Annons

Drömtydning sökresultat 't':

Drömord

TORNADO (TORNADO) (Tony Crisp)

Hotar påverkar trycker dig mot saker man kan vara rädd för. Tryck i någon form. Oerhörd mental eller känslomässig frigörelse av energi, känsla som om det kan överväldiga. Se: Wind, Air.

Drömtydning "TORNADO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TORPET (TORPEDO) (Tony Crisp)

Omedvetna önskan att skada andra, eller skada av andra. Att slå under bältet. Också falliska symbolen.

Drömtydning "TORPET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TOTEMPÅLE (TOTEM) (Tony Crisp)

En känsla av dina kontakter med din förfäder och natur. Intuitionen det omedvetna har en av dina länkar med det förflutna.

Drömtydning "TOTEMPÅLE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TORN (TOWER) (Tony Crisp)

Eter din inställning som håller du separat och fjärran från folk, möjligheter att skydda dig från mänsklig kontakt eller konflikt, eller ett sätt att stå över händelser och få en bredare syn på dem.

Drömtydning "TORN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRANS (TRANCE) (Tony Crisp)

Beror på hur trance uttrycks i drömmen. Det kan representera försummelse av yttre angelägenheter. Eller kan symbolisera en kännedom om inre medvetandenivå.

Drömtydning "TRANS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

TRAMPKVARN (TREADMILL) (Tony Crisp)

En känsla av att livet är noll utan arbete och ansträngningar. Att du är fångade av plikt och arbete och krav som ställs på dig.

Drömtydning "TRAMPKVARN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRÄD (TREE/TREES) (Tony Crisp)

Trädet är en av de stora dröm symboler, som representerar hela din fysiska, psykiska och sociala tillväxten som person. Rötterna skildra din förbindelse med jorden genom mat, luft och vatten, samt dina psykologiska rötter i familjen och kultur. Stammen visar din kropp och vad du har utvecklats i ditt liv, huvuddragen i ditt uttryck. Grenarna är de olika vägar du har utforskat och utvecklat, dina barn, dina relationer och idéer. Frön eller blommor är din egen förverkligas, ett uttryck för vad som är djupt din egen unika själv manifesterar kreativt. De är också din reproduktion som förälder med barn eller idéer i andras liv. Död ved utgör delar av er att inte längre föra liv och energi, kanske idéer eller åsikter som du inte längre håller. Blixten slog trädet representerar plötslig förändring, döden. Se: Cross, Wood.

Drömtydning "TRÄD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRIANGEL (TRIANGLE) (Tony Crisp)

Se: Tre.

Drömtydning "TRIANGEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TUNNELBANA (TUNNEL) (Tony Crisp)

Om tunneln är mörk, betyder det oftast att ingå upplevelser du inte förstår och inte är fullt medvetna om, oftast tidigare erfarenheter som känns men inte verbalised eller att man medvetet ännu .. Ingå medvetslös innehåll. Återuppleva upplevelsen av förlossningen.

Drömtydning "TUNNELBANA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TURKOS (TURQUOISE) (Tony Crisp)

Denna juvel representerar sinnet eftersom det går utöver gränserna för tanken till intuition och större medvetenhet - medvetenhet om samband med det väsentliga i livet. Det är därför ibland i samband med helande eller helheten, som den person som rör sig bortom begränsningarna i sin egen hälsa och kropp och själ. Se: Samlade.

Drömtydning "TURKOS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons