Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SNIGEL (SNAlL) (Tony Crisp)

En snigel drar snabbt in i sitt skal, och ibland är stor känslighet som får oss att dra sig tillbaka från livet. Så det kan föreslå en sådan sårbarhet, eller att du gömmer sig i ett skyddande skal av känslor.

Drömtydning "SNIGEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SNÖ (SNOW) (Tony Crisp)

Vanligtvis frysta eller undertryckta känslor. Ibland renhet, dvala, den stilling den yttre liv som på vintern, då frön och rötter vila i jorden, eller omedvetet, tills den nya våren. Idéer, moral eller intellekt som har fryst dina känslor.

Drömtydning "SNÖ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STRUMPA (SOCK) (Tony Crisp)

Dessa används ofta i drömmen att representera personliga kvalitet, renhet eller untidyness av personen. De skildrar därför någon form av dom om vilken sorts person du är, eller hur du ser någon. Strumpor också kan utgöra särskilda roller, till exempel en fotbollsspelare strumpor, eller särskilda sockor kvalitet i tjänsten eller social ritual. Den främmande idiom kring sockar också visa andra sammanslutningar, som "pull your socks up" - slog my socks off (vilket tyder på en stark upplevelse.) Strumpor kan också förknippas med värme eller skydd i en svår situation.

Drömtydning "STRUMPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SOLAR PLEXUS (SOLARPLEXUS) (Tony Crisp)

Känslighet att såra eller nöje. Se Buk.

Drömtydning "SOLAR PLEXUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SOLDAT / VÄRNPLIKT (SOLDER/SOLDERED/SOLDERING) (Tony Crisp)

Vänskap, enighet, starka band.

Drömtydning "SOLDAT / VÄRNPLIKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SOLDAT (SOLDIER) (Tony Crisp)

Detta tyder oftast någon form av konflikt. Du kan scuttling med begär inom dig själv, eller beslut. Det kan vara en enhet på grund av personliga tillväxt, att möta gamla gör ont, men du ryggar tillbaka smärta, och därmed konflikten. Om i opposition med soldaten: Saker du känner i konflikt med, interna konflikter och delaktighet med "krig" eller trauma du har upplevt tidigare. Om du är en soldat eller förenas med soldater: Din vilja eller förmåga att möta interna konflikter och gör ont, att våga möta livets svårigheter. I en kvinnas "s dream: Inre konflikter, känner sig hotade om förhållande med en manlig. Värnplikt: Känsla bundna av sociala eller personliga ämnesområden eller restriktioner, lärande styrka och självdisciplin för att möta interna konflikter.

Drömtydning "SOLDAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SON (SON) (Tony Crisp)

Känslor eller bekymmer om en son. Växande del av jaget. Förhoppningar eller oro för framtiden. Din utåtriktad self; önskemål i samband med egna uttryck, föräldraansvar. Mödrar dröm: Dina ambitioner, potential och hoppas. Det kan också representera ditt äktenskap. Barnet är frukten av relationen, så kan resultatet av det förhållandet. Fader "s dream: dig själv i den åldern, vilka kvaliteter du ser på din son, din egna möjligheter, avund bland ungdomar och möjligheter, rivalitet. Som ovan, kan representera ditt äktenskap-relation. Someone else" s son: känslor om din egen son; känslor för yngre män.

Drömtydning "SON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SOPPA (SOUP) (Tony Crisp)

Detta kan vara näring, upprätthålla eller förstärka känslor. Men det beror på vad som händer med soppan. Om spills det kan föreslår att en enda röra av saker, eller känner osäker om en social händelse. Erbjuda soppa skildrar en ger av dig själv, din omsorg och tillgivenhet. Soppan i en kastrull kan visa hur du har samlat många saker tillsammans för att ge näring åt dig själv eller någon annan. See: Food.

Drömtydning "SOPPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SÖDER (SOUTH) (Tony Crisp)

Underlivet av själv, värme, lätthet, känslor. I södra halvklotet: kyla, mörker, döden. I vissa länder, som i Sydamerika, södra USA, i söder kan symbolisera olika attityder, så att den färgade befolkningen, eller olika levnadssätt.

Drömtydning "SÖDER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SÄGA / SÄGER / TALA (SPEAK/SPEAKING/SPOKE) (Tony Crisp)

Detta skildrar någon form av kommunikation, ofta mellan din omedveten syn på livet och din vakna själv, eller mellan en del av dig själv som inte dominerar ditt beteende och din vanliga jag. Talsvårigheter: Detta kan betyda att du har något du vill uttrycka, men det är fortfarande i stort sett medvetslös, eller hålls tillbaka genom osäkerhet. Du måste alltså tänka dig tala det klart, gör det möjligt att komma ut, kanske först i privat.

Drömtydning "SÄGA / SÄGER / TALA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

  • Slash
  • 59 år
  • 23 Juli 1965

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons