Annons

Drömtydning sökresultat 'o':

Drömord

OSTRON (OYSTER) (Tony Crisp)

Tystnad, strama läpparna, hemlighetsfull, döljer en hemlig skönhet. Det kan också representera kroppen, eller materiella existens, där ditt psyke utvecklas som gör pärla, genom irritation, och är fångade av dess begränsningar. I vissa drömmar skildrar skal stängd runt dina inre känslor. Äta ostron anses av vissa att stimulera sexualitet, så det kan vara en symbol för detta. Och det är man säger, är världens mitt ostron, vilket tyder på att vi kan finna rikedom och skönhet i livet när vi öppnar skalet. See: Clam; Pod.

Drömtydning "OSTRON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ORDSPRÅK (PROVERB) (Tony Crisp)

Många drömmer om ett populärt ordspråk, eller en mening ur en dikt, psalm eller sång. Orsaken är att det sammanfattar sina känslor, önskningar, eller inre förverkligande som skildras i drömmen.

Drömtydning "ORDSPRÅK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OVÅRDAD / TRÖTT / SLITEN (RAGGED) (Tony Crisp)

Utan prydligt definierade moral, filosofi, etc.

Drömtydning "OVÅRDAD / TRÖTT / SLITEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OFFER / OFFRA (SACRIFICE) (Tony Crisp)

Den avstå eller att ge upp i någon del av dig själv, eller offra önskemål andra för egna syften. Det kan ibland visa någon form av beslut eller punkt i förändring, där ett offer görs för att växa. Det kan därför representera att kunna släppa något. Offret, som visas i vissa drömmar som ett människooffer, kan vara smärtsam. See: Bull.

Drömtydning "OFFER / OFFRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ORM (SNAKE) (Tony Crisp)

Den sexlust. Livsenergin i er som inser och släpper några av dess potential. Också en symbol för inre visdom eller kunskap om lifes hemliga processer, och av healing, som används av den medicinska professionen. Ormen kan sprida sitt skinn, och så symboliserar själv transcendens, återfödelse. Eftersom makt energi som ligger bakom allt liv, kan man uttrycka på många sätt. Som attraktion och aversion, sensualitet, sexualitet, kärlek, medkänsla, känslor, tankar, högre medvetande, utan också de känslor vi skapar som orsakar sjukdom. Detta är ormen "är gift. Det alkemisternas sätta en krona på huvudet, symboliserar expanderat eller andligt medvetande i samband med samma energi som sexualitet. Ofta ett diadem, gem, eller ljus är i sin panna symboliserar möjligheten vidgat medvetande eller medvetenhet om den eviga naturen, och livet i Gud, är Kristus ibland framställs som en korsfäst orm. Se: Reptile.

Drömtydning "ORM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

OPERATION (SURGERY) (Tony Crisp)

A surgery: Ones hälsa, känslomässiga eller fysiska. Opereras: Feeling "blev till" av någon, att ha någon "sätta sig in huden"; svårt men healing förändringar i dig själv, känslor inför operation om överhängande.

Drömtydning "OPERATION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OMVANDLING (TRANSFIGURATION/TRANSFIGURE/TRANSFORM/TRANSFORMING/TRANSFORMATION) (Tony Crisp)

När vi bli kär i någon, känslor, känslor, idéer och energi som frigörs genom den erfarenhet av kärlek kan förändra eller förvandla hela vårt liv. På samma sätt kan utsläpp av inre känslor, andlig energi, nya idéer, har en transmutera effekt på oss. Det symboliserar därmed yttre förändring genom utsläpp av inre krafter. Transformation är också naturligt för oss. Från mikroskopiska spermier och ägg vi omvandla till en vuxen miljontals gånger större, och kan leva i en annorlunda miljö. Detta omvandla inflytande är fortfarande på jobbet även när vi slutar växa fysiskt. Det är fortfarande tillgänglig att fortsätta mental och andlig tillväxt - andlig mening en medvetenhet som överskrider begränsningarna i de fysiska sinnena.

Drömtydning "OMVANDLING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OHYRA (VERMIN) (Tony Crisp)

Den rädsla eller oro som du har, din känsla av skräck eller avsky över något, eller någon aspekt av samhället eller mänskligt beteende. Irritationer eller tankar som är "avlyssning" dig. Skrämmande eller störande instinkter eller drifter.

Drömtydning "OHYRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OFFER (VICTIM/VICTIMISED) (Tony Crisp)

Detta skulle kunna säga att du har en passiv relation med andra, inte erkänner eller uttrycka dina egna behov eller önskemål. Det kan också vara så att du diskriminera någon annan som inte är starkt nog att stå emot dina önskningar eller vilja. Att offret kan också visa att du använder gamla förflutna gör ont att vara passiva och beklagar ditt öde. Detta är en form av skulden som lägger allt ansvar på andra.

Drömtydning "OFFER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OSKULD (VIRGIN) (Tony Crisp)

Mottaglighet, ett öppet sinne inte full av förutfattade meningar. Denna sinnesstämning kan överlämna till den översinnliga, och därmed formulera en helig barn eller högre medvetande. Med andra ord du hoppar mentalt bortom begränsningarna av redan bildade föreställningar mot nya och obegränsade.

Drömtydning "OSKULD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

  • Slash
  • 59 år
  • 23 Juli 1965

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons