Annons

Drömtydning sökresultat 'a':

Drömord

ASTRONAUT (ASTRONAUT) (Tony Crisp)

Detta tyder på att attityder och känslor, kanske till och med idéer, som kan ta dig utöver det vanliga vyn du har i livet och dig själv. Det finns också ett förslag du känner dig mod att växa och utforska vad man ännu inte kan definiera. Se: Space.

Drömtydning "ASTRONAUT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ATOMBOMB (ATOMBOMB) (Tony Crisp)

Detta visar ofta du att stora förändringar äger rum i dig själv, eller är på väg att ske. Detta beror på det gamla sättet att livet kan förstöras eller förloras genom någon plötslig förändring. Men bomb kan också skildra oro om din framtid, eller den livsstil som omger dig. Oavsett vilken känslor är lämpligast, bomben vanligtvis visar enorm potentiell energi.

Drömtydning "ATOMBOMB" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ATTACK/ATTACKERAD (ATTACK/ATTACKED/ATTACKER) (Tony Crisp)

Attackeras: Denna dröm brukar uppstår därför på något sätt du undertrycka, i konflikt med, rädd eller av dina egna känslor, sexualitet eller ilska. Ibland rädslan handlar om den egna potentialen eller expanderat medvetande. Attackerad av djur: Det förtryck eller rädsla här är i fråga om din egen naturliga drifter. Ibland våra drömmar tas i djurform någon som vi tycker är att uttrycka ilska mot oss. Angripits av skuggiga eller skrämmande siffra: Rädsla och ont från din barndom ibland ta form i en dröm. Är angriparen: Detta är mer positiv, eftersom du inte är passiva och ont i dina drömmar. Men du är fortfarande i konflikt med vad det är du attackerar. Med tanke på att det du angrepp är förmodligen en del av din egen personlighet, kan det vara bättre att möta det på något sätt.

Drömtydning "ATTACK/ATTACKERAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AUKTIONERA (AUCTION) (Tony Crisp)

Det kan vara en fråga om dig av vad du kommer att betala, vad du kommer att offra eller ge efter något. Det kan också vara att göra med att leta efter möjligheter och fördelar.

Drömtydning "AUKTIONERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AURA (AURA) (Tony Crisp)

En medvetenhet om de vanligtvis omedvetna processer i livet och sinnet.

Drömtydning "AURA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

AUSTRALIEN (AUSTRALIA) (Tony Crisp)

Tillfälle, hård yrsel, praktiska, tveksamt om det irrationella. See: Abroad.

Drömtydning "AUSTRALIEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AUTOGRAF (AUTOGRAPH) (Tony Crisp)

En symbol för vad du har lagt till ditt namn, vad du ska göra eller säga. Ett märke på din egen beslutsamhet eller existens. Se: Namn.

Drömtydning "AUTOGRAF" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AUTOMOBIL (AUTOMOBILE) (Tony Crisp)

Se: Bil, eller delar av bilen, såsom motor, etc.

Drömtydning "AUTOMOBIL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ANKLAGA / ANKLAGAD (BLAMED/BLAMING) (Tony Crisp)

Detta är troligtvis ett direkt uttryck för känslor du har om att beskyllas eller skylla på någon annan. Därför saker att titta på i drömmen är - Att skylla på: Vad är du skyller på någon eller något annat för? Om du kan klargöra vad det är, fråga dig själv om du gör det i vakna livet, och hur mycket du tycker om problemet. Hur giltig är att skylla? Är skyller ett sätt att undvika ansvar eller insatser för att förändra? Medan vi skyller på någon eller något vi förlorar makten att styra våra egna liv. Detta beror på att skylla på är som att säga: "Vad har hänt mig är på grund av" så och så "eller" den och den. "Varje gång detta händer det betyder för mig." Om vi slutar att skylla och undrar om vi kan ta ansvar för situationen, då vi få mer makt att förändra. Skyllde: Har du accepterar skulden och känner skuld eller ett misslyckande? Om så är fallet kan det dock visa att du tar på känslor av misslyckande som kommer att skapa skuld och konflikter i dig. Det kan också vara överdriven självkritik som uppstår. Kanske finns det saker som du har misslyckats med att se och acceptera, utan dåligt samvete isn "t det bästa sättet att lära och förbättra sådana prestationer. Bättre att titta på händelser som lärande upplevelser.

Drömtydning "ANKLAGA / ANKLAGAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ANDAS / ANDEDRÄKT (BREATH) (Tony Crisp)

Breathing motsvarar att leva. Villkoret eller hastigheten på din andning i drömmen kan också skildra ditt livsrytmen sin stress eller avkoppling. Hålla andan: Detta visar du hålla på med hjälp av din vilja. Det kan också föreslå rädsla eller stress. Snabb andning: Det tyder på någon form av spänning eller stimulering, eller en upplevelse av rädsla. Under vatten och inte andas: Detta återger tillstånd i livmodern, där vi existera utan andas. Det hänger också ihop med en annan grad av medvetenhet, där det inte finns någon sexuell eller biologiska enheter, och utan motsatser. Det är oftast djupt lugn men kan vara en flykt från vakna verkligheten. See: Air.

Drömtydning "ANDAS / ANDEDRÄKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons