Annons

Drömtydning sökresultat 'broken':

Drömord

BEN (BONE) (Tony Crisp)

Vi kan associera olika saker med ett ben, styrka till exempel, eller död. Så ett brutet ben kan en förlust av styrka och förmåga. Också något som ger struktur och stöd. Begrava ett ben: Hiding något från någon. Eller förvarar något för framtiden. Gräva upp ben: minnas något från den långa förflutna. Backbone: Styrka, moralisk makt, stöd. brain Intellect, tänkande, insikt, kreativitet, vad någon egentligen tycker.

Drömtydning "BEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRYTA (BREAK) (Tony Crisp)

Breaking något i din dröm föreslår brutna löften, en paus i ett förhållande, eller ett splittrat hopp eller ideal. Det kan finnas känslor av förlust eller skada som bifogas detta. Så se om du kan identifiera dessa i ditt dagliga liv.

Drömtydning "BRYTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRO (BRIDGE) (Tony Crisp)

En koppling mellan motstridiga eller olika känslor, önskningar, riktningar. Ett sätt att hantera svårigheter. Bron Ofta innebär övergång från en fas i livet till en annan. Så det kan betyda att lämna något bakom, som ungdom. En annan betydelse är att vara en länk mellan människor, såsom någon man älskar eller arbete. En länk mellan dig och möjligheter. Om det finns en förändring till det bättre i drömmen, då bron kan ha en liknande innebörd till låten "Bridge Over Troubled Water". Fallen bridge: Detta kan gälla missad chans, trasiga obligationer och anslutningar, bena i förhållande, eller ett sätt att hantera hinder förlorade. Bygga en bro: Att göra en länk med någon, eller med en förändring eller en möjlighet.

Drömtydning "BRO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

COMPOST (COMPOST) (Tony Crisp)

Irriterande värdelösa, urväxta delar av dig själv, kan de energier som kan återanvändas när de vanliga metoderna för att uttrycka dem har brutit samman. Utvinning av bördig idéer och insikter från smälta gamla erfarenheter.

Drömtydning "" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

BRYTA / AVBRYTA (CRACK/CRACKING) (Tony Crisp)

Kvinnliga könsorganen. Broken löser, springa i din rustning, rädsla för att bryta under stress, en svaghet. Eller början av ett erkännande av ett sätt att ta itu med något, att knäcka problemet.

Drömtydning "BRYTA / AVBRYTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

GLASS (GLASS) (Tony Crisp)

Glass representera den osynliga men mäktig känsla eller sociala hinder som vi använder i vardagen. Dessa inkluderar försiktighet, emotionell kyla, ointresse, rädsla för att skadas eller stolthet. Genom en subtil attityd att tala ner till någon vi kan stänga dem ute i nära kontakt. Frostat eller rökfärgat glas: Hinder eller social teknik du använder för att få privatlivet. Det kan också föreslå att hålla delar av dig själv dolt eller en oklar eller oklar bild av en situation. Ibland avser döden - det verkliga ännu oklar erfarenhet vi alla står inför. Krossat glas: Vilka hinder har du bryter igenom, vad återhållsamhet? Det kan också betyda krossade känslor. Breaking något av glas: Att bryta ett förhållande, splittra en illusion, trasiga hjärtan. Trampa på krossat glas: Glas kan inte vara mycket synlig, så får representera dolda faror, bli slarvar med riktning i livet eller rådande situationen, eller om det sker utan hänsyn till skada, är självförvållad smärta.

Drömtydning "GLASS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GÖDSEL (MANURE) (Tony Crisp)

De saker du inte längre behöver, att inte längre ge näring åt dig, men kan nu användas på nya tillväxtmarknader när fördelade. Gödseln kan vara nya idéer och ett nytt möte som stimulerar tillväxt. Den kan visa också hur din personlighet är en nästan organisk sak som integrerar bitar av erfarenheter och idéer i sin tillväxt. Se: Avföring.

Drömtydning "GÖDSEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

RUINER (RUINS) (Tony Crisp)

En gammal och skrotas livsstil ni ledde i det förflutna, en viss personlighet struktur som nu gått sönder, känslor du har abut någon aspekt av ditt liv. Ruinerna i många drömmar visas som ett slott, och detta tyder på försvaret du använde vid ett tillfälle att överleva, men nu är inte nödvändigt.

Drömtydning "RUINER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GLASÖGON (SPECTACLES) (Tony Crisp)

Glasögon representerar försök att förstå saker, de attityder som färg din syn på livet, förmågan att se eller förstå. Därför trasiga eller borttappade glasögon kan visa att du inte förstå en situation som möter dig.

Drömtydning "GLASÖGON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRÅD (THREAD) (Tony Crisp)

En tankegång eller åtgärder, sköra eller fina skarvar eller riktningar, som lätt kan förloras eller brytas om stor försiktighet iakttas. Eller kan innebära böter eller liten idé, eller energi, kan vi lätt tappar, som när livet hänger på en tråd.

Drömtydning "TRÅD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons