Annons

Drömtydning sökresultat 'g':

Drömord

GÖDSEL (MANURE) (Tony Crisp)

De saker du inte längre behöver, att inte längre ge näring åt dig, men kan nu användas på nya tillväxtmarknader när fördelade. Gödseln kan vara nya idéer och ett nytt möte som stimulerar tillväxt. Den kan visa också hur din personlighet är en nästan organisk sak som integrerar bitar av erfarenheter och idéer i sin tillväxt. Se: Avföring.

Drömtydning "GÖDSEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GIFTERMÅL (MARRIAGE) (Tony Crisp)

Önskan om, eller problem, äktenskap. Vad händer på bröllopet visar dina känslor, eller svårigheter att brottas med äktenskapet. Det kan därför klargöra känslor, svårigheter, omedvetna attityder. Men Glöm inte att drömmar ofta föreställer din rädsla, är de sällan förutsägelser. Så lär av drömmen att reda ut vad som bekymrar dig. Don "t använda dem besvära dig. Äktenskap förekommer i drömmar ofta för att symbolisera den sammanhållande i olika delar av ditt väsen. Till exempel män ofta försummar sin känsla av värderingar och leva i sitt intellekt, medan det för kvinnor är vice versa ofta är fallet. Sålunda Om en kvinna drömmer om att gifta sig med en människa kan representera förenar dessa två delar. Det representerar en ökning av sympati och förhållandet mellan olika delar av er som inte tidigare har väl närstående.

Drömtydning "GIFTERMÅL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRUVA / GRUVDRIFT (MINES/MINING) (Tony Crisp)

De sju dvärgarna i Snövit arbetade i en gruva. Den representerar det omedvetna fysiska och mentala aktiviteter. Gruvan skulle uppvisa dessa verksamheter, eller åtminstone din gräva i dina erfarenheter, minnen, djupare nivåer av medvetande, att ta upp skatt och värdefulla resurser begravda inom. Tomt mine: Dessa utgör reaktioner på er som har satts på plats i det förflutna, och kan utlösas av nuvarande händelser. Till exempel kan en person har lidit en ögonskada i det avlägsna förflutna, skapar vissa synförlust. I nuet, om någon lägger saker i närheten av hans ansikte, eller träffar hans ansikte, en automatisk våldsam reaktion inträffar. Denna typ av svar kan symboliseras av en mina, eller gruvor. De kan representera något som införts i det förflutna som nu släpps ut som starka känslor eller emotionella explosioner.

Drömtydning "GRUVA / GRUVDRIFT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GIRIG (MISER) (Tony Crisp)

Som pengar kan symbolisera makt, auktoritet, sexuell potens, materiell trygghet, en girigbuk skulle innebära rädslan för att förlora eller använda färdigheter, säkerhet, styrka, eller om utgifterna eller ge känslor till andra. Scrooge är ett utmärkt exempel på detta, snåla med världsliga effektivitet, tillgivenhet, sympati och så vidare, alltså konstant räkna pengar för återförsäkring inför osäkerhet och rädsla.

Drömtydning "GIRIG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRANNE (NEIGHBOUR) (Tony Crisp)

Förmodligen en symbol för de kvaliteter som vi upplever att de har. De kan vara till hjälp eller grinig. Eller kan användas som en manlig eller kvinnlig symbol. See: Man, Woman.

Drömtydning "GRANNE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

GRUNDSTOMME / STJÄRNA (NUCLEUS) (Tony Crisp)

Se: Centre.

Drömtydning "GRUNDSTOMME / STJÄRNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GAMMAL (OLD) (Tony Crisp)

Se: Ancient.

Drömtydning "GAMMAL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GYTTJA / DY (OOZE) (Tony Crisp)

Om något i stil med vatten eller gyttja som sipprar ut genom någonstans, föreslås en läcka, eller ett uttryck för något. Se: Mud.

Drömtydning "GYTTJA / DY" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRIS (PIG) (Tony Crisp)

Låg, giriga, saknar finess. Men på grund av suggor förmåga att suga enorma mängder, kan också symbolisera försörjning ett slags material, eller jordig moderskap. Pig headed är envishet. Generellt representerar sinnlighet, förlorade i materialet laster. Kan ibland innebära makt materialet erfarenhet. Se andra posten för gris.

Drömtydning "GRIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GROP (PIT) (Tony Crisp)

Fångade av händelser eller yttre omständigheter, men på grund av attityder och önskemål, som har lett dig till gropen. Problem, är känslor av häktade och begravdes av ditt liv.

Drömtydning "GROP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons