Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SPJUT (SPEAR) (Tony Crisp)

Detta har många betydelser beroende på hur det används i drömmen. Det kan skildra manlig sexualitet, men oftast i form av förtroende eller egen försäkran. Sådan makt kan naturligtvis sår, sig själv eller andra, men det kan också skydda och tränga igenom vad som är bevakad eller dold. Spjutet kan därför utgöra en genomträngande intellekt eller nyfikenhet. I vissa kulturer spjutet representerade manlighet i den mening som avses i konsten att vara oberoende och sörja för eller skydda andra - att vara en krigare.

Drömtydning "SPJUT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPEKTRUM / SKALA (SPECTRUM) (Tony Crisp)

Något som visar många möjligheter. Utbudet av din egen personliga erfarenhet, bakgrund eller känslor. See: Colour.

Drömtydning "SPEKTRUM / SKALA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPERMA / SPERMIER (SPERM) (Tony Crisp)

Detta tyder inte bara kraften i samarbetet under graviditeten, utan också alla de enorma inflytande och bakgrund som ligger bakom en människas födelse. Tusentals generationers erfarenhet ligger latent i spermierna och ägget. Det är också evig i att även det organ som det dör, sperman, om den passerar på fortplantning, bedriver levande. Det har därför en obruten liv tillbaka till livets början. Det kan därför representera hela din långa historia, alla dina förfäder på den manliga linjen, alla dina möjligheter för framtiden. Se: Tysk, Seed.

Drömtydning "SPERMA / SPERMIER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SFÄR (SPHERE) (Tony Crisp)

See: Circle.

Drömtydning "SFÄR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPHINX (SPHINX) (Tony Crisp)

Gåtan om din existens. Varför är vi här? Vart ska vi? Processen av individualisering eller utveckling av medvetandet. Det visar mänsklighet som framkommit under instinktiva enheter, så är det den mänskliga kampen för att bli. Kan även stå för hela varelsen.

Drömtydning "SPHINX" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SPINDEL (SPIDER) (Tony Crisp)

Någon känsla eller önskan som uppslukar styrka och syftet med ditt liv. Spindeln används också som en symbol för sexuell orgasm, men bara om vi är förfärade, äcklad eller skuldkänslor över sådana känslor. Ibland symboliserar en mödrar makt, som i vårt sätt att fångas i nät av hennes önskningar och känslor. Oförmåga att bli oberoende av modern. Spindeln kan också skildra alla känslor du inte "vill inte" hantera ", såsom de som har samband med en make att lämna företaget, som vill snärja eller instängdheten av någon, de grundläggande överlevnad instinkter i oss, som en spindel kanske - kan jag äta, eller kommer jag ätas på det här mötet / relationen? Denna nivå av våra sensoriska och känsla uppfattning är viktig. Likt en spindel den håller en av dina fötter / fingrar på webben eller influenser som förbinder dig med andra människor och världen. Liksom spindel, om du är klok, vet du därmed något av det som kommer din väg - tror du förhand eller springa? See: Web.

Drömtydning "SPINDEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPION / SPIONERA (SPY/SPYING) (Tony Crisp)

Misstanke, underhandedness, sekretess, något du kan vara illa ute om ni hade fått reda på.

Drömtydning "SPION / SPIONERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SCEN (STAGE) (Tony Crisp)

Det kan gälla livet i allmänhet, dina steg i utvecklingen, det inre jaget och det drama som utspelas i landet, en önskan att vara i rampljuset, eller centrum som är aktuella eller aktivitet. Conscious aktiviteter. Pjäsen egen dramatiska passioner och enheter inom dig själv. Temat är dramatiserad är ofta viktigt att förstå, eftersom den återspeglar oro i ditt eget liv som är viktiga för dig. Se: Skådespelare.

Drömtydning "SCEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STAGNERANDE (STAGNANT) (Tony Crisp)

Blockerade känslor eller energier. See: River.

Drömtydning "STAGNERANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STAMMA / STAMMAR (STAMMER) (Tony Crisp)

Intern strid eller konflikt av något slag. Kanske en subvocalisation pågår samtidigt. Se: Speak.

Drömtydning "STAMMA / STAMMAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons