Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SMÄRTA (ACE) (Tony Crisp)

En styrande faktor i ditt liv, eller någon viktig punkt. Dessutom TVETYDIGHET, eftersom ess kan vara högt eller lågt.

Drömtydning "SMÄRTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SYRA (ACID) (Tony Crisp)

Drömmen bild av sura antyder finns det något som har befogenhet att äta borta på dina positiva känslor. Bilden kan tyda på rädsla, cynism, eller kritik som i en sur tungan. Om du är ett med hjälp av syra, vara medveten om den makt att såra eller skada som du har. Om syran är i en viss inställning, t.ex. arbete eller förhållande, då den hänvisar till svåra känslor i ditt dagliga liv. Om möjligt spåra känslan i din dröm att när det förekommer i ditt vakna liv. Acid test betyder testet av verkligt värde, eftersom guld inte fräter, men mindre metaller kommer. Därför korrosion betecknar material, lätt förstöras saker. Om syra hänvisar till LSD, se hasch.

Drömtydning "SYRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKÅDESPELARE / SKÅDESPELERSKA (ACTOR/ACTRESS/ACTING) (Tony Crisp)

Om du är skådespelare / skådespelerska, kan du agera en roll som inte är ditt sanna jag. Detta kan också uttrycka en önskan om offentlig bifall eller meddelande. Men om du har starka känslor / tankar om karaktären hos personen och sedan din dröm bild kan använda dem för att representera de känslor och idéer. Precis som någon "liv kan vara" agerade ut "på scen eller i en film, så att aktörerna får representera aspekter av ditt eget liv, särskilt inre liv, den falska bild som vi kan uttrycka, och våra försök att imponera på andra, eller en handling del; dem uppblåst uppfattning av sig själv. Om du tittar på en film eller visa, kan det vara så att ditt undermedvetna är att särskilt uppmärksamma en viktig situation i ditt liv. I detta fall handlar är ett sätt att utforska möjliga vägar att hantera situationen. Se: Stage; Roles.

Drömtydning "SKÅDESPELARE / SKÅDESPELERSKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SMÄRTA / NÖD (AFFLICTION) (Tony Crisp)

Se: Illness

Drömtydning "SMÄRTA / NÖD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SIKTA (AIM) (Tony Crisp)

Du kan rikta uppmärksamheten eller energi till det som skildras av mål eller mål. Är föremål: Känsla som om du kritiseras eller attackerade. Pistol eller vapen är att: Directing vrede, sexualitet eller uppmärksamhet

Drömtydning "SIKTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SJÖ- / FLYG- RÄDDNING (AIR-SEARESCUE) (Tony Crisp)

Måste räddas ur havet skildrar en situation där du är i händerna på mäktiga naturkrafter som du inte har att göra med, annars skulle ni inte behöver räddas. Detta kan ställa till svårigheter att hantera livets krav i allmänhet, och en farlig dragningskraft att sjunka ned i en känsla av att ge upp, förlora din identitet när du drar tillbaka inåt. Om du ser eller aktivt bidra i en luft sjöräddning, talar detta för en åtgärd för att hantera känslor som annars kan uppsluka dig. See: Sea.

Drömtydning "SJÖ- / FLYG- RÄDDNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STIGANDE / UPPFÖRSBACKE (ASCENDING/ASCENT) (Tony Crisp)

Det finns flera möjligheter till detta i din dröm. En är att passion, spänning, energi och entusiasm ökar. Komma högre är ofta kopplade till förmågan att se längre, och därför att bli medveten om en bredare erfarenhet eller mer inkluderande perspektiv. Det innebär också förändringar, utförsel från en plats och ett försök att komma fram till en annan. Så det kan vara lämnat bakom av vad som fanns i den nedre plats. Ibland uppstigning, speciellt om det är en irrationell faktor i drömmen, som går ut genom taket på ett hus i en hiss, kan föreslå överdriven spänning, kanske till den grad att bli manisk. Slutligen, vi ibland uppför trappor, eller ett träd, eller annan hög plats, för att undkomma fara eller för att ta itu med våra rädslor. Om det finns med i din dröm, fråga dig själv vad det är du försöker fly från. Den schweiziska psykiatern Jung påpekade att bestiga vanligen följs av härkomst. Se: Descent.

Drömtydning "STIGANDE / UPPFÖRSBACKE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STRID / STRIDSFÄLT (BATTLE/BATTLEFIELD) (Tony Crisp)

Detta tyder antingen en inre konflikt som orsakas av kamp med den egna känslor eller sexualitet, eller en känslomässig krig pågår med någon annan. Det kan vara något man kämpar för, känsla under attack om. Kampen kan vara mellan medvetslös enheter, t.ex. en längtan efter att få barn, och dem medvetna beslut. Ibland kan en intern "inbördeskrig" äger rum mellan dem huvudet och ettor hjärta eller intuitioner. Konflikt kan finnas mellan känslor inblandade i att göra ett beslut eller det blodbad som pågår i ett genom barndomen trauma eller smärtsam födelse erfarenhet. Man kan också kämpa mot de fruktansvärda effekterna av rädslor och tvivel, minnen. Speciellt om du har varit i en strid scen i vakna livet.

Drömtydning "STRID / STRIDSFÄLT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STRAND (BEACH) (Tony Crisp)

Gränsen mellan omedvetna och medvetna jaget. Att hitta något på stranden är att hitta något som har kommit från de djupa. See: Sea.

Drömtydning "STRAND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKÄGG (BEARD) (Tony Crisp)

Känslor maleness. Det är också ofta för att representera stora visdom, myndighet eller till och med helighet, som när en person har ett vitt skägg. Om skägg är mycket lång kan det symboliserar hög ålder, evigt liv, visdom åldrar. Vissa använder ett skägg för att dölja sin ungdom eller dålig hy, så att skägget kan utgöra någon sorts mask, eller önskan att inte bli sedd. See: Hair.

Drömtydning "SKÄGG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons