Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SOLDAT (SUN) (Tony Crisp)

Symbol för liv, energi och ande. Representerar hela ditt väsen eller en källa av liv och medvetande. Att sola innebär att utsätta sig för livgivande energi inifrån. Att släppa iväg moral, åsikter, attityder, företrädd av kläder, och låta dina energier naturliga uttryck. All energi och hälsa, lycka och framgång. Eller så kan du ha solbränna, eller solsting, symboliserar en exponering för din inre energi innan man vet hur de ska hantera dem.

Drömtydning "SOLDAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SÖNDAG (SUNDAY) (Tony Crisp)

Avkoppling, vila, religiösa ritualer.

Drömtydning "SÖNDAG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SURFA (SURF/SURFING) (Tony Crisp)

Vågor av känsla, inspiration, erfarenhet. Möta utmaningar i den snabba förändringar i ditt liv. Kön och dess nöjen eller svårigheter.

Drömtydning "SURFA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SVÄLJA / SVALT (SWALLOW/SWALLOWED/SWALLOWING) (Tony Crisp)

Detta tyder på att du antingen tar något i, eller om du svälja utan att sätta något i munnen, då du håller något tillbaka, trycka ner känslor eller en helande process.

Drömtydning "SVÄLJA / SVALT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SVAMP (SWAMP) (Tony Crisp)

Se: Bog, Marsh.

Drömtydning "SVAMP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SVAN (SWAN) (Tony Crisp)

Folklore och människor mytologi förvandlas till en svan, eller Gud i form av en svan. Svanen för själen, eller ibland anda. Det kan innebära att delar av ditt inre liv som inte förstås, eller skada av din omgivning eller andra, det kärleksfulla delar av jaget som dödas eller oälskad, och förvandlas till en svan lämnar oss med en känsla av fruktansvärd förlust.

Drömtydning "SVAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SOPA / STÄDA (SWEEP/SWEEPING/SWEPT) (Tony Crisp)

Rensa bort förlegade attityder, ångest eller känslor, få känslor för någon av ens liv.

Drömtydning "SOPA / STÄDA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SIMMA (SWIMMING) (Tony Crisp)

Vatten representerar dina känslor, en flod flödet av våra känslor och energier, och havet hela personligheten från utsida till djupet av det omedvetna, så simning blir en förmåga att handskas med din inre känslor och energier. Oförmåga att simma i en dröm betyder att du inte har lärt förmågan att hålla flytande i djupet av dina egna känslor och mentala liv. Att simma är lätt att ha förtroende för dig själv, och en tillit i livet att stödja er verksamhet och insatser. Att vara hemma i vatten är att känna sig tillfreds med dina sexuella begär, ambitioner, önskningar och instinkter. Att hotas av vågor eller vatten, är att vara rädd för dig själv, dina egna känslor, att tvivla på din förmåga att möta livet och dess erfarenheter. Känna sig hotade av dina önskningar och energi.

Drömtydning "SIMMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SVÄRD (SWORD) (Tony Crisp)

Många betydelser. Får din diskriminering och sökandet efter sanningen, skyddande instinkter eller styrka, som du också kan hjälpa och skydda andra. Också, liksom alla vapen, kan skildra aggressivitet, eller manlig sexualitet.

Drömtydning "SVÄRD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPRUTA (SYRINGE) (Tony Crisp)

Oftast en falliska symbol. Men kan representera energi, känslor, idéer, injiceras i dig, såsom utbildning, som kan vara främmande för ditt riktiga natur, eller endast tillfällig effekt. Se: Injection.

Drömtydning "SPRUTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons