Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SKRÄP (GARBAGE) (Tony Crisp)

Idéer, åsikter, känslor du eller samhället måste kasseras. Vi måste dock inse, att alla tankar och känslor är uttryck för vår inre energi. Som sådan, medan vi kasta ett uttryck för den energi, bör vi ej den energi som annars kommer den att lämna oss tom och otillfredsställd. Detta är anledningen skräp, eller kompost, måste betraktas som material som kan användas i en ny form.

Drömtydning "SKRÄP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPÖKE (GHOST) (Tony Crisp)

Ett gammalt minne, en gammal rädsla, eller det förflutna, som förföljer dig eller kommer tillbaka till dig. Kan representera en skuld, rädsla för döden, intuitiv kunskap, fruktan för det okända, eller saker du har gjort som du har försökt att begrava och glömma. I östra terminologi, kan det vara din karma, den samlade resultaten av åtgärder och tankar. Ibland spöket representerar kontakt med dem som är döda.

Drömtydning "SPÖKE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SLÅ (HIT) (Tony Crisp)

Förutom aggressivitet, kan du slå på en idé, tryck på svaret.

Drömtydning "SLÅ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SEMESTER / LEDIG (HOLIDAY) (Tony Crisp)

Detta kan innebära att du känner dig avslappnad, eller ändra din känsla stat. Det kan också visa er känsla oberoende, tillfredsställa dina egna behov, att nå en period av ditt liv där man kan vila på dem lagrarna.

Drömtydning "SEMESTER / LEDIG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SMÄRTA (HURT) (Tony Crisp)

Har du blivit sårad av vad andra människor har sagt eller gjort. Finns det någon händelse från det förflutna som fortfarande gör ont på något sätt.

Drömtydning "SMÄRTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SAMLAG (INTERCOURSE) (Tony Crisp)

Se: Sex.

Drömtydning "SAMLAG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STRYKA (IRONING) (Tony Crisp)

Utjämning några situationen när det gäller sådana känslor eller attityder. Försöka få svårigheter eller problem ur sådana känslor eller sociala livet.

Drömtydning "STRYKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SYLT (JAM) (Tony Crisp)

I en enda röra, en klibbig situation. Bevaras idéer. Frukter av arbetskraft. Pleasure, kanske barndom njutning eller känslor.

Drömtydning "SYLT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SMYCKE (JEWELLERY) (Tony Crisp)

Vanligtvis älskar ges eller tas emot. Viljan att bli älskad eller märke. Relationer med andra. Särskilt minnen eller känslor i samband med givaren, eller omständigheterna få smycken. Ibland egenskaper du kan utveckla, eller har uppnått. Om smycken har en speciell historia, såsom en familj släktklenod, då det representerar vad du tycker om, eller vad du har fått från din familj tradition. Eftersom smycken kontakt med vad du värdesätter, kan de skildra din sexualitet. Så förlorar Samlade kan innebära förlust av oskulden, eller förlust av goda känslor om vad du gör sexuellt. dvs du har förlorat något av värde.

Drömtydning "SMYCKE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SMYCKEN (JEWELS) (Tony Crisp)

I allmänhet är en juvel emblemet för evigheten, vårt innersta. Men varje smycke har olika betydelse. Diamond: Det är det hårdaste kända materialet. Det varar för evigt, så de annonser berätta. Den representerar evighet anda, de gem eller juvelen i centrum att vara. Andliga medvetande. Det kan också representera människans girighet, hårdhet, kall som is, något för makten. Men är inte ofta som sådana i drömmar. Ruby: The känslor, sympatier, kärlek, uppstår anda, snarare än materiella värden. Möjligheten att nå ut och andra kontakter. Emerald: Tillväxten princip, tillväxt av medvetande, tillväxt av andlig medvetenhet, harmoni i livet. Pearl: Värde, skönhet, från djupet av vår varelse. Det faktum att en pärla uppstår irritation blir det en symbol för denna skönhet och inre helhet, som har uppstått ur livets prövningar. Sapphire: Religiösa känslor, andakt. stillande av material medvetande, sinnesfrid, skydd mot onda. Opal: Den inre värld av dina drömmar, fantasier, psykiska intryck. Skydd mot ilska. Ametist: Bringer av drömmar och visioner. Skydd mot att ryckas med andlig upprymdhet eller inre påverkan. Healing.Purification. Lapis Lazuli: Känslighet för inre intryck. Vitalitet.

Drömtydning "SMYCKEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons