Annons

Drömtydning sökresultat 'j':

Drömord

JAGAD / JAGAR (CHASED/CHASING) (Tony Crisp)

Allting rör sig mot dig i en dröm betyder oftast att du blir mer medvetna om det, känner det mer intensivt. Så jagad i en dröm vanligtvis visar att du känner något man fruktar mer intensivt och försöker undvika att konfrontera det. Detta är vanligtvis inte en bra politik, eftersom man aldrig kan komma ifrån dig. Om du jagar något man visar vad du gör ett försök att få i livet, men det du eftersträvar kan vara svårt att komma fram till, eventuellt på grund av dina egna känslor för att uppnå det.

Drömtydning "JAGAD / JAGAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JORDEN (EARTH) (Tony Crisp)

Jorden är din kropp. Det är allt i naturen som du tar för givet, som gör att du finns. Precis som den fysiska jorden består av tidigare händelser - träden och löv, växter och varelser som har levt och smulades sönder till stoft från jorden - så att jorden på din dröm representerar ditt förflutna som din nuvarande existerar, och din framtiden byggs. Därför gräva i det skulle avslöja saker du har begravt där från ditt förflutna, känslor som legat begravda. Jorden är också din mor. Den skildrar jorden, det genetiska materialet, och bakgrunden som du har sprungit. Det är sköte det förflutna som du har att födas. Är du växande saker i jorden? Något som växer ur jorden i din dröm visar något som har utvecklats från möjligheterna i ditt liv, och vem du är. Ur synvinkel drömmar, allt som du tror kan känna är en kreativ handling och ting växa ur dem. Så om du planterar något så försöker utveckla något du från dina möjligheter. Finns det saker du gräver upp från jorden? Om du upptäcka ett föremål, eller gamla ben, då är du antagligen bli medveten om länge begravda minnen och känslor från ditt förflutna. Om det du tar från jorden är grönsaker, eller saker att äta, det är frukten av dina tidigare insatser, och föreslå fördelar som uppkommer i ditt liv. Är jorden lerig eller torr? Om jorden är lerig och svår att gå i, är du förmodligen hitta ditt nuvarande liv är svåra att hantera. Negativa känslor är bogging ner dig. Men om jorden är torr och fast, då du känner på fast mark när det gäller relationer och kreativitet berörs. Är du under jorden? Medvetenheten före födseln, med stöd av medvetande ur vilken personlig självkännedom fjädrande. Den omedvetna processer av dig själv, med dess kollektiva familj influenser och ras minnen. Att vara i en tunnel, grotta, eller mitt, visa att utforska vad som är normalt under ytan av era tankar och känslor. Detta är en resa i ditt undermedvetna. Kom ihåg reglerna här är annorlunda än dem i vardagen. Här kan du skapa din o WN miljö, dina egna fällor och frihet, ur din rädsla, hopp och kärlek. Detta ofta är de saker du tar för givet i livet, om din kropp, processer i livet, din familj eller kulturell bakgrund, grunderna i tron på vilka du står. Men jorden är också det förflutna, de fallna bladen av dina erfarenheter från vilken jord nya strukturer själv byggs. Gräva i jorden gräva i historiken och i sitt lager hittar du historien om utvecklingen av medvetandet och livet i ärendet eller mor. Att komma upp ur jorden, eller en grav, är att födas ur detta moderlivet, till nya insikter eller tid av ditt liv. Mjuk jord eller områden: Mamma, de grundläggande processerna för livet ur vilken du har din existerar. Off The Ground: Losing samband med rötter i familj eller kultur. Att bo i ett sinnestillstånd som inte ansluter dig till gemensam verklighet. Detta kan också vara ibland visas som att vara på en hög byggnad.

Drömtydning "JORDEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JORDBÄVNING (EARTHQUAKE) (Tony Crisp)

Detta tyder på stor oro. Men det är ofta drömt om enorma personliga förändringar som sker, kanske som beror på den långsamma samla förändring som plötsligt tränger in i medvetandet.

Drömtydning "JORDBÄVNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JÄTTE (GIANT) (Tony Crisp)

Om du är jätte, kan det betyda att du har känslor av makt över andra, eller du är en stor person. Å andra sidan är den kanske föreslå dig att känna dig underlägsen och kompensera. Om någon annan är jätten. då kan symbolisera din relation med dem, som känslor av underlägsenhet, maktlöshet, rädsla. Om du tar dig besväret att förstå vad den andra personen betyder, förutom sin storlek är det ofta finns de företräder en av dina känslor, rädslor, eller ambitioner, som blivit för stor för dig att hantera och har vuxit till gigantiska proportioner. En jätte i en dröm kan också skildra känslor du hade om föräldrar som i din barndom fanns jättar fysiskt och känslomässigt.

Drömtydning "JÄTTE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JORD / MARK (GROUND) (Tony Crisp)

See: Earth.

Drömtydning "JORD / MARK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

JAGAD (HAUNT/HAUNTED) (Tony Crisp)

Se: Ghost.

Drömtydning "JAGAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JAKTHUND / JAGA / FÖRFÖLJA (HOUND) (Tony Crisp)

Något som finns kvar, eller jagar ut din uppmärksamhet eller rädsla. Se: Haunt.

Drömtydning "JAKTHUND / JAGA / FÖRFÖLJA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JAG / MIG (I) (Tony Crisp)

När ordet "jag" förekommer i dina drömmar kan det vara en viktig beskrivning fäst vid den. Till exempel kan du säga "jag ville klättra upp i trädet". Eller "Jag blev rädd". Några sådana uttalanden ger direkt information om vad de underliggande känslor eller teman i drömmen är, och bör noteras. Se: Want.

Drömtydning "JAG / MIG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JÄRN (IRON) (Tony Crisp)

Strength; material makt eller kraft. Viljestyrka, kanske oböjlig känslor. Brutalitet. Kommer som inte tillåter något partnerskap med känslor. Hårdhet och unfeelingness.

Drömtydning "JÄRN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

JACKAL (JACKAL) (Tony Crisp)

Se andra inträde på schakal.

Drömtydning "JACKAL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons