Annons

Drömtydning sökresultat 'm':

Drömord

MIDDAG (DINNER) (Tony Crisp)

Emot näring, social nöje, acceptans, umgänge. Om ensam: Independence; förlust av familjeband, brist på sociala relationer eller utanför stimulans. See: Food.

Drömtydning "MIDDAG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MISSLYCKANDE (FAILURE) (Tony Crisp)

Mycket ofta en känsla av misslyckande uppstår i en dröm eftersom du blivit jämföra dig själv på något sätt. Därför är det bra att undersöka exakt vad jämförelser betyda eller tillhandahålla. Du kanske också har känt en viss nivå av konkurrenskraft. En annan sak att tänka på är om misslyckandet i drömmen var "eftersom" av något. Med andra ord har det hända att du tog fel riktning, eftersom man gick med en viss person. I detta fall försöka definiera vad "eftersom" faktorn är i din vardag.

Drömtydning "MISSLYCKANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAT (FOOD) (Tony Crisp)

Detta kan vara något du är beroende av att bibehålla eller stärka dig mentalt eller fysiskt. Äta överdrivet kan utgöra en hunger efter ömhet, självförtroende, kön, erkännande. Det kan dölja en rädsla eller känsla av ensamhet och tomhet. Det kan också beteckna det som du upplever. I äter vi smälta det vi tar in så maten kan visa dig vad du tar på dig själv känslomässigt, intellektuellt eller fysiskt. Reaktionen på vad du äter visar vad som händer med dig från vad du är absorberande. Något kanske sicken du till exempel, eller gör dig stark. Mat är byggnadsmaterialet i kroppen och kan vara symbol för erfarenhet, vilket är byggnadsmaterialet av din personlighet eller själ. Mat eller äter spelar en stor roll i ceremonier många religioner. Detta beror på att det porträtterar din förbindelse med resten av livet, din totala engagemang i skapandet. Så ta del av livsmedel i denna mening är ett sätt att erkänna denna nedsänkning i livet, och din gemenskap med andra människor. See: Eating.

Drömtydning "MAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOTORVÄG (FREEWAY) (Tony Crisp)

Se: Motorway.

Drömtydning "MOTORVÄG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MÖBLER (FURNITURE) (Tony Crisp)

Din inre innehåll, övertygelser, åsikter, attityder. Om möbeln är från en gammal hem handlar det om saker som du kände, eller en relation du var på den tiden. HEMKÄRLEK - discipliner och begränsningar du använder i ett förhållande, eller i ditt hem liv.

Drömtydning "MÖBLER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

MÅL (GOAL) (Tony Crisp)

Dina mål, ambitioner. Målet kan också hänvisa till den målmedvetenhet i ditt undermedvetna enheter. Det kan också finnas ett samband med att vinna eller förlora, som inom idrotten. Därför framgång eller misslyckande.

Drömtydning "MÅL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOTORVÄG / VÄG (HIGHWAY) (Tony Crisp)

See: Road.

Drömtydning "MOTORVÄG / VÄG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAN (HUSBAND) (Tony Crisp)

Detta mest sannolika skildrar hur du känner om relationen med din man, din relation med din sexualitet, sexuell och känslomässig lust och glädje, hur du relaterar till intimitet i kropp och själ, vanor som utvecklats med din far. Dead man tillbaka i drömmen: Om du har förlorat din man, finns det ofta en tid av sorg som om den inte behandlas väl, blir en inre smärta. Din man kan komma att ingå i dina drömmar på ett sätt som hjälper dig att hantera sorg. Dessa dröm serien kommer att sluta i kärlek och acceptans om du van träffa några svåra känslor som uppstår.

Drömtydning "MAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MÅR DÅLIGT / SJUK (ILL/ILLNESS) (Tony Crisp)

Dreaming sjukdom är ofta ett sätt att visa att du har smärtsamma känslor som måste gick till. Ofta är dessa känslor var erfaren och inte helt kände till en tidigare period av ditt liv, och nu behöver för att bli botad eller frigöras. Åtminstone de behöver förståelse. Fråga dig själv om, om det är sättet du får kärlek, genom att vara sjuk. Ibland dock, drömmar om sjukdom visar tidiga tecken på fördelningen i kroppen. Om du har oroande drömmar, har en checkup med din läkare. Tester har visat att män med allvarlig sjukdom har ofta drömt om döden, och kvinnor med dessa sjukdomar har drömt om uppbrott och separation.

Drömtydning "MÅR DÅLIGT / SJUK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MATSMÄLTNING / DÅLIG MAGE (INDIGESTION) (Tony Crisp)

En accepterad idé eller attityd som inte håller med dig. Oförmågan att magen något. Eller kan vara faktiska matsmältningsbesvär. Något du har tagit i, säger kanske något för dig, att du inte såg då var en giftig kommentar.

Drömtydning "MATSMÄLTNING / DÅLIG MAGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons