Annons

Drömtydning sökresultat 'h??r klippa kort':

Drömord

KORT (CARDS) (Tony Crisp)

Öde, lycka, oväntade eller oplanerade händelser i livet. Skicklighet i socialt liv och hantera vad livet "handlar" du .. Ibland i kombination med djävulen eller otur.

Drömtydning "KORT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KLIPPA (CLIFF) (Tony Crisp)

Rädsla för, eller möjligheten, faller i ögonen på andra eller dig själv. Fall från makten eller prestation. Rädsla för att inte kunna uppnå. Annan innebörd kan vara att du står inför en känsla av att vara på kanten, vänd fara, göra ett svårt beslut, tar en risk, möter ett hinder, eller det okända, beroende på dröm innehåll. Klippan, om du är på toppen av det, kan också ge dig en bredare syn på livet, en som inkluderar dödsfall. Om du försöker klättra klippa: Sense svårigheter eller att möta hinder.

Drömtydning "KLIPPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KREDIT KORT (CREDITCARD) (Tony Crisp)

De känslor du har om pengar, de möjligheter makt och njutning det innebär, eller stress och osäkerhet kring om det, förmåga att få vad du vill, eller känna sig trygga. Efter att ha eller få ett kreditkort: En känsla av att få större lätthet och möjligheter med pengar, att hitta en lättare känsla för världen och att ha makt att flytta runt i den. Förlust eller förstörelse av kreditkort: Osäkerhet om din ekonomiska framtid, känsla av stress eller kamp för att få dina behov i livet, förlust av makt. See: Money.

Drömtydning "KREDIT KORT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JOKER (JOKER) (Tony Crisp)

Joker i kort representerar irrationella inre jaget, som kan ta på någon kvalitet, och i sig är varken bra eller dålig, klok eller dum, högt eller lågt. Se: Clown.

Drömtydning "JOKER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LEKER / SPELAR (PLAYING) (Tony Crisp)

Detta beror på vad spelet är, och vad du gör eller upplever i det. Det enorma antal idiom kring ordet "lek" visa de många möjligheter av symbolen i drömmen - spelar in, fair play, bedrägeri, göra en pjäs för, göra spel, spela en roll, spela med, spela at; spela katt och råtta, spela död / possum, tona ned, spelas ut, spela rent, spela falskt, vinna tid, spela svårfångad, det lugnt, spela någon roll i det, lek med ord, spela safe; spelar folk mot varandra, spela något ned, spela på, spela upp, spela på en svaghet / rädsla, spela upp till någon, läget, spela någon på sitt eget spel, barn "leker, spela boll med , spela efter gehör, spela snabbt och löst, spela krusbär, spela hårt åt, spela glada helvetet, spela i deras händer, spelar dem ace, spela sådana kort rätt, spela andra fiolen, spela dum, spela, spela vit man, spela för galleriet, leka med eld, två kan spela på det spelet.

Drömtydning "LEKER / SPELAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

RAKBLAD (RAZOR) (Tony Crisp)

Intellectual akuta. Förmåga att skära igenom värdelös eller vilseledande att det verkliga problemet. Men sådana duktighet kan vara farligt om vi inte är ödmjuka, för du kan också klippa bort känslor och glädje i livet. Det symboliserar den tunna skiljelinjen mellan visdom och dårskap, liv och död, geni och det irrationella, jaget och det universella.

Drömtydning "RAKBLAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons