möjligen från sitt lager på lager som går in till centrum. Lök har använts som en symbol för att avvärja djävulen, som är vitlök.

Drömtydning "LÖK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LEKA / SPELA (PLAY) (Tony Crisp)

Som i en teater: Detta är ofta ett sätt att föra ett visst tema till din uppmärksamhet. Temat hänvisar troligen till något viktigt i sig själv. Pjäsen kan också vara ett sätt att utforska saker, som kanske en relation eller en farlig situation. Detta ger dig möjlighet att öva hantera det. Även "spela" på dina tankar eller känslor. Pjäsen är vanligtvis något som händer i allmänhetens ögon, så kan även omfatta temat att se, att bli omtyckt eller bedömas, eller beundrad.

Drömtydning "LEKA / SPELA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LEKER / SPELAR (PLAYING) (Tony Crisp)

Detta beror på vad spelet är, och vad du gör eller upplever i det. Det enorma antal idiom kring ordet "lek" visa de många möjligheter av symbolen i drömmen - spelar in, fair play, bedrägeri, göra en pjäs för, göra spel, spela en roll, spela med, spela at; spela katt och råtta, spela död / possum, tona ned, spelas ut, spela rent, spela falskt, vinna tid, spela svårfångad, det lugnt, spela någon roll i det, lek med ord, spela safe; spelar folk mot varandra, spela något ned, spela på, spela upp, spela på en svaghet / rädsla, spela upp till någon, läget, spela någon på sitt eget spel, barn "leker, spela boll med , spela efter gehör, spela snabbt och löst, spela krusbär, spela hårt åt, spela glada helvetet, spela i deras händer, spelar dem ace, spela sådana kort rätt, spela andra fiolen, spela dum, spela, spela vit man, spela för galleriet, leka med eld, två kan spela på det spelet.

Drömtydning "LEKER / SPELAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LILA (PURPLE) (Tony Crisp)

See: Colour.

Drömtydning "LILA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons